ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Τέρενς Κουίκ : " Έτσι θα προσελκύσουμε τουρισμό κύριε Υπουργέ; Να μας πληρώνουν οι ξένοι και τις υπερωρίες και οι αρχαιολογικοί χώροι να παραμένουν κλειστοί ; "

Ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Τέρενς Κουίκ, απηύθυνε σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012, την εξής δημόσια επιστολή στον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού και βουλευτή ΝΔ Κώστα Τζαβάρα:

Κύριε Υπουργέ,
Ως γνωστόν έχω αναλάβει και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Σάμου, όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  δεν εξέλεξαν βουλευτή. Επειδή η Βουλή είναι κλειστή αυτές τις...
πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου, δεν θα ακολουθήσω τη διαδικασία της κοινοβουλευτικής Ερώτησης, αλλά - και λόγω του επείγοντος της υπόθεσης - προτιμώ να σας απευθύνω δημόσια επιστολή, ώστε:

*Και εσείς να δράσετε άμεσα

*Και οι Έλληνες πολίτες να μάθουν γιά μία ακόμα φορά, το τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό κράτος με την ανοχή των πολιτικών.

Και μιλάμε για το αθάνατο Ελληνικό κράτος, που ξαναχτύπησε αυτή τη φορά στη Σάμο.

Με βάση ηλεκτρονικό μήνυμα που μου απέστειλε σήμερα ο πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Σάμο, δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου, ο ίδιος ενημερωθήκε από το τουριστικό πρακτορείο ByShipTravel, (εκφράζοντας την διαμαρτυρία του) για τις γραφειοκρατικές συνθήκες που εξακολουθούν να υπάρχουν και μας κρατούν πολλά χρόνια ακόμα πίσω, στη προσπάθεια που γίνεται για την προσέλκυση τουριστών στη Σάμο.

Ένα κομμάτι της προσπάθειας αυτής που έχει πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία 3-4 χρόνια, είναι να γίνει το νησί της Σάμου σταθμός κρουαζιέρας με την έλευση καλής ποιότητας κρουαζιερόπλοιων.Για πρώτη φορά το γερμανικό κρουαζιερόπλοιο BERLIN θα προσεγγίσει για μερικές ώρες τη Σάμο τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 4.30 το απόγευμα.
Στο πλοίο αυτό θα επιβαίνουν υψηλού επιπέδου τουρίστες, οι οποίοι μέσω της εταιρίας εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν για 1 ώρα το Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο του Ηραίον.

Λόγω όμως του ωραρίου (απογευματινό) και της δυσκολίας που υπήρχε με τους υπαλλήλους που θα πρέπει να απασχοληθούν αυτή την εξτρα ώρα στους συγκεκριμένους αρχαιολογικούς χώρους, οι Γερμανοί τουρίστες πέραν των εσόδων με τα εισιτήρια που θα κοπούν, δήλωσαν πως αναλαμβάνουν και το κόστος υπερωριακής απασχόλησης των υπαλλήλων!

Η εταιρεία έστειλε έγγραφο στην ΚΑ Εφορία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων στη Σάμο, γνωστοποιώντας την πρόθεση των επιβατών του πλοίου και η απάντηση δια στόματος της προϊσταμένης της υπηρεσίας κυρίας Βιγλάκη ήταν απίστευτη:

«Δεν είναι δυνατό να ικανοποιηθεί το αίτημα γιατί ….δεν έχει υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση που καθορίζει την υπερωριακή απασχόληση των υπαλλήλων»!

Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει αυτή η εξέλιξη είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Κύριε Υπουργέ, ζητώ την άμεση παρέμβασή σας για να λυθεί το θέμα αυτό στη Σάμο, που δεν έχει την πολυτέλεια να διώχνει τουρισμό και μάλιστα σε μία περίοδο, όπως της φετινή, όπου ο τουρισμός έχει δραματική μείωση.

Και να μη ξεχνάμε ένα βασικό αξίωμα. Ο ευχαριστημένος τουρίστας και θα ξανάρθει και θα διαφημίσει τη πατρίδα μας σε συμπολίτες ή φίλους του.

Ο απογοητευμένος θα κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Στο χέρι σας να διαλέξετε τί θα πράξετε ως απάντηση στην επιστολή μου.

Τέρενς Κουίκ
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 8/09/2012 08:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ : " Έτσι θα προσελκύσουμε τουρισμό κύριε Υπουργέ; Να μας πληρώνουν οι ξένοι και τις υπερωρίες και οι αρχαιολογικοί χώροι να παραμένουν κλειστοί ; ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες