ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Απόψεις: " Πωλείται Κράτος ... "

Της Μαρίνας Διαμαντή*.
Ο Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς βιάζεται να πωλήσει σημαντικές Δημόσιες επιχειρήσεις, πριν την έκθεση της Θεσ/κης, ώστε τα μηνύματα που θα αναγγείλει το Σεπτέμβριο να είναι ελπιδοφόρα, βελτιώνοντας έτσι την εικόνα της Κυβέρνησης στο εσωτερικό της Χώρας.

Μιας Κυβέρνησης την οποία ήδη έχει απομυθοποιήσει ο Ελληνικός λαός αντιλαμβανόμενος ότι προεκλογικά τον κορόιδεψαν για άλλη μια φορά!
Το πρόβλημα όμως δεν είναι υλικό! Το πρόβλημα είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ στην Ελλάδα δεν θέλει να ...
λυθούν τα προβλήματα!

ΔΕΝ υπάρχει βούληση να σωθεί η Ελλάδα.
Ούτε από αυτόν τον ίδιο το λαό όπως φαίνεται!

Διότι δεν έχει καμμία λογική η συμπεριφορά που έδειξε ο λαός και σ’ αυτές τις εκλογές, να πιστέψει ότι ο κ. Σαμαράς θα επαναδιαπραγματευόταν τις συμφωνίες που έκλεισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενος μάλιστα από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ!

Αν το ΠΑΣΟΚ ήθελε ευνοϊκότερη μεταχείριση της Ελλάδος από την Ευρώπη, θα την απαιτούσε εξ αρχής, όπως έκανε η Ισπανία. 
Δεν θα έμπλεκε σε ένα καταστροφικό κυκεώνα συμφωνιών και κόντρα διαπραγματεύσεων ,για να επιστρέψει λίγους μήνες μετά να υπόσχεται επαναδιαπραγμάτευση!

Ποιος νοήμων πολίτης αυτού του Κράτους πίστεψε ότι είτε το ΠΑΣΟΚ είτε η ΝΔ είτε η Αριστερά θα έλυναν το «γόρδιο δεσμό» της Ελλάδος;

Κι όμως!
Ο λαός έπεσε για άλλη μια φορά στην καλοστημένη παγίδα που του έστησαν οι επιτήδειοι πολιτικοί μας και τους πίστεψε, διαπιστώνοντας εκ των υστέρων με απογοήτευση ότι: «πάλι ψέματα μας είπαν»!

Και τώρα…. πωλείται το Κράτος! 

Πωλείται κάθε Δημόσια Περιουσία. Το νερό, το ιερό αυτό δημόσιο αγαθό, θα δοθεί σε ιδιώτες και κατά πάσα πιθανότητα σε ξένα χέρια; 
Από πού κι ως πού θα το ανεχθεί αυτό ο Ελληνικός λαός;

Η ΕΥΔΑΠ είναι από τις πλέον υγιείς επιχειρήσεις του Δημοσίου. Τα αποτελέσματα του 2011 ήταν θετικά και συνεχίζει να παρουσιάζει σταθερή αναπτυξιακή πορεία. (αναλυτικά στοιχεία στην ιστοσελίδα eydap.gr )

Γιατί να πωληθεί λοιπόν;
Μήπως ζημιώνει το Ελληνικό Δημόσιο; Θα πωληθεί έναντι ευτελούς ανταλλάγματος, ίσα για να αυξηθούν πρόσκαιρα τα μετρητά στα δημόσια ταμεία και ύστερα ούτε θα προλάβει να τα δει το Κράτος αλλά θα εξανεμηθούν όπως τα προηγούμενα;

Πωλούνται όλες οι Δημόσιες Επιχειρήσεις για ένα κομμάτι ψωμί!
Εκποιείται η Δημόσια Περιουσία για να εξοφληθούν οι Πιστωτές.

Και έπειτα;
Χρεοκοπία!

Δεν μας είπε ο κ. Σαμαράς και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, τι θα κάνουμε με τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τις αποκρατικοποιήσεις;
 Μήπως θα γίνουν επενδύσεις;
Μήπως θα ανακάμψει η οικονομία μέσω συγκεκριμένου σχεδίου δράσεως;
 Σαφώς και όχι!

Τα χρήματα θα δοθούν για να εξοφληθούν τα υπέρογκα δάνεια που έχουν φορτώσει τον λαό οι Προδότες Έλληνες Πολιτικοί μας, σε συνεργασία με τους αδίστακτους Ευρωπαίους «κατακτητές»!

Ήρθε όμως η ώρα να αναλάβει δράση ο ίδιος ο λαός!
Πρέπει να απαιτήσει δυναμικά, πριν γίνει οποιαδήποτε αποκρατικοποίηση να δοθεί στην δημοσιότητα αναλυτικότατο πρόγραμμα αξιοποίησης του αντιτίμου, το οποίο θα εισπραχθεί και να συσταθεί μια Επιτροπή με μέλη από όλα τα κόμματα που έλαβαν μέρος στις προηγούμενες εκλογές , η οποία θα υποβάλλει στην Κυβέρνηση προτάσεις για το συμφέρον ή όχι των αποκρατικοποιήσεων, καθώς και για τον τρόπο αξιοποίησης των όποιων χρημάτων προκύψουν από αυτές!Αν υπάρχει πολιτική βούληση να λυθούν τα προβλήματα της Πατρίδος μας, θα πρέπει η Κυβέρνηση να το δείξει έμπρακτα, καλώντας και τους αρχηγούς των εξωκοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων σε διάλογο . Όλα τα κόμματα που έλαβαν μέρος στις εθνικές εκλογές εκφράζουν μερίδα του λαού. Αυτός ο λαός δεν πρέπει να ακουστεί;
 Αυτό προστάζει η Δημοκρατία.

Η πλειοψηφία του λαού δεν εκφράζεται αυτή τη στιγμή από την Ελληνική Βουλή. Την Πατρίδα μας κυβερνά μια μειοψηφία οργανωμένη και δικτυωμένη σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Διότι δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι στην πλειοψηφία του ο λαός είναι άφρων και κοροϊδεύεται τόσο εύκολα!

Αν πράγματι λοιπόν αποζητά η Κυβέρνηση λύσεις, ας καλέσει το λαό ανοιχτά!
Ας καλέσει όλες τις πολιτικές Παρατάξεις, και τις εκτός Βουλής και ας ακούσει προσεκτικά τις προτάσεις τους. 
Αν υπάρχει, επιτέλους, πολιτική βούληση να σωθεί η Ελλάδα, να μας το αποδείξει η Κυβέρνηση άμεσα!
 
Μαρίνα Διαμαντή
Δ/ντρια Γραφείου Τύπου Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 8/14/2012 07:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Πωλείται Κράτος ... ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες