ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Τέρενς Κουίκ: " Δόθηκε λύση στο πρόβλημα με τους αρχαιολογικούς χώρους της Σάμου . "

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει και την κοινοβουλευτική ευθύνη για την εκλογική περιφέρεια της Σάμου, έκανε την εξής δήλωση:

Αργά σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 9 Αυγούστου 2012, δόθηκε λύση στο θέμα που κατήγγειλα με τη δημόσια επιστολή μου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα, σε σχέση με το κρουαζιερόπλοιο...
Μπερλίν και την απογευματινή λειτουργία, για μία μόνο μέρα, του Αρχαιολογικού Μουσείου της Σάμου και του Ηραίου αρχαιολογικού χώρου.

Πληροφορήθηκα ότι υπήρξε παρέμβαση του αρμόδιου Υπουργείου προς την ΚΑ Εφορία Αρχαιοτήτων η οποία είχε ως αποτέλεσμα, με την επίλυση των γνωστών γραφειοκρατικών αναχωμάτων, να δώσει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους, φύλακες και επιτηρητές, να εργαστούν πέρα από το ωράριό τους ώστε και οι δύο αυτοί αρχαιολογικοί χώροι να δεχθούν τους ξένους τουρίστες που θα καταπλεύσουν στη Σάμο.

Μάλιστα, το σημαντικότερο είναι ότι οι υπάλληλοι αυτοί, με την προφορική επίλυση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, αποφάσισαν να εργαστούν αφιλοκερδώς μη αποδεχόμενοι την καταβολή των υπερωριών τους που τους έδιναν οι Γερμανοί τουρίστες, οι επιβαίνοντες του κρουαζιερόπλοιου Μπερλίν.
Τους συγχαίρω για την αντίδρασή τους.

Από κει και πέρα, όμως, το Υπουργείο Πολιτισμού θα πρέπει να δώσει μία οριστική λύση, ώστε κυρίως τη θερινή περίοδο με τις αυξημένες απαιτήσεις του τουρισμού και οι αρχαιολογικοί χώροι να μένουν ανοικτοί όλες τις ώρες που πρέπει, αλλά και οι υπάλληλοι να έχουν τις νόμιμες υπερωριακές απολαβές τους όπου χρειάζεται.Τέλος, οφείλω να καταγράψω και την εντυπωσιακή αντίδραση των Ελλήνων της Γερμανίας.
Μόλις πληροφορήθηκαν από το διαδίκτυο το τι συνέβαινε στη Σάμο, «έσπασαν» τα τηλέφωνα τόσο στο Υπουργείο, όσο και στις αρμόδιες Αρχές της Σάμου, ζητώντας να μην δίνουμε δικαιώματα στους Γερμανούς και μάλιστα τέτοιες εποχές που η Ελλάδα υποφέρει από τα Μνημόνια που απαίτησαν οι πολιτικοί τους.

Ο δικαιολογημένος εγωισμός των Ελλήνων της Ομογένειας και το φιλότιμο των εργαζομένων στους αρχαιολογικούς χώρους της Σάμου έδωσαν μαθήματα σε ένα πολιτικό κατεστημένο που πελαγοδρομεί μέσα στο τέλμα της δικής του γραφειοκρατίας.


Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 8/10/2012 10:02:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ: " Δόθηκε λύση στο πρόβλημα με τους αρχαιολογικούς χώρους της Σάμου . ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες