ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Σταύρος Βιτάλης: " Η «Σαραγιεβοποίηση» της Αθήνας, καλά κρατεί. "

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού, διάλυση της οικονομίας, δαιμονοποίηση των Λαών και τέλος, «σαραγιεβοποίηση» του φυσικού χώρου: Τα simulations των think tanks τα οποία κατοικοεδρεύουν πέραν του Ατλαντικού και τα οποία για χρόνια σχεδίαζαν το τι θα γίνει σε τούτη εδώ τη γωνιά του κόσμου, αρχίζουν να… αποδίδουν καρπούς.

Όλα δείχνουν πως η μέθοδος που με επιτυχία χρησιμοποιήθηκε για την περιβόητη «αραβική άνοιξη», (βάλτε τους να σκοτωθούν μεταξύ τους), ήταν ο ευκολότερος και ο πιο ανέξοδος γι’ αυτούς πόλεμος. Αυτοί οι ίδιοι που...
σχεδίασαν τα αιματοκυλίσματα, μιλάνε σήμερα, για «ελληνική άνοιξη».

Η γνωστή – από τα εγγλέζικα πάλαι ποτέ αυτοκρατορικά κοράκια αρχή - «διαίρει και βασίλευε», ξαναβρίσκει το δρόμο της:
 Φέρτε τον πόλεμο στην πόρτα τους. Τι θα κάνουν. Ή θα παραδοθούν ή θα πολεμήσουν. Προτιμότερο το δεύτερο, μια που αποδυναμωμένοι, διαλυμένοι, ηθικά κονιορτοποιημένοι, θα παραδοθούν στο τέλος και μάλιστα χωρίς όρους.

Χθες τα διεθνή ΜΜΕ-ιδιοκτησίες των πολυεθνικών, με χαιρεκάκια και συντονισμένα, μετέδιδαν από την Αθήνα: Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο για τις δολοφονίες των μεταναστών. 
Απευθυνόμενα, όχι πια στη διεθνή κοινωνία, την οποία ήδη έχουν πείσει πως «αυτοί (οι Έλληνες) και μπαταχτσήδες, και τεμπέληδες αλλά και απάνθρωποι ρατσιστές και φασίστες είναι», αλλά αυτή τη φορά, στα αντανακλαστικά των πολεμικών μηχανών, τύπου ΝΑΤΟ, ΕUROGENTFOR, UNPROFOR, SFOR κλπ γνωστές και δοκιμασμένες μηχανές ανθρώπινου κιμά.

Με τη σειρά μας εμείς, με τις πληγές του εμφυλίου να μην έχουν κλείσει ακόμη, «ακονίζουμε τα μαχαίρια μας». Ήδη οι διαχωριστικές γραμμές που τόσο πασχίσαμε να κλείσουν, γίνονται σαφέστερες.

 Η ελληνική κοινωνία, αρχίζει σιγά-σιγά να μετεξελίσσεται: 
Σε φασίστες και αντιφασίστες. 
Σε ρατσιστές και αντιρατσιστές. 
Σε εθνικιστές και εθνομηδενιστές. 

Και μέσα σε όλο αυτό το καλοσχεδιασμένο σκηνικό, να και ο ρόλος τον οποίο θα κληθούν να παίξουν και οι παράνομοι μετανάστες: Τον ρόλο της «ανθρωπιστικής κρίσης». Αυτόν ακριβώς που χρησιμοποίησε το ΝΑΤΟ για να βομβαρδίσει τη Σερβία, αυτόν ακριβώς που χρησιμοποιεί και σήμερα, για να χτυπήσει τη Συρία.

«Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες» φωνάζουν οι μεν των ΜΚΟ, που μόνο Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις δεν είναι. «Καθαρίστε τους όλους» διαλαλούν οι άλλοι, που μόνο Πατριώτες δεν είναι. Και αυτό που στη γλώσσα του πολέμου, θεωρείται αναγκαίο συστατικό για γενικό αιματοκύλισμα, η περίφημη αναγκαιότητα δηλαδή της «γραμμής αίματος η οποία θα σπρώξει τις μάζες σε αιματηρή εμπλοκή», γίνεται αργά αλλά σταθερά, καθημερινή πραγματικότητα.
 
Την ίδια ώρα, οι φωνές της σύνεσης, της τόλμης αλλά και της αρετής, καλύπτονται στο σκοτάδι της ανυπαρξίας. Η αρχή των αφεντικών των ΜΜΕ, «ότι δεν υπάρχει στην ΤV, δεν υπάρχει καθόλου», εφαρμόζεται αποτελεσματικά.

Η ιστορία όμως καταγράφει. 
Ο υπογράφων, το έργο της σχεδιασμένη αιματηρής εμπλοκής, το έχει ξαναδεί. Για 4 ολάκερα χρόνια στη Σερβική Δημοκρατία. Είχε τότε προειδοποιήσει τους εμπλεκόμενους, μαζί με άλλες φωνές σύνεσης και λογικής: 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.

Δεν τον άκουσε τότε κανείς. Ήταν η εποχή που οι ηγέτες της Σερβίας, με περισσή αφέλεια και ανωριμότητα, αλώνιζαν στα ακριβά καταστήματα των Αμερικανικών μεγαλουπόλεων, πιστεύοντας πως είναι αυτοί οι κεντρικοί παίκτες στη γεωπολιτική σκακιέρα. Πως αυτοί, επειδή έχουν έναν αποφασισμένο Λαό και έναν ισχυρό στρατό, θα είναι και οι τελικοί νικητές. 

Ώσπου ήλθε η καταστροφή, μετά από εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια ξεσπιτωμένους. Και την επιλογή τους, την πλήρωσαν και την πληρώνουν μέχρι σήμερα. Και αυτοί και ολάκερος ο Σερβικός Λαός.

Το ίδιο «έργο», ξαναπαίζεται σήμερα στην Ελλάδα. Και πάλι οι φωνές της Λογικής αδύναμες. Κυριαρχούν οι εύκολες φωνές. Αυτές που απευθύνονται στις πιο πρωτόγονες λειτουργίες του ανθρώπου και όχι αυτές που μιλάνε στα ευγενέστερα στοιχεία της ανθρώπινης νόησης.· «Πουλήστε τα όλα. Νησιά, Θράκη, Μακεδονία, Καστελόριζο, Κύπρο. Αρκεί να έχουμε να ματσαμπουκώνουμε και να παχαίνουμε τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στην Ελβετία», λένε οι νεοταξίτες που μας κυβερνούν.

· «Δώστε τα όλα στους Τούρκους», λένε οι εργολάβοι που φαντασιώνονται θέσεις νεοκοτζαμπάσηδων στη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία που σχεδιάζει ο Νταβούτογλου και μας έχουν φλομώσει με τούρκικες αηδίες στα λυματοκάναλα τους.

· «Είμαστε όλοι αδέλφια, μην ενοχλείτε τους παράνομους μετανάστες», επαναλαμβάνουν μονότονα οι ΜΚΟ, αιχμαλωτίζοντας τον «αριστερό λόγο», σε μια υποκριτική, αδιέξοδη αλλά και άκρως επικίνδυνη διάσταση.

· Καθαρίστε τους όλους, μας λένε οι νεόκοποι «πατριώτες», υμνητές του Αδόλφου.

· Και σε μια γωνιά οι φωνές της σύνεσης, όπως του Πατριωτικού Μετώπου, που επαναλαμβάνει: ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2

. ΔΩΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ UNHCR. 
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ: ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΙΣ ΗΠΑ.
 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

Το έργο το ξαναείδαμε στη γειτονιά μας: Στα Βαλκάνια.

Το τίμημα σε ανθρώπινο αίμα αλλά και πόνο, είναι βαρύ. Τόσο βαρύ, που καταγράφηκε στην ιστορία, ως έγκλημα. Με τους Γερμανούς, τους Αμερικάνους, τους Εγγλέζους, τους Αυστριακούς, τους Ολλανδούς, και πολλούς ακόμη συνεταίρους τους στο σχεδιασμό του, να χαμογελούν σήμερα κάτω από τα μουστάκια τους.

Είθε να επικρατήσει η σύνεση. 
Να φύγουμε επιτέλους από το εγώ και να πάμε στο εμείς. 

Να πάρουμε εμείς ο Λαός την υπόθεσή μας στα χέρια μας. 
Γιατί αν δεν το κάνουμε αυτό, πολύ σύντομα από ότι δείχνουν τα πράγματα, θα βάψουμε τα χέρια μας με αίμα. 
Αίμα, που δυστυχώς θα πέσει και στα κεφάλια των γενεών που έρχονται και οι οποίες δεν μας φταίνε σε τίποτε.

Σταύρος Βιτάλης.
Πατριωτικό ΜέτωποBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 8/25/2012 06:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σταύρος Βιτάλης: " Η «Σαραγιεβοποίηση» της Αθήνας, καλά κρατεί. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες