ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Τ. Κουίκ και Γ. Νταβρής: " Ζητάμε άμεσα την σύγκλιση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών. "

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Τέρενς Κουίκ και ο Τομεάρχης Άμυνας Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Γιώργος Νταβρής, έκαναν την εξής κοινή δήλωση:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  εξακολουθούμε να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, για ...
την σύγκλιση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών, προκειμένου να...
συζητηθούν, κατά πρώτο λόγο, θέματα σχετιζόμενα με το Μνημόνιο και τις νέες περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στο ειδικό μισθολόγιο, που διατάσσουν οι υπάλληλοι της Τρόικας, όσο και το σοβαρότατο ζήτημα των κωδικών των Ε.Δ. που βρίσκονται παράνομα στη γνώση του Τόμσεν και της παρέας του.

Τηλεφωνικές διαρροές σε επιλεγμένα ΜΜΕ για δήθεν θετικές προθέσεις του Υπουργού στη σύγκλιση της Επιτροπής, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψη.Ο Υπουργός οφείλει να δώσει εντολή για την έκδοση ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ η οποία και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με ταυτόχρονη ενυπόγραφη αποστολή του σχετικού αιτήματος στο Κοινοβούλιο για τον ορισμό συγκεκριμένης ημερομηνίας σύγκλισης της Επιτροπής και γνωστοποίησής της στα Κόμματα.

Δεν θα δεχθούμε άλλη καθυστέρηση και άλλες υπεκφυγές, την ώρα μάλιστα που οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουν πληροφόρηση και γιά άλλα σημαντικά ζητήματα σχετιζόμενα με το εν λόγω Υπουργείο».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 8/21/2012 01:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τ. Κουίκ και Γ. Νταβρής: " Ζητάμε άμεσα την σύγκλιση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες