ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Τέρενς Κουίκ : " Την Τρίτη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Ζακύνθου. "

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία την Εκλογική Περιφέρεια της Ζακύνθου, έκανε σήμερα Κυριακή 26 Αυγούστου 2012, την εξής δήλωση:

Η επίσκεψή μου στη Ζάκυνθο βρίσκεται σε εξέλιξη και μόλις ολοκλήρωσα την περιοδεία μου, μαζί με τους Πολιτευτές και τους Συντονιστές του Κινήματος στο νησί, στις περισσότερες των πυρόπληκτων περιοχών. Οι φωτιές των τελευταίων ημερών, για πολλοστή φορά στα ...
ίδια σημεία τα τελευταία χρόνια, έχουν αφήσει τραύματα που χρειάζονται πάνω από μία δεκαετία για να επουλωθούν.

Δεκάδες χιλιάδες στρέμματα με πεύκα, ελιές (που είναι μία από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του νησιού) και χορτολιβαδικές εκτάσεις έγιναν στάχτη.

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής με υπογραφή του Προέδρου της Νίκου Γιακουμέλου και με την συνυπογραφή των Πολιτευτών του Κινήματος, θα καταθέσουν την Τρίτη μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Ζακύνθου προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες εμπρησμού και τυχόν ποινικές ευθύνες εμπλεκομένων προσώπων.



Υπενθυμίζω ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταθέσουν για Κοινοβουλευτικό Έλεγχο πλήρη φάκελο για τις καταστροφικότερες πυρκαγιές του καλοκαιριού, όπως αυτές της Χαλκιδικής-Αγίου Όρους, Χίου, Ζακύνθου, Εύβοιας κλπ.

Σε αυτό το φάκελο, ο οποίος θα διαβιβαστεί και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, θα συμπεριληφθεί και η τραγική έλλειψη υποδομών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία δυσχεραίνει σε τεράστιο βαθμό το έργο των ανδρών του Σώματος.



Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 8/26/2012 06:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ : " Την Τρίτη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Ζακύνθου. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες