ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Πανσέληνος με τη Μόνικα στην Κασσώπη από Π.Ε. Πρέβεζας και Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας.

Σημαντική πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη για τα θέατρα Νικοπόλεως και Κασσώπης.
 
Στο μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της εβδομάδας, τη συναυλία της καλλιτέχνιδος Μόνικα στον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης την Παρασκευή 31 Αυγούστου, αναφέρθηκαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου, η διευθύντρια της ΛΓ΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας Άρτας, κ. Χριστίνα Μερκούρη και ο εκπρόσωπος της...
Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας, κ. Δημήτρης Παπαδήμος.

Στη συνάντηση που διοργανώθηκε για τα μέσα ενημέρωσης ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε στην εκδήλωση που γίνεται με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, της ΛΓ΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων και της Κινηματογραφικής Λέσχης. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κ. Μερκούρη για τη στήριξή της σε κάθε εκδήλωση και τη βοήθεια που παρέχει στην προσπάθεια προβολής αλλά και «εξωστρέφειας» των αρχαιολογικών χώρων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ιωάννου τόνισε: «Έτσι, η εξωστρέφεια είναι το πρώτο βήμα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, αλλά και των αρχών για τη στήριξη του αρχαιολογικού έργου. Πιστεύουμε και προωθούμε την επαφή των πολιτών με τους αρχαιολογικούς τόπους, την οργανική ένταξη στην καθημερινή ζωή, όπως η συναυλία που συνδιοργανώνουμε».

Ο κ Αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε επίσης μια ιδιαιτέρως σημαντική είδηση. Την συμφωνία που επέτυχε ο κ. Στράτος Ιωάννου με το Σύλλογο Εργοληπτών Δημοσίων έργων να συμβάλλουν στη χρηματοδότηση έργων και μελετών για τα αρχαία θέατρα της Νικόπολης και της Κασσώπης. Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε να κατατίθεται από πλευράς των εργοληπτών το 0,5% του προϋπολογισμού των έργων, που ανατίθενται μέσω διαγωνισμών από την Π.Ε. Πρέβεζας για την ανάδειξη των θεάτρων Κασσώπης και Νικόπολης.

 Τα χρήματα θα καταβάλλονται, με όρους απόλυτης διαφάνειας, σε ειδικό «κουμπαρά» για τη Νικόπολη και την Κασσώπη του Σωματείου «Διάζωμα» (diazoma.gr) που έχει ως σκοπό την αποκατάσταση και ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων στην Ελλάδα και που μπορεί ο κάθε πολίτης να συνεισφέρει.

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη στήριξη της Π.Ε. Πρέβεζας προς τη σημαντική προσπάθεια της Κινηματογραφικής Λέσχης και ευχήθηκε τη συνέχισή του έργου της.

Από την πλευρά της, η κ. Μερκούρη ανέφερε σχετικά με την εκδήλωση της προσεχούς Παρασκευής: «Ακούσαμε και δεχθήκαμε με χαρά την πρόσκληση. Ο χώρος της αρχαίας Κασσώπης θεωρούμε ότι αποτελεί την ιδανικότερη λύση για τον εορτασμό του Blue Moon, της δεύτερης Πανσελήνου του Αυγούστου. Πριν από τη συναυλία, στις 19.00, θα γίνει ξενάγηση του κοινού στον αρχαιολογικό χώρο από αρχαιολόγους».

Επανερχόμενος στο κεντρικό θέμα της εκδήλωσης, ο εκπρόσωπος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας, κ. Παπαδήμος, συνεχάρη τη ΛΓ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων για το άνοιγμα των πυλών των αρχαιολογικών χώρων στο ευρύ κοινό με συναυλίες που ταιριάζουν στους χώρους και στο ύφος τους, αλλά και τον κ. Ιωάννου ιδιαιτέρως για την προσπάθεια ανάδειξης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Αναφερόμενος στην καλλιτέχνιδα που θα συντροφεύσει με τη μουσική της την ιδιαίτερη βραδιά της πανσελήνου, ο κ. Παπαδήμος επεσήμανε: «Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, που έχει σημειώσει αλματώδη πορεία στο μουσικό στερέωμα και αποτελεί κορυφαίο όνομα στην αγγλόφωνη μουσική σκηνή. Κρίναμε ότι η δουλειά της 26χρονης Μόνικα ταιριάζει απόλυτα με το έργο της Λέσχης, καθώς η μουσική της είναι μουσική εικόνων, τοπίων, ονείρων, κίνησης, με λίγα λόγια κινηματογραφική μουσική.

Ο συνδυασμός της Πανσελήνου με τον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης και τα τραγούδια της Μόνικα είναι ένα σημαντικό γεγονός σπάνιο να επαναληφθεί». Τέλος, ο κ. Παπαδήμος ευχαρίστησε θερμά τους συνδιοργανωτές, χορηγούς και χορηγούς επικοινωνίας της συναυλίας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 8/31/2012 12:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Πανσέληνος με τη Μόνικα στην Κασσώπη από Π.Ε. Πρέβεζας και Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες