ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Πατριωτικό Μέτωπο : " Κάρτα του πολίτη (χαφιεδόκαρτα): Περνάμε στην ενεργό αντίσταση. "

Ενημερώσαμε τους Έλληνες για τη «χαφιεδόκαρτα».
Διανέμαμε χιλιάδες φυλλάδια για το τι αυτή σημαίνει, για την ελευθερία και την αξιοπρέπειά μας. Γυρίσαμε όλη την Ελλάδα σε ημερίδες, διαλέξεις και ομιλίες (δείτε το βίντεο στο τέλος).

Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Η χαφιεδοκάρτα είναι στην πόρτα μας.
Κάποιο καλοί φίλοι, ετοιμάζουν και πάλι συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες. Διανομή και πάλι ...
φυλλαδίων.
Καλά κάνουν. Θα είμαστε εκεί, μια που δεν λείψαμε ποτέ και από κανέναν αγώνα, κατά αυτής της κάρτας που μετατρέπει τον πολίτη σε σκύλο με κολάρο.

Όμως ήλθε η ώρα της ενεργούς αντίστασης. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται να προχωρήσουμε – όσοι μπορούμε – σε ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. Και ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε αυτό, είναι με τα ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ένα από αυτά, είναι ο νόμος. Και η συντομότερη και ευκολότερη επιλογή χρήσης του υπάρχοντος νόμου, είναι η ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ με τη συμπλήρωση της Υπεύθυνης Δήλωσης βάσει του άρθρου 8 του Νόμου 1599/1986. Με την οποία ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ.

Από κει και πέρα, κάποια από μας, προφανώς στην αναμέτρησή μας με το εγχώριο σύστημα και τους διεθνείς νεοταξίτες που μας θέλουν δεμένους χειροπόδαρα, ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

Εκεί πια, έρχεται η στιγμή του χρέους μας απέναντι στην ιστορία, τους ήρωες, τους μάρτυρες, τους ποιητές μας. Εμείς του Πατριωτικού Μετώπου, με πρώτο τον Πρόεδρό μας, ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

Και αυτό όμως δεν φτάνει. Τέτοιου τύπου επιλογές, δεν έχουν νόημα, αν δεν είναι κοινωνικοποιημένες και δεν παίρνουν τη μορφή συλλογικής αντίστασης. Γι’ αυτό:
Από σήμερα κιόλας και εν όψει της «έλευσης» της Κάρτας του Πολίτη.
1. Συμπληρώνουμε και υπογράφουμε υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Νόμου 1599/1986. (Βρείτε την εδώ).

2. Την στέλνουμε στο φαξ 210-3311652, για να κατατεθεί ομαδικά στο Υπουργείο – καταπληκτικός ευφημισμός!!! – Προστασίας του Πολίτη.

3. Οργανώνουμε Επιτροπές Στήριξης των Ελλήνων Πολιτών που θα διωχθούν ή θα φυλακισθούν.

Τα ψέματα τελείωσαν. Η αυτοί ή εμείς, αδέλφια Έλληνες. Και για να γίνει αυτό, ήλθε η ώρα και πάλι, το δένδρο της λευτεριάς, να ποτισθεί με αγώνες δύσκολους, γεμάτους πόνο και θυσίες. Εμείς του Πατριωτικού Μετώπου τραβάμε μπροστά. «Όσοι πιστοί, προσέλθετε»…
Πατριωτικό Μέτωπο



Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 8/28/2012 01:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πατριωτικό Μέτωπο : " Κάρτα του πολίτη (χαφιεδόκαρτα): Περνάμε στην ενεργό αντίσταση. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες