ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Π.Α.Μ. : " Οι Τούρκοι, ο Σουλτάνος Ερντογάν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι ελληνόφωνοι Χατζηαβάτες της «μεγάλης πύλης». "

Του Δημήτρη Χρυσικόπουλου.*
Την εβδομάδα που πέρασε ακούσαμε τον υπουργό Αθλητισμού της Τουρκίας Σουάτ Κιλίτς να δηλώνει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες παίρνουν την ονομασία τους από τον Όλυμπο της Αττάλειας και να επικαλείται τις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΟΕ

Σύμφωνα επίσης με τον Κιλίτς, ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε στον πρόεδρο της ΔΟΕ: «Εσείς έχετε τη δικαιοδοσία να δώσετε...
τέλος στη λαχτάρα της Τουρκίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ανατολία περιμένει τη φλόγα της».

Και όπως κάθε έλληνας πατριώτης, ο Ισίδωρος Κούβελος αντί να τους γυρίσει ένα μεγάλο “Άϊ Σιχτίρ” (έτσι, για να το καταλάβουν άμεσα) έτρεξε να προσκαλέσει εγκάρδια τους Τούρκους σε διαλέξεις Ολυμπιακής Ιστορίας. Μπράβο Ισίδωρε, μας έκανες ακόμα μια φορά υπερήφανους για την αξιοπρέπεια και τη λεβεντιά των εκπροσώπων που διαθέτουμε.

Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Ο Ιπποκράτης σύμφωνα με το υπουργείο υγείας της Τουρκίας ήταν μαθητής του μεγάλου Τούρκου δάσκαλου Αναχαρσίς – Χότζα (ετήσια έκδοση του τουρκικού υπουργείου Υγείας, “Υγεία 2000?), ο Ηρόδοτος, ακόμα και ο Όμηρος σύμφωνα με τον Τουργκούτ Οζάλ δεν ήταν Έλληνες αλλά Μικρασιάτες και έως εκ τούτου γνήσια τέκνα της Τούρκικης παράδοσης και ιστορίας. Τα αρχαία θέατρα στην Έφεσσο και την Αλικαρνασσό δεν τα έχτισαν έλληνες αλλά ο Μεχμέτ με τον κουνιάδο του τον Χασάν…Και απέναντι σε όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι, που συνεχίζεται εδώ και πολλές δεκαετίες, η επίσημη Ελληνική Πολιτεία απαντά πάντα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με τη σιωπή της. Μια σιωπή που προφανώς επιβάλλεται από τα αόρατα αφεντικά του πολιτικού θεατρικού σκηνικού που διαθέτει ο τόπος μας.

Αυτοί ήταν, αυτοί είναι και αυτοί θα εξακολουθούν να είναι λοιπόν, οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι. Μαθημένοι να κατακτούν τους υπόλοιπους λαούς με το μαχαίρι και να κλέβουν ακόμα και τα σύμβολα και τον πολιτισμό τους, οι Τούρκοφασίστες συνεχίζουν με περίσσια αυθάδεια αυτό που κάνουν αιώνες τώρα. Να κλέβουν φως από τους υπόλοιπους λαούς. Το μοναδικό όμως που καταφέρνουν κάθε φορά, είναι να αναδεικνύουν την ασχήμια τους.

Και όσο για σένα Ερντογάν που δηλώνεις με αγωνία πως η Ανατολία περιμένει τη φλόγα της, κάνε λίγο υπομονή. 
Η φλόγα που σύντομα θα τη κάνει στάχτη, η ίδια φλόγα που θα τη ξαναγεννήσει, έχει ξεκινήσει την ιερή διαδρομή της…

Του Δημήτρη Χρυσικόπουλου, Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Πατριωτικού Μετώπου. 


Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 8/08/2012 08:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Π.Α.Μ. : " Οι Τούρκοι, ο Σουλτάνος Ερντογάν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι ελληνόφωνοι Χατζηαβάτες της «μεγάλης πύλης». ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες