ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Μέσα από διαφωνίες και αντιπαραθέσεις προχωράει η διαδικασία πώλησης της Δωδώνης...

Ημέρες εξελίξεων είναι αυτές που διανύουμε, όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Δωδώνης, με ζυμώσεις να πραγματοποιούνται σε όλα τα επίπεδα μετά και την συμμετοχή της ηπειρώτικης εταιρείας Βίκος Α.Ε. στην κούρσα της εξαγοράς (στο πλευρό των Ενώσεων της Ηπείρου). 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μια μερίδα των κτηνοτρόφων εκφράζει πλέον ανοιχτά την διαφωνία της σχετικά με αυτή την προοπτική. Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε (δείτε τα βίντεο) ...
προχθες ο κ. Μιχάλης Τζίμας, εκπρόσωπος των κτηνοτρόφων της Ηπείρου στον ΑγροΤύπο «οι Ενώσεις έπρεπε να βάλουν μια κόκκινη γραμμή και να μην δεχθούν αυτή την πρόταση».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιωαννίνων, κ. Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης σε ερώτηση του ΑγροΤύπο για το πώς σχολιάζει την διαφωνία των κτηνοτρόφων απαντάει: «Υπάρχουν όργανα συγκροτημένα που εκφράζουν τους κτηνοτρόφους. Για όργανα του… μικροφώνου και συνεταιρισμούς του… μικροφώνου δεν μπορώ να κάνω σχόλια. Αυτοί που διαφωνούν είναι ένας μικρός αριθμός κτηνοτρόφων από το σύνολο των κτηνοτρόφων οι οποίοι παραδίδουν γάλα στην Δωδώνη».

Και προσθέτει: «Παλεύουμε τρία χρόνια για την Δωδώνη για το που θα δοθούν οι μετοχές. Όσο ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι να βγει η τελική απόφαση να οδηγηθούμε ακόμα και ως προς αυτή την κατεύθυνση που εκφράζουν ακόμα και αυτοί οι λίγοι παραγωγοί.

Εμείς δεν διαφωνούμε να ακυρωθεί ο διαγωνισμός αλλά αυτό να γίνει με δέσμευση προς την κατεύθυνση πάνω στην οποία παλεύαμε όλους τους προηγούμενους μήνες και όχι χωρίς προϋποθέσεις ώστε να έρθει μετά η πολιτεία και να πει: “πάω σε πλειοδοτικό διαγωνισμό”.

Υπενθυμίζουμε ότι προχθες, Δευτέρα 27 Αυγούστου, οι κτηνοτρόφοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις της Δωδώνης.

agrotypos.gr
Το βίντεο είναι από το ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣΔείτε παλαιότερα βίντεο από κινητοποιήσεις των παραγωγών.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 8/29/2012 11:39:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Μέσα από διαφωνίες και αντιπαραθέσεις προχωράει η διαδικασία πώλησης της Δωδώνης..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες