ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Απόψεις: " Διαγραφή του χρέους... Απάντηση στον Γιούνκερ ! "

Το παρόν άρθρο αφιερώνεται στις ψυχές των 3000 Ελλήνων που έφυγαν από τη ζωή σαν αυτόχειρες, λόγω οικονομικών προβλημάτων που δημιούργησαν στη χώρα μας οι εφιάλτες και προδότες πολιτικοί, πιόνια, μαριονέτες, και Φιλιππινέζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. ΡότσιλντΡοκφέλερ.

Σήμερα όλοι μιλούν για κρίση χρέους των κρατών της Ευρωζώνης, αλλά και των ΗΠΑ. Η ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ, και στην όλη τρόϊκα, της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, ήταν ένα επιμελώς οργανωμένο και προμελετημένο Εθνικό και ...
πολιτικό έγκλημα, μια Εθνική προδοσία, την οποίαν έφερε επιτυχώς εις πέρας ο ανθέλληνας και αρχιεφιάλτης όλων των εποχών του Ελληνισμού, Jeffrey, αφού πρώτα φρόντισε να γεμίσει την Ελλάδα με Μουσουλμάνους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, το στρατό σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος!

Μέσα σε λίγο χρόνο η Κυβέρνηση του Jeffrey προκάλεσε μαζική φυγή κεφαλαίων και οδήγησε σε κατάρρευση την οικονομία, διότι ούτω διετάχθη να πράξει. Το χρέος της Ελλάδος φουσκώθηκε τεχνητά μέσω αθρόου δανεισμού με υψηλά επιτόκια, σκάνδαλα, καταχρήσεις, και σπατάλες,(ΜΚΟ) της Μαργαρίτας, CDS, SPREADS, φοροδιαφυγή των μεγαλοκαρχαριών, κλπ, προκειμένου η χώρα να χρεοκοπήσει, για να αρπάξουν οι ισχυροί της Γης όλο το πλούτο της Ελλάδος. Διάσημοι ξένοι οικονομολόγοι μας στέλνουν μηνύματα που λένε.

Η Ελλάδα στροβιλίζεται σε «σπιράλ θανάτου», και ουδείς κινείται.
Η Ελλάδα πεθαίνει στην έρημο της ανεργίας, και των «λουκέτων».
Η Ελλάδα καταναλώνει χωρίς να παράγει.
Η Ελλάδα σβήνει με τα θηρία της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας.
Η Ελλάδα πεθαίνει μέσα στα Μνημόνια, που οι εφιάλτες πολιτικοί υπέγραψαν για να έχουν την εύνοια της Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η Ελλάδα πεθαίνει με τη βαριά φορολογία και τα χαράτσια στους φτωχούς που είναι καταχρεωμένοι στις τράπεζες.

Αλήθεια αφού το 50% των νοικοκυριών έχουν αρνητικές καταθέσεις, δηλαδή χρωστάνε στις τράπεζες πως θα πληρώσουν τα χαράτσια;;;
Αυτό οι σοφοί οικονομικοί εγκέφαλοι της τρικομματικής κυβερνήσεως,
(πιόνια και ορντινάντσες της τρόϊκα του Ρότσιλντ), δεν μπορούν να το καταλάβουν, και ολοένα φορτώνουν τις πλάτες του φτωχού και καταχρεωμένου λαού με νέα χαράτσια, για τις ανάγκες των δανειστών.

«Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος» απαντά ο λαός.
Οι πολιτικοί μας σήμερα είναι «βαμπίρ» της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, πολιτικοί της συμφοράς του Ελληνικού λαού, και υπαλληλίσκοι της σκοτεινής και ερεβώδους φασιστικής Σιωνιστικής Δικτατορίας και Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Βλέπετε οι τράπεζες του Ρότσιλντ χρειάζονται περισσότερο ζεστό, ρευστό χρήμα για το πόλεμο στη Συρία, και την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας στο πλανήτη.
Η επίθεση που δέχθηκε η χώρα από τις τράπεζες του Ρότσιλντ, και από εσωτερικούς δοσίλογους πολιτικούς συνεργάτες του εχθρού, είναι πρωτοφανής. Ο Λαός αντιστέκεται και καταλαβαίνει το πρόσωπο του μεγάλου εχθρού, μόνον οι εφιάλτες πολιτικοί ενέδωσαν για προσωπικά οφέλη. Οι Γερμανοί Σιωνιστές της Μέρκελ, επιμένουν στη πιστή τήρηση των Μνημονίων, τα οποία δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε μια κατεστραμμένη οικονομία.

Πέντε χρόνια τώρα ζούμε με ύφεση, και 20 χρόνια σε λιτότητα.
Η γραφή λέγει, «Διήλθομεν δια πυρός και ύδατος», αυτό συμβαίνει σε μας τώρα. Να δούμε πότε «Θα εξέλθωμεν εις αναψυχήν».
Όμως με αυτούς τους εφιάλτες, δειλούς, και ανίδεους πολιτικούς, δεν πρόκειται ποτέ «Να εξέλθωμεν εις αναψυχήν».
Σήμερα έχουμε κυβέρνηση τριών συνιστωσών, με συνισταμένη τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των δολοφόνων της Συρίας και άλλων ανεπιθύμητων κρατών, και Λαών.

Το χρέος των 500 δις ευρώ, μαζί με τα ασφαλιστικά ταμεία, (ολοένα οι ανίκανοι πολιτικοί δανείζονται), χαρακτηρίζεται επαχθές, και επονείδιστο, που μαζί με τους τόκους, είναι αδύνατον να εξοφληθεί. «Κούρεψαν» τα Ελληνικά ομόλογα για να ελαφρώσουν κατά 100 δις. ευρώ το ολικό δημόσιο χρέος-όπως μας
λέγουν- όμως τα ομόλογα που κατείχαν οι τράπεζες του Ρότσιλντ, δεν τα «κούρεψαν», έμειναν ανέγγιχτα, για να μη χάσει ο Ρότσιλντ, ενώ
«κούρεψαν», τα ομόλογα που κατείχαν τα ασφαλιστικά ταμεία, και φτωχοί Έλληνες επενδυτές. Αυτοί σήκωσαν το βάρος.

Το «κούρεμα» των ομολόγων χαρακτηρίζεται ημίμετρα, από τους σοφούς της Ευρωζώνης. Μετά το «κούρεμα» το χρέος καλπάζει και πάλι, αφού το δεύτερο εξάμηνο του 2012 έφθασε στα 303 δις.ευρώ από 280 δις. Δηλαδή μέσα σε 3 μήνες αυξήθηκε κατά 23 δις. ευρώ.
Αλόγιστα αυξάνουν διαρκώς το χρέος, για να είμαστε πάντα σκλάβοι
στις τράπεζες του Ρότσιλντ, να πληρώνουμε εσαεί τοκοχρεολύσια.
Τόσο πιόνια και μαριονέτες του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου είναι οι κυβερνώντες πολιτικοί μας.

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι σάπιο μέχρι μυελού οστέων.
Δεν υπάρχει ελπίδα και σανίδα σωτηρίας για τους Έλληνες.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι,
η μόνη λύση σωτηρίας είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους της Ελλάδος, αυτού του χρέους που με τεχνητά μέσα μας φόρτωσαν οι ξένοι και ντόπιοι απατεώνες. Χρειάζεται παύση εξωτερικών πληρωμών, και παύση εξυπηρέτησης του χρέους. Αυτά γράφει σήμερα ο SPIEGEL
αναφέροντας ότι μόνο η χρεοκοπία σώζει την Ελλάδα, δηλαδή η διαγραφή του χρέους, και παύση πληρωμών τοκοχρεολυσίων στις τράπεζες του Ρότσιλντ.

Σύμφωνα με το SPIEGEL η χρεοκοπία (Διαγραφή του χρέους), θα προσέφερε στην Ελλάδα την ευκαιρία να απελευθερωθεί από τα χρέη της, και να κάνει μια νέα αρχή. Αυτά αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του στο τύπο το διακεκριμένο στέλεχος της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Λαφαζάνης, (και άλλοι βουλευτές), και έπεσαν να τον φάνε οι εφιάλτες μνημονιακοί πολιτικοί, ορντινάντσες και φιλιπινέζες των τραπεζών του Ρότσιλντ.
Κάλλιο αναξιόπιστοι παρά εκβιαστές τοκογλύφοι κύριε Γιούνκερ, σαν τα αφεντικά σου. Κάλλιο αναξιόπιστοι παρά νεκροί!!!

Όμως προτού γίνει αυτό, χρειάζεται Εθνική Πατριωτική κυβέρνηση, να λάβει μέτρα, και όχι αυτοί οι εφιάλτες πολιτικοί, φιλιπινέζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Χρειάζεται άμεσο αλλαγή εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής. Χρειάζεται να ασφαλίσουμε τη χώρα με νέες συμμαχίες.
Τους τρόπους εξασφάλισης της χώρας γνωρίζει η παρούσα κυβέρνηση, αλλά δεν τολμά, εγκλωβισμένη μέσα στα γαμψά νύχια των αρπακτικών Κοσμοκρατόρων. Για τους εφιάλτες πολιτικούς μας, Λεωνίδες και Κολοκοτρώνηδες δεν υπάρχουν, και δεν υπήρξαν ποτέ, γιαυτούς υπάρχει μόνο ο Ρότσιλντ με τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του.

Ο Γύπας Ρότσιλντ, δεν θα αφήσει την Ελλάδα να του φύγει από τα γαμψά νύχια του. Πάση θυσία θα μας κρατά για να πίνει
Ελληνικό αίμα ποτισμένο με ΙΧΩΡ. Μετά τη διαγραφή του χρέους, δεν θα χρωστάμε τίποτε σε κανένα, και θα μπορούμε να συντηρούμε το λαό μας. Αλλά με πιόνια & προδότες, και άλλα φοβισμένα ανθρωπάκια
Φιλιπινέζες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, μη περιμένετε τέτοια επαναστατικά μέτρα. Η επόμενη άμεσος ενέργεια είναι η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα χωρίς χρέη. Mε τη δραχμή χωρίς χρέη……….

Όπως ήμασταν παλιά………
Το STRATFOR λέει, «Η Ελλάδα θα ήταν σαφώς καλύτερα έξω από την Ευρωζώνη» αφού το Ευρώ έγινε για ισχυρές οικονομίες σαν της Γερμανίας. Ούτε η Γαλλία δεν μπορεί να αντέξει το Ευρώ.
Στους εφιάλτες πολιτικούς λέμε,

Κάντε το όπως η Ισλανδία. Κάντε το όπως η Αργεντινή. Κάντε το όπως
Ο Ισημερινός. Κάντε το όπως η Τουρκία. Κάντε το όπως η Γερμανία, η οποία τρείς φορές χρεοκόπησε μετά το Β! Π.Π. διέγραψε μονομερώς τα χρέη της, και σώθηκε. Κάντε το όπως η Σερβία……..
Mε τη δραχμή μπορούμε να επιβιώσουμε , υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα χρωστάμε σε κανέναν. Σήμερα όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν στα τοκοχρεολύσια του τεράστιου δημόσιου χρέους των 500 δις. ευρώ.

Όταν δεν θα χρωστάμε, τα έσοδα του κράτους θα πηγαίνουν για ανάπτυξη, και για την επιβίωση των Ελλήνων. Από το 1994 μέχρι σήμερα έχουμε πληρώσει 500 δις. ευρώ σε τοκοχρεολύσια, χώρια οι κλεψιές των επίορκων πολιτικών. Όλα αυτά θα πηγαίνουν για ανάπτυξη
Με το τεράστιο αυτό χρέος θηλιά στο λαιμό μας, δεν υπάρχει περίπτωση για ανάπτυξη, και οι μισθοί και συντάξεις των Ελλήνων, συνεχώς θα συρρικνούνται, αφού όλα τα έσοδα του κράτους θα πηγαίνουν στους δανειστές μας, δηλαδή στις τράπεζες του Ρότσιλντ.

Από την ανάλυση των γεγονότων γεωπολιτικής βλέπουμε ότι πλησιάζει το τέλος της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, και Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), γιαυτό πρέπει να είμαστε σε συναγερμό!!!
Επόμενο βήμα είναι η άμεσος εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, με συμβάσεις όχι αποικίας,- όπως μέχρι τώρα συμβαίνει-, αλλά αξιοπρεπείς συμβάσεις που θα συμφέρουν το δημόσιο, τις οποίες θα υπογράψουμε με τους νέους συμμάχους και εταίρους μας.

Όμως με τη παρούσα πολιτική ηγεσία των δοσιλόγων, όλα αυτά φαίνονται βουνά, και ακατόρθωτα, «Μη θίγεται τα κακώς κείμενα»
μας λένε, για να ΄χουμε την ησυχία μας. Όμως, «με την ησυχία μας»,
θα παραμείνουμε εσαεί δούλοι και φτωχοί υπήκοοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των γνωστών Κοσμοκρατόρων.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι Παντοκράτορες προσφέρουν για τα Ελληνικά κοιτάσματα πετρελαίων, 20% στην Ελλάδα, 20% στους Τούρκους, και 60% δικά τους. Όπως βλέπετε τα μοίρασαν ήδη, κατά το συμφέρον τους. Περιμέναμε από τα πετρέλαια να ξεχρεώσουμε, αλλά μας τα έφαγαν και αυτά. Βρήκαν προδότες πολιτικούς, και τα κανόνισαν.

Οι γνωστοί Παντοκράτορες μας πήραν όλο τον ορυκτό πλούτο (χρυσό, πετρέλαια, κλπ.), και μάζεψαν με χρηματιστηριακά κόλπα, και άλλα σάπια τραπεζικά προϊόντα, όλο το ρευστό χρήμα του Λαού, και οδήγησαν μια πλούσια χώρα στη χρεοκοπία.
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ παρά το τεράστιο χρέος, στηρίζονται ακόμη από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, -ενώ είναι έτοιμες οικονομικά να καταρρεύσουν,- χάρη στις ένοπλες δυνάμεις των, τις οποίες το δίδυμο Ρότσιλντ-Ροκφέλερ χρησιμοποιεί κατά το δοκούν, για την επιβολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Η τριμερής επιτροπή των ανδρεικέλων που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα, είναι άνθρωποι εμποτισμένοι με ευρωλαγνεία, αφού είναι αχυράνθρωποι των σοφών της Σιών……
Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο όταν διαγράψει μονομερώς τα χρέη των δανειστών Σιωνιστών, και απαλλαγμένη χρεών, να χαράξει αμέσως νέα εξωτερική και οικονομική πολιτική. Δανείζονται συνεχώς για να εξοφλούν τα παλαιά δάνεια!!!

Αλλά με «Στουρνάρες» πολιτικούς να κυβερνούν τη χώρα, αυτό είναι όνειρο απατηλό. Είναι ανέφικτον.
Χρειάζεται Ο ΗΓΕΤΗΣ!!!

Ο πολιτικός ηγέτης δεν διευθύνεται, αλλά διευθύνει.
Πρέπει να στραφούμε προς άλλους φίλους, συμμάχους, και εταίρους, αφού οι σημερινοί μας κατάστρεψαν, έκαναν την Ελλάδα Νίγηρα και Μπουργκίνα Φάσο. Ας αναζητήσουμε φίλους, μακριά από τους σημερινούς εχθρούς μας.

Αρκετά μας κατάστρεψε η προδοτική πολιτική εκείνων που μας έβαλαν στη Σιωνιστική τρόϊκα. Η τριμερής κυβερνητική επιτροπή των σημερινών ανδρεικέλων & αχυρανθρώπων, βαδίζει από λάθος σε λάθος. Το δόγμα «Ανήκομεν στη Σιωνιστική Δύση» απεδείχθη καταστροφικό. Οι πολιτικοί μας απεδείχθησαν ορντινάντσες των Παντοκρατόρων Σοφών της Σιών. Ούτως η άλλως, οι Γερμανοί και άλλοι Σιωνιστές της Ευρωζώνης, θέλουν να μας διώξουν από την ένωση, «Ας βαρέσουμε και εμείς κανόνι», να δώσουμε ένα μάθημα στα παλιόπαιδα της Μέρκελ, σαν τον Βιετ-Κονγκ Ρέσλερ, που δεν σέβονται την ιστορία και το πολιτισμό.

Μας απειλούν ότι θα μας διώξουν, «ας βαρέσουμε και εμείς κανόνι» και όποιον πάρει ο χάρος, (μέθοδος Σαμψών), έχουμε το πάνω χέρι, αφού τους κρατάμε με το χρέος. Αυτοί θα χάσουν…….Όχι να φύγουμε από τους Γερμανούς για να πέσουμε στα χέρια των Σιωνιστών Αμερικανών. Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη……..Όχι μόνο να διαγράψουμε το χρέος, αλλά να τους στείλουμε και στο διεθνές ποινικό δικαστήριο να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, να δικαστούν για τη γενοκτονία των Ελλήνων.

Με τη μονομερή διαγραφή του χρέους, δεν θα γίνουμε «Τζαμπατζήδες» και «Μπαταχτζήδες» όπως πολλοί «σοφοί» αναλυτές αφελώς και επιπολαίως λέγουν, διότι το τεράστιο αυτό χρέος χαρακτηρίζεται από το διεθνή νόμο «επαχθές», και είναι παράνομο και ποινικώς κολάσιμο, αφού μας το φόρτωσαν οι διεθνείς απατεώνες με κομπίνες και τραπεζικά-χρηματιστηριακά κόλπα και άλλα σάπια προϊόντα, με κλεψιές και σκάνδαλα. Όπως λέγουν και γράφουν τα ΜΜΕ, μόνο η SIEMENS χρωστά στο Ελληνικό δημόσιο 2 δις. ευρώ, και η HOFTING του αεροδρομίου 500 εκ. ευρώ. Περιμένουν από το φτωχό συνταξιούχο να πάρουν 100 ευρώ οι εφιάλτες πολιτικοί για να «σώσουν» την οικονομία, ενώ οι γύπες χρωστάνε δις.ευρώ.

Γιατί δεν κατηγορούμε τη Γερμανία σαν «Τζαμπατζή» και «μπαταχτζή»
που αρνείται να εξοφλήσει προς την Ελλάδα το κατοχικό δάνειο, που έλαβε με βία;;; Η χρεοκοπία (στάση εξωτερικών πληρωμών), δεν συμφέρει τις τράπεζες του Ρότσιλντ, γιαυτό οι φιλιπινέζες του Ρότσιλντ μνημονιακοί πολιτικοί της κυβέρνησης, αντιδρούν έτσι με οργή , στις δηλώσεις των διαφόρων βουλευτών της αντιπολίτευσης, που ζητούν στάση εξωτερικών πληρωμών.

Oi εφιάλτες πολιτικοί των μνημονίων έχουν εναποθέσει τα όπλα μας, στα πόδια των δανειστών. Το μόνο όπλο που μας απομένει είναι, η στάση εξωτερικών πληρωμών, και η άμεση
προσφυγή μας στο Διεθνές Δικαστήριο, εναντίον των δανειστών-τραπεζών των επικυρίαρχων της Γης, με τη κατηγορία της γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού, και την εξαφάνιση της Ελλάδος από το χάρτη των ανεξάρτητων κρατών. Το χρέος είναι ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια πατριωτών κυβερνητών. Αυτό τα πιόνια του Ρότσιλντ δεν μπορούν να το καταλάβουν.

Φοβάμαι ότι οι εφιάλτες πολιτικοί θα κάνουν χρεοκοπία εις βάρος των Ελλήνων, δηλαδή στάση εσωτερικών πληρωμών, και όχι εξωτερικών πληρωμών, εις βάρος των τραπεζών του αφεντικού τους, ενώ θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του Ρότσιλντ. Για να μη χάσει το Μεγάλο αφεντικό τους. Γιαυτό λένε συνεχώς ότι η χρεοκοπία είναι καταστροφική.
Είναι καταστροφική για τους δανειστές, - εάν κάνουν παύση εξυπηρέτησης δανείων,- και σωστική για το λαό.

Γιατί δεν κατηγορούμε ως «τζαναμπέτη» το πρόεδρο της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας, για κατοχή του Ελληνικού χρυσού, που πήρε από τη τράπεζα Ελλάδος, για φύλαξη, και τον κρατά;;;
Το Χρέος αυτό ήδη το έχουμε εξοφλήσει με τις πολυχρόνιες δόσεις των τοκοχρεολυσίων, αλλά το διατηρούν ανέπαφο με οικονομικά-λογιστικά κόλπα και κομπίνες, για να μας κρατούν εσαεί σκλαβωμένους στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.

Με τους πολιτικούς αυτούς, μαριονέτες της τρόϊκας, μη περιμένετε πατριωτική αποφασιστικότητα και δραστηριότητα. Χρειάζεται ΗΓΕΤΗΣ που θα μας βγάλει από το τέλμα. Όσον αφορά τη φορολογία, οι ορντινάντσες πολιτικοί εφαρμόζουν «δύο μέτρα και δύο σταθμά», δηλαδή οι μεγαλοκαρχαρίες παραμένουν αφορολόγητοι, και την πληρώνουν συνεχώς τα συνήθη υποζύγια, ο λαουτζίκος, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, αφού αυτούς μπορούν να πιάσουν οι ανίκανοι πολιτικοί.
Βλέπε τα γεγονότα στην Ύδρα, αντί να κυνηγούν τους ιδιοκτήτες των OFF SHORE επιχειρήσεων, κυνηγούν τους ταβερνιάρηδες!

Θαυμάστε κόσμε γενναίους πολιτικούς φιλιπινέζες των δανειστών!!!
Η Ελλάδα κάθετε επάνω στα πετρέλαια, και αυτοί κυνηγούν ταβερνιάρηδες για να εισπράξουν πενταροδεκάρες, και τις αποδίδουνστο μεγάλο Αδελφό, και Μεγάλο αφεντικό τους.
Αντί να κυνηγούν Τούρκους στο Αιγαίο που μας πήραν τα πετρέλαια, εθνική κυριαρχία, και κάψανε τη ΧΙΟ, κυνηγούν ταβερνιάρηδες στην ΥΔΡΑ!!!

Κόβουν τις συντάξεις των γερόντων, για να χρηματοδοτούν τις προδοτικές Μ.Κ.Ο. τα υπόλοιπα πάνε στις τσέπες του Ρότσιλντ για να αγοράζει χρυσό, προετοιμάζοντας έτσι τη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, για την επιβολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Κάθε φορά ζητάνε οι δανειστές νέα ποσά, και τρέχουνε οι ορντινάντσες να τα μαζέψουν στύβοντας τα υποζύγια, μειώνοντας μισθούς και συντάξεις. Κατόπιν όλων αυτών, μία είναι η λύση που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα, η στάση εξωτερικών πληρωμών, και παύση εξυπηρέτησης των δανείων, δηλαδή χρεοκοπία, ΜΟΝΟΝ έναντι των δανειστών, όπως έκαναν τα άλλα χρεωμένα κράτη.
Αλλά με τους σημερινούς εφιάλτες πολιτικούς, μην περιμένετε τέτοια γενναία μέτρα, θα κρεμόμαστε παντοτινά από τους αδένες των δανειστών, των τραπεζών του Ρότσιλντ, και θα φυτοζωούμε για πολλές γενεές ακόμη. Όλα τα έσοδα του κράτους θα πηγαίνουν στις πληρωμές των τοκοχρεολυσίων, και στο λαό ψιχία.

Οι Γερμανοί μας απειλούν λέγοντας, ότι το Σεπτέμβριο «θα φάει η μύγα
σίδερο» για τους Έλληνες. Γιαυτό ζητάμε να «βαρέσουμε κανόνι».
Όπως γράφουν τα ΜΜΕ, τελικά πριν το Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, ίσως μας προλάβει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, που θα οδηγήσει σε παγκόσμια αναταραχή. Γιατί λοιπόν εμείς να συνεχίζουμε να πληρώνουμε τις τράπεζες του Ρότσιλντ, και δεν κοιτάμε το Λαό μας;;;
Οι πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, κ.λ.π.) αγοράζουν μετά μανίας χρυσό.

Η Ρωσία είναι προετοιμασμένη για μια πιθανή παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Εμείς τι κάνουμε;;; απλώς συνεχίζουμε να πληρώνουμε τις τράπεζες του Ρότσιλντ!!! Να ξεζουμίζουμε το Λαό μας.
Τέτοια χαϊβάνια πολιτικούς έχουμε!!!
Οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί κάθονται και μοιρολογάνε σαν χείρες,- αυτή την εντύπωση μας δίνουν βλέποντάς τους στην Τ.V. κατά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις των,- αντί να στείλουν στο διάβολο τη τρόϊκα με τα εδώ υπαλληλάκια τους, και να κηρύξουν οικονομική επανάσταση.
Εάν δεν μας δώσουν την επόμενη δόση, δεν θα λάβουν και αυτοί την επόμενη τοκοχρεολυτική δόση.

 «Κοινή γαρ η τύχη»……..
Ο Μάριο Σοάρες είπε, «Ο Νότος να αντισταθεί στο Μεσαίωνα της Γερμανίας». Η ληστεία των λαών σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, ευρίσκεται σε πλήρη έξαρση από τις μαριονέτες του Ρότσιλντ, εσωτερικού, και εξωτερικού.
Οι φοβισμένοι εφιάλτες πολιτικοί δεν τολμούν να μιλήσουν για στάση εξωτερικών πληρωμών, και συνεχίζουν να πληρώνουν τις μηνιαίες δόσεις σε τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του μεγάλου αφεντικού.

Τα τοκοχρεολύσια αυτά υπερβαίνουν κατά πολύ το ποσόν που απαιτείται για μισθούς και συντάξεις. Προτιμούν να πεθάνουν οι Έλληνες, παρά να θιγεί μια τρίχα του Ρότσιλντ!

Έλληνες πατριώτες, αντιμετωπίστε τους δολοφόνους μας.
Ο «εκλεκτός» του λαού Σαμαράς, πηγαίνει σήμερα να προσκυνήσει τα στελέχη της τρόϊκα. To αδηφάγον τέρας του μνημονίου, ζητά συνεχώς περισσότερα, και οι εδώ ορντινάντσες πολιτικοί σπεύδουν να τα προσφέρουν. Πάρτε το «χαμπάρι», όλες οι θυσίες του λαού πηγαίνουν χαμένες στις τσέπες του Ρότσιλντ, γιαυτό κάθε τρίμηνο το χρέος αυξάνει. Επιμήκυνση που ζητά ο Σαμαράς, σημαίνει παράταση της εξαθλίωσης του λαού.

Τα στελέχη της Σιωνιστικής τρόϊκα οι, Λαγκάρντ, Μέρκελ, Σόϊμπλε,
Μπαρόζο, Ρομπάϊ, Όλι Ρεν, κ.λ.π. είναι υπεύθυνοι για τη γενοκτονία των Ελλήνων, και σαν δολοφόνοι του Ελληνισμού πρέπει να αντιμετωπισθούν από νέους Κολοκοτρώνηδες………
Όλοι αυτοί οι δολοφόνοι πιόνια του προέδρου Ρότσιλντ της παγκόσμιας Δικτατορίας, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Οι γύπες κερδοσκόποι σαν τους Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, κλπ. μας
«έφαγαν» μισθούς και συντάξεις, και μας επέβαλαν χαράτσια και φόρους, για να χρηματοδοτήσουν μισθοφορικούς στρατούς για τη παγκόσμια κυριαρχία τους.

Η τρικομματική κυβέρνηση είναι η «Τρόϊκα εσωτερικού», το χρεοκοπημένο «τρικέφαλο» κυβερνητικό σχήμα, όργανο του Ρότσιλντ, οι γνωστοί ευρωληγούρηδες, (έτσι τους έλεγε μια ψυχή που έφυγε νωρίς), και ευρωλάγνοι, που φροντίζει να γεμίζει τα ταμεία των τραπεζών του Ρότσιλντ, με φόρους και χαράτσια, και άλλα βάρη στο λαό, αντι «να βαρέσει κανόνι», στο χρέος.
Τι θα χάσει ο Ρότσιλντ και η Σιωνιστική παρέα του;;; Ψιχία, ενώ θα σωθεί η Ελλάς, και θα ανακουφισθεί ο Ελληνικός Λαός.

Βέβαια δυνατόν να μας κάψει για εκδίκηση, όπως έκαψαν τη Χίο τα όργανά του, όμως εάν δεν ρισκάρουμε θα μείνουμε για πάντα δούλοι και φτωχοί, και αυτός θα απολαμβάνει όλο το πλούτο της πατρίδας μας.

Ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαήλ Κορέα ρισκάρισε, δεν τον πείραξαν, τώρα ο λαός του απολαμβάνει τα αγαθά της τόλμης και γενναιότητας του προέδρου του. Το ίδιο και στην Ισλανδία.
Τα στελέχη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, έχουν μέσα τους το Μποζόνιο – σωματίδιο του Διαβόλου-, αυτό που ανεκάλυψαν πρόσφατα οι επιστήμονες στο CERN. Γιαυτό η Σιωνιστική Δικτατορία θέλει να περιορίσει το πληθυσμό της Γης κατά 6 δις. ψυχές, με πυρηνικό ολοκαύτωμα και άλλες «φυσικές» καταστροφές, στο πλανήτη.

Εδώ ο κόσμος χάνεται, και το αποτυχημένο «τρικέφαλο» κυβερνητικό σχήμα, φοβάται και διστάζει να κάνει ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ώστε να σώσει τον Ελληνικό Λαό, για να μη χάσει ο Ρότσιλντ!
 
Tα ΜΜΕ μας πληροφορούν, «Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία!
 Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!». 
Φοβούνται εξάπλωση του γεγονότος και σε άλλες χώρες!
 Έλληνες Ξυπνήστε!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 8/25/2012 10:42:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Διαγραφή του χρέους... Απάντηση στον Γιούνκερ ! ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες