ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου.

Δράσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Αποφάσεις που σχετίζονται με τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων Ηπείρου έλαβε κατά τη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ειδικότερα, η Επιτροπή ενέκρινε:
*Το αποτέλεσμα Επιτροπής Διαγωνισμού της δημοπρασίας του ...
έργου «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. Περιφερειακής Ενότητας Άρτας Περιφέρειας Ηπείρου, προϋπολογισμού 457.900 ευρώ, με ανάδοχο την εταιρεία «Κατασκευαστική Χαρμπής & Σια Ο.Ε.».
* Οριστικοποίησε το αποτέλεσμα της Δημοπρασίας για το έργο «Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού 598.400 ευρώ, από την οποία προέκυψε ανάδοχος η εταιρεία «ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε.»

Αποφάσισε την ανάθεση της εκτέλεσης έργου «Απομάκρυνση ομβρίων από το κύτταρο του ΧΥΤΑ 1ης Δ.Ε. (Ν. Ιωαννίνων) Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού 20.000 ευρώ, στην εργοληπτική επιχείρηση «Τσουμάνης Ευάγγελος».

Έργα αποκατάστασης της κοίτης του ποταμού Αράχθου.
Η Οικονομική Επιτροπή έλαβε επίσης αποφάσεις για έργα αποκατάστασης στην κοίτη του ποταμού Αράχθου. Ειδικότερα, εγκρίθηκε το αποτέλεσμα της ανοιχτής δημοπρασίας για το έργο «Έργα αποκατάστασης κοίτης Αράχθου κατάντι γέφυρας», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, με ανάδοχο την εταιρεία «Τουμπουρος Πανταζής ΕΔΕ», καθώς και το αποτέλεσμα της δημοπρασίας του έργου «Αποκατάσταση κοίτης Αράχθου στην περιοχή Ιμαρέτ», προϋπολογισμού 70.000 ευρώ, με ανάδοχο την εργοληπτική επιχείρηση «Παναγιώτης Κατερος ΕΔΕ».Ακόμη, η Επιτροπή κατακύρωσε το αποτέλεσμα των δημοπρασιών για το έργο «Προστασία πρανών και διευθέτηση κοίτης χειμάρρου Μπούση», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, όπου αναδείχθηκε εργοληπτική επιχείρηση «Αλεξάνδρος Σμύρης ΕΔΕ», καθώς και για το έργο «Αποκατάσταση διατομής κεντρικής διώρυγας Αράχθου», προϋπολογισμού 25.000 ευρώ, με ανάδοχο την επιχείρηση «Γεώργιος Μπαζούκης ΕΔΕ».

Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
Με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την ανάθεση του έργου (προϋπολογισμού 15.000 ευρώ) της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Επείγουσες εργασίες στο επαρχιακό δίκτυο», στην εταιρεία «ΟΔΟΚΑΤ».

Ακόμη, εγκρίθηκε η ανάθεση του έργου «Αναγκαίες επισκευαστικές παρεμβάσεις στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 7.000 ευρώ, στην εταιρεία «Λιανός Αναστάσιος & Σια Ε.Ε.».

Αποφάσεις για βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πρέβεζας.
Η Οικονομική Επιτροπή έλαβε επίσης και αποφάσεις για οδικά έργα στην Π.Ε. Πρέβεζας. Ειδικότερα, ενέκρινε το πρακτικό του διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση – Διαγράμμιση τμήματος διασταύρωσης προς Ζερβό – όρια Δ.Δ. Παππαδάτων της οδού Θεσπρωτικού – Παππαδάτων – Μελιανών», προϋπολογισμού 30.000 ευρώ με ανάδοχο την εταιρεία «Λαμπρούση Μαρία ΕΔΕ».

Με άλλη απόφαση εγκρίθηκαν τα συμβατικά τεύχη και οι όροι προκήρυξης του διαγωνισμού ανάθεσης του έργου «Γεωτεχνική- εδαφοτεχνική μελέτη έργων ανάσχεσης βροχοπτώσεων τμήματος Ανθούσα – Αγιά της 5ης επαρχιακής οδού Π.Ε. Πρέβεζας», προεκτιμώμενης αμοιβής 58.978,95 ευρώ.


Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 8/09/2012 08:12:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες