ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Πρωτοφανές και θρασύτατο επεισόδιο στη Βουλή των Ελλήνων !

Υπάλληλος της Βουλής αρνήθηκε να παραλάβει ερώτηση βουλευτή, επειδή περιείχε "απαξιωτικούς" χαρακτηρισμούς για τον Γ.Α.Π. και τον Παπακωνσταντίνου!

Δεν έχει προηγούμενο, το επεισόδιο που συνέβει στην Βουλή και διήρκησε σχεδόν μία ώρα!
Αφορά την παραλαβή ερώτησης του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου, η οποία ξεκινούσε ως εξής:...

«ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ» 
(Πρόκληση: Διορίζουν τους στενούς συνεργάτες του Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε "χρυσές" θέσεις, από μισθολογικής άποψης! Τους αρχιτέκτονες του δολοφονικού μνημονίου!) 
και αφορά τις εξοργιστικές αποκαλύψεις για τακτοποίηση στενών συνεργατών, των καταστροφέων της Ελλάδας, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε "χρυσές" θέσεις, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αυτόν τον χαρακτηρισμό, ο υπάλληλος της βουλής κ. Σωτήρης Κουνέντης τον θεώρησε "απαξιωτικό" και επί μία ώρα, γινόταν "διαβούλευση" για την παραλαβή της ερώτησης! 
Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές, αν συνυπολογιστεί ότι ο κ. Ν. Νικολόπουλος είναι από τους παλαιότερους βουλευτές και στην πρώτη τριάδα κοινοβουλευτικού έργου, άρα δεν είναι κάποιος "νέος" που πιθανά να μην γνώριζε κάποιον κανονισμό.

Το πλέον εξοργιστικό όμως είναι ότι ο κ. Ν. Νικολόπουλος έχει καταθέσει στην δικαιοσύνη ως μάρτυρας για την υπόθεση των CDS μαζί με τον κ.Πάνο Καμμένο, όπου οι χαρακτηρισμοί του ήταν όχι απλώς "βαρύτεροι" αλλά κατηγορηματικοί σε βάρος των καταστροφέων της χώρας μας. 

Και βρίσκεται ένας υπάλληλος της βουλής, που πιθανότατα δεν έχει αντιληφθεί, μέσα στην σιγουριά της μονιμότητάς του, τι ακριβώς γίνεται στην πραγματική κοινωνία, με ευθιξία ανώτερη αυτής αρμοδίου εισαγγελέως; 
Μήπως νομίζει ότι ακόμα το κοινοβούλιο τελεί υπό το καθεστώς κατάργησης στο οποίο είχε περιέλθει κατά την διακυβέρνηση Παπανδρέου;
 Ποιός του έχει δώσει το δικαίωμα αυτό; (θα μου πείτε, μάλλον αυτός που τον διόρισε...(καταλάβαμε και από ποιο κόμμα ήταν ο διοριστής), ή αυτός που του έδωσε εντολή, να μην παραλαμβάνει οιαδήποτε ερώτηση από τον Ν. Νικολόπουλο, που ενοχλεί τους συγκυβερνώντες...(επίσης καταλάβαμε ποια κόμματα του έδωσαν τέτοια εντολή...).

Μήπως στη πραγματικότητα ενόχλησε και το εσωτερικό του κειμένου της ερώτησης που αποκάλυπτε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα, αφού...:

O πρώην πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων της περιόδου Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου Γεώργιος Ζαννιάς, εξ απορρήτων του διδύμου, ο οποίος ως εκ της θέσεώς του διαπραγματεύθηκε το 1ο Μνημόνιο, με απόφαση της ελεγχόμενης από την Κυβέρνηση, Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, (μέσω του Υπ. Οικονομικών, των ασφαλιστικών Ταμείων κλπ), διορίστηκε στις 9.7.2012 στη θέση του Προέδρου της Εθνικής Τράπεζας.

O πρώην ΓΓ του Υπουργείου Οικονομικών της περιόδου Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Πλασκοβίτης, εξ απορρήτων και προσωπική επιλογή Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επίσης διαπραγματεύθηκε το 1ο Μνημόνιο, με το υπ αριθμ. 356/26.7.2012 προεδρικό διάταγμα, το οποίο υπογράφεται από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και όλα τα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, διορίστηκε από 20.7.2012 μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της Τράπεζας της Ελλάδας με εξαετή θητεία, και, όπως έχει γραφεί στην εφημερίδα ΒΗΜΑ της 5.8.2012, με απολαβές 12.000 το μήνα, για μια υπηρεσία η οποία είναι διακοσμητική, αφού η Ελλάδα δεν ασκεί από της εισόδου της στην ΟΝΕ νομισματική πολιτική, γιατί δεν έχει δικό της νόμισμα, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της 17.7.2012 της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», είναι υποψήφιος να αναλάβει και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.O Νομικός Σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών, Αναστάσιος Μπάνος, ο πλέον έμπιστος συνεργάτης του Γ. Παπακωνσταντίνου, συντάκτης του Μνημονίου αλλά και όλων των νομοθετημάτων της περιόδου Υπουργίας Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι ακόμη και σήμερα Νομικός Σύμβουλος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, θα λαμβάνει από 12.7.2012 αποζημίωση ύψους 200 $ ανά συνεδρίαση, για τα επόμενα 5 έτη, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, για κάθε συμμετοχή του στις συνεδριάσεις της.
(Σας επισημαίνω, εάν δεν το γνωρίζετε, ότι ο ανωτέρω Νομικός Σύμβουλος έχει υπάρξει και Νομικός Σύμβουλος Υπουργών του ΠΑΣΟΚ της περιόδου Σημίτη, στα υπουργεία ΠΕΧΩΔΕ και Ανάπτυξης, τα οποία κατεξοχήν υπογράφουν δημόσιες συμβάσεις. Δηλαδή ως εκ της θέσεώς του στα Υπουργεία κατάρτιζε ο ίδιος δημόσιες συμβάσεις, ενώ τώρα, από τη νέα αμειβόμενη θέση του, τις ελέγχει!).

O πρώην Γενικός Διευθυντή στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, της περιόδου Υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κ. Πέτρος Χριστοδούλου, τοποθετήθηκε, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της περιόδου Παπαδήμου και έκτοτε, ακόμη και μετά τον διορισμό νέας διοίκησης, ασκεί καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Δραστηριοτήτων Εξωτερικού της Εθνικής Τράπεζας, αν και σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Monde, διεξάγεται έρευνα σχετικά με τον ρόλο του σαν υπευθύνου αγορών της Εθνικής Τράπεζας στην απόκρυψη του ελλείμματος το 2001, επί κυβερνήσεως Σημίτη, με τη βοήθεια της Goldman Sachs, (η οποία έλαβε για τις «υπηρεσίες» της το ποσό των 300 εκατομμυρίων Ευρώ), ενώ μάλιστα ο ίδιος έως το 1998 ήταν στέλεχος της Goldman Sachs!

Μήπως ο κ. Κουνέντης θα πρέπει να ρωτήσει τους Έλληνες πολίτες, για την υπόληψη που έχουν για τους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου;
Αυτήν που μάλλον θα έχουν σε λίγο όλοι οι Έλληνες και για τους σημερινούς συγκυβερνώντες...

Ο απλός Έλληνας πολίτης


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 8/13/2012 08:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πρωτοφανές και θρασύτατο επεισόδιο στη Βουλή των Ελλήνων ! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες