ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Η Χρυσή Αυγή στη σκλαβωμένη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου.

Ο Αριστοτέλης σκοτώθηκε από ομάδα αλλοφύλων και απίστων Αλβανών, κατακτητών της Χειμαρριώτικης γης, τον Αύγουστο του 2010.

Ήταν 36 χρονών παλληκάρι, γιος του Ηλία Γκούμα, με ανυπέρβλητη πίστη στην Ελλάδα από τα παιδικά του χρόνια. Την ίδια πίστη που διέκρινε και τους αγωνιστές σε μια άλλη σκλαβωμένη γη της Πατρίδας μας, τους Ισαάκ και Σολωμού στη μαρτυρική Κύπρο. Η Χρυσή Αυγή τίμησε ...
τον Βορειοηπειρώτη ήρωα στο μνημόσυνο που έκανε η οικογένειά του στον ναό των Αγίων Πάντων της Χειμάρρας.

 Η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής είχε επικεφαλής τον βουλευτή επικρατείας, συναγωνιστή Χρήστο Παππά, υπεύθυνο του κινήματος για θέματα αλυτρώτου Ελληνισμού, τον επικεφαλής του πυρήνα της Χρυσής Αυγής στα Ιωάννινα, συναγωνιστή Γιάννη Μέμο και τον υποψήφιο βουλευτή του κινήματος στον νομό Ιωαννίνων, συναγωνιστή Χριστόφορο Τσάγκα.

 Η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, με τον πρέποντα σεβασμό στη μνήμη του ήρωα Γκούμα, προσήλθε και προσευχήθηκε μαζί με την οικογένεια στο μνημόσυνο και κατόπιν στο τρισάγιο που τελέστηκε στο κοιμητήριο της Χειμάρρας. Στο μνήμα του Αριστοτέλη ήταν γραμμένα τα λόγια «Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται».

Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε εκ μέρους της Χρυσής Αυγής στεφάνι στο μνήμα του ήρωα και απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους μιλώντας με λόγια ψυχής τόσο για τον Αριστοτέλη όσο και για την σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο, εκφράζοντας τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής όπως αυτές σταθερά και αταλάντευτα παρουσιάζονται από τις απαρχές του κινήματος.Τα λόγια του βρήκαν απήχηση στις καρδιές του δοκιμαζόμενου λαού της Βορείου Ηπείρου και η τελετή έκλεισε με παρότρυνση του συναγωνιστή να ψαλλεί ο Εθνικός Ύμνος γιατί έτσι πρέπει και έτσι θα το ήθελε και ο ίδιος ο Αριστοτέλης. Στη συνέχεια την αντιπροσωπεία μας δέχθηκε η οικογένεια στο σπίτι. Να σημειώσουμε ότι η παρουσία του συναγωνιστή Παππά ήταν και η μοναδική παρουσία βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον αγώνα της για την ελευθερία της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη και από τον θεσμικό της ρόλο ως κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στο κοινοβούλιο για να μπακαλευθεί, να διορίσει και ν’ αρπάξει όπως κάνουν όλα τα συστημικά κόμματα εδώ και δεκαετίες αλλά για ν’ αγωνιστεί για Πατρίδα και ελευθερία.

Το φωνάζαμε ως μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, και συνεχίζουμε να το φωνάζουμε και ως βουλευτές, εκπρόσωποι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος: Η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική. Λευτεριά στη Βόρειο Ήπειρο!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 8/14/2012 06:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η Χρυσή Αυγή στη σκλαβωμένη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες