ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ρ. Μακρή: " Σας καλούμε να απαντήσετε γιατί στοχοποιούνται οι επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά; "

Η είδηση για την επιβολή έκτακτης εισφοράς επί του τζίρου στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά αποτελεί το αποκορύφωμα του εμπαιγμού των επενδυτών, οι οποίοι προτίμησαν να επενδύσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα και όχι στα ασφαλή καταφύγια της Ελβετίας.

Οι μικρομεσαίοι επενδυτές Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας πέρασαν τις συμπληγάδες του ελληνικού δημοσίου επί τρία με τέσσερα χρόνια, για να καταφέρουν να πάρουν την ...
πολυπόθητη άδεια για την εγκατάσταση Α.Π.Ε. σε γη που τους ανήκει. Σε περίοδο ύφεσης κατάφεραν να πάρουν τραπεζικό δάνειο βάζοντας ενέχυρο την προσωπική τους περιουσία, προκειμένου να υλοποιήσουν μια επένδυση, για την οποία το Ελληνικό Κράτος εγγυόταν σταθερή απόδοση για 20 χρόνια.

Αφού χτυπήθηκαν από τους μνημονιακούς συγκυβερνώντες, με την επί μηνών άτυπη στάση πληρωμών, κινδύνευσαν να οδηγηθούν σε μαζική χρεοκοπία και κατασχέσεις των περιουσιών τους από τις τράπεζες, τώρα δέχονται ένα ακόμη χτύπημα.Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να απαντήσει γιατί στοχοποιούνται οι επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά;
Γιατί προβαίνουν στην λήψη αποφάσεων για έργα όπου υπάρχουν ήδη συμβόλαια ενώ ο επίτροπος ενέργειας της κομισιόν Γκίντερ Έτιγκερ, τονίζει ότι τα κράτη μέλη θα πρέπει να αποφεύγουν αναδρομικά μέτρα και ξαφνικές τακτικές σταμάτα-ξεκίνα, που επηρεάζουν τις πολύ σημαντικές αγορές των ΑΠΕ;

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε την μνημονιακή ηγεσία του ΥΠ.Ε.Κ.Α. να σταματήσει το παιχνίδι εντυπώσεων και να εξηγήσει στον ελληνικό λαό για ποιο λόγο επιλέγει να στοχοποιεί και να απαξιώνει τις Α.Π.Ε. Το θέατρο του παραλόγου σταματάει εδώ.


Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 8/08/2012 07:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ρ. Μακρή: " Σας καλούμε να απαντήσετε γιατί στοχοποιούνται οι επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά; ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες