ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Εδώ και τώρα Νίκο Δένδια, Άνοιξε τον φάκελο του καθάρματος για να δούμε ΠΟΙΟΙ του έδωσαν άσυλο με πραξικοπηματικές διαδικασίες.

Δεν έχετε πλέον καμμία δικαιολογία.
 Ένας στυγνός δολοφόνος που αποδεικνύεται πράκτορας, πήρε άσυλο με διαδικασίες εξπρές, παρότι ήταν Πακιστανός και μόλις λίγους μήνες στην Ελλάδα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η διαδικασία παροχής ασύλου, απαιτεί πολλά χρόνια ακόμα και για ανθρώπους που όντως το δικαιούνται και προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες. Συνήθως δεν το παίρνουν ποτέ, όπως έγινε με Κούρδους αγωνιστές που εκδίδονται στην φασιστική Τουρκία.
Το κύκλωμα λοιπόν που...
το 2010 έδωσε άσυλο πραξικοπηματικά σε αυτόν τον πράκτορα, πρέπει άμεσα να εντοπιστεί και να λογοδοτήσει. 

Είναι δεδομένο ότι μιλάμε όχι απλώς για λαδωμένα καθάρματα, αλλά για πράκτορες εντός των κρατικών δομών.
Κύκλωμα αρκετά ισχυρό που μπόρεσε να ενεργοποιήσει όλο το παρακράτος για να καλύψει πρώτα το συμβάν και μετά τον δολοφόνο. 
Από τους τοπικούς άρχοντες και παραγοντίσκους, μέχρι εκδοτικά συγκροτήματα.Εάν δεν υπήρχε η επιμονή του πατέρα της Μυρτώς για την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και το ένστικτο της μάνας, τίποτα δεν θα είχε αποκαλυφθεί.

Όπως επίσης πρέπει να ελεγχθούν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης, που βάφτισαν “ανήλικο” τον πράκτορα. 
Δηλαδή, ένας άνθρωπος που παίρνει άσυλο το 2010, ζητά επαναπατρισμό (!!!) το 2012 παρότι έχει άσυλο (!!!!), με ηλικία 21 ετών βάσει των χαρτιών του ασύλου, ξαφνικά γίνεται 19χρονος. Με την ασυλία που του επιφέρει αυτό.

Δεν υπάρχει δευτερόλεπτο για χάσιμο. 
Και ούτε μία παράμετρος δεν πρέπει να μείνει στο σκοτάδι. 
Όπως αυτή της Πάρου, του νησιού του λαθρονόμου που όπως είχαμε αποκαλύψει είχε συνταχθεί κατ’ απαίτηση της κυβέρνησης του Πακιστάν.

olympia.grBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 8/13/2012 08:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Εδώ και τώρα Νίκο Δένδια, Άνοιξε τον φάκελο του καθάρματος για να δούμε ΠΟΙΟΙ του έδωσαν άσυλο με πραξικοπηματικές διαδικασίες. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες