ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Απόψεις: " Την ουρά στα…σκέλια; "

Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.
Διάβασα προσεκτικά τον Ελληνικό τύπο (και παρακολούθησα τα ελληνικά ΜΜΕ) από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και σήμερα. Στο ίδιο χρονικό διάστημα διάβασα προσεκτικά και παρακολούθησα τα Ευρωπαϊκά και άλλα Διεθνή ΜΜΕ.

Διαπιστώνω, ευχόμενος καλή εβδομάδα, ότι υπάρχει τέτοιο απίστευτο χάσμα στο τι γράφτηκε και τι ειπώθηκε στην δική μας την ιστορική ελληνική γλώσσα και στις άλλες νεότερες με λιγότερη ιστορία γλώσσες της...
Ευρώπης που με κάνει, ειλικρινά και χωρίς πρόθεση ειρωνείας, να αναρωτιέμαι:
Ή εγώ ή κάποιοι Έλληνες δημοσιογράφοι και κάποια ΜΜΕ της Πατρίδας μας δεν καταλαβαίνουμε Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Ιταλικά ή Ισπανικά (για να περιοριστούμε στις κυρίαρχες γλώσσες της Ευρωζώνης).

Το μήνυμα που πήρε ως «απάντηση» στο αίτημά του για «επιμήκυνση» του χρόνου αποπληρωμής κεφαλαίου δανείων και τόκων ο Πρωθυπουργός μας κ Σαμαράς σε Βερολίνο και Παρίσι ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ:

«Αποδείξτε μας έμπρακτα ότι το πρόγραμμα λιτότητας που μας παρουσιάσατε είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, εφαρμόστε το χωρίς παρεκκλίσεις και καθυστερήσεις, ολοκληρώστε και τα όσα αναφέρονται στα μνημόνια και αφού έρθει η έκθεση της τρόικα το Σεπτέμβριο από Οκτώβριο…τα λέμε ξανά!»

Δεν ξέρω για σας αλλά προσωπικά θεωρώ ότι η κ Merkel και ο κ Hollande είπαν στον κ Σαμαρά ότι περιμένουν η Κυβέρνηση Συνεργασίας στην οποία προεδρεύει να ολοκληρώσει όσα ΔΕΝ έκαναν οι Κυβερνήσεις του κ Παπανδρέου και του κ Παπαδήμου και όσα περιλαμβάνονται στο νέο «πακέτο λιτότητας» που ετοίμασε η «Συγκυβέρνηση» πριν ανοίξει νέα συζήτηση για «επιμήκυνση» ή οτιδήποτε άλλο!

Εάν πράγματι ο κ Σαμαράς και μαζί του οι «Συγκυβερνήτες» της Ελλάδας κκ Βενιζέλος και Κουβέλης αρχίσουν να εφαρμόζουν όσα υποσχέθηκαν στο νέο πακέτο λιτότητας και όσα υπολείπονται από τα περιβόητα μνημόνια η «Συγκυβέρνηση» θα θυμίσει «έρωτα του καλοκαιριού» που θα λειώσει με τα πρωτοβρόχια του Οκτωβρίου… Πάντως μη σας ξαφνιάζει η εμμονή και η διαβεβαίωση της Γερμανίδας Καγκελαρίου και του Γάλλου Προέδρου ότι «θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ και την ευρωζώνη…» Μας είχε προετοιμάσει σχετικά ο κ Γιούνκερ πριν τiς επισκέψεις του κ Σαμαρά σε Βερολίνο και Παρίσι. Έβαλα τίτλο «την ουρά στα…σκέλια» γιατί εάν έγραφα ότι οι Ευρωπαίοι μας σέρβιραν τον παροιμιακό «πούλο» («μπούλο» στη Μακεδονία) ίσως κάποιοι να το θεωρούσαν… χυδαίο!… 
 
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 8/28/2012 10:14:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Την ουρά στα…σκέλια; ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες