ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Απόψεις: " Ιδανικοί αυτόχειρες. "

Γράφει ο Δημήτρης Καπέλλας.
Το έγκλημα κατά της κοινωνίας που ξεκίνησε σαν σχέδιο σωτηρίας εδώ και τρία χρόνια έχει πλεον ξεδιπλωθεί και αναλυθεί σε όλη την έκταση και όλες του τις λεπτομέρειες.
Το σχέδιο γνωστό. Μαζική εξαθλίωση της κοινωνίας και παράλληλη εκποίηση του δημόσιου πλούτου της χώρας!

Οι «Στρατηγοί» του Νεοφιλελευθερισμού  δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο ελπίδας! Οι κυβερνώντες, υποτακτικοί και υπηρέτες του...
μεγαλοϊδεατισμού της Γερμανίας και των εδώ απεσταλμένων δεν μασάνε τα λόγια.

Παραληρούν σε κάθε επαφή με τους Ευρωπαίους ηγεμόνες. Σύγχρονοι δοσίλογοι ή φοβισμένοι ηγετίσκοι, λίγη σημασία έχει πλέον. Η Υποταγή τους είναι πλήρης!! «Θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα κατά γράμμα» ...«είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε ως το τέλος».
Γη και ύδωρ στους αποικιοκράτες!

Εντολή και διαταγή! Άμεση φτωχοποίηση της κοινωνίας, διάλυση των κοινωνικών δομών, εξαφάνιση του κράτους!! Πώληση (χάρισμα) δημόσιας περιουσίας, πλουτοπαραγωγικών πηγών ακόμη και .. νησιών!!..

Φέρονται απροκάλυπτα σαν πληρωμένοι ψυχροί εκτελεστές, με συμβόλαιο θανάτου! ... Το συμβόλαιο του θανάτου μιας ολόκληρης κοινωνίας, μιας ολόκληρης χώρας!

Πρώτα θύματα αυτού του πρωτοφανούς νεοφιλελεύθερου πογκρόμ οι κοινωνικά αδύναμοι, οι μετανάστες, μετά η «μεσαία τάξη» στη συνεχεία ..ολόκληρη η κοινωνία!

Και οι ζωές των συνανθρώπων μας; Οι ψυχές; βγαίνουν και αυτές στο σφυρί; Θυσία και αυτές;
Προφανώς στο δικό τους χρηματιστήριο αξιών και στη δική τους «ιδεολογική οπτική» δεν έχουν καμία αξία!

Αυτές θα χάνονται καθημερινά σαν παράπλευρες απώλειες ενός ακήρυχτου πολέμου. Θα χάνονται καθημερινά κάτω από τα δυσβάστακτα οικονομικά βάρη μιας βίαιης ανατροπής της ζωής τους! Θα χάνονται καθημερινά κάτω από την νεοφιλελεύθερη μπότα, δημιουργώντας ένα ατελείωτο θανατηφορο κατάλογο!!Και μεις;..... Τι κάνουμε Εμείς;

Εμείς.. Παρακολουθούμε σχεδόν μοιρολατρικά το τέλος που έρχεται έχοντας μια ανήθικη και συνάμα χυδαία καρτερικότητα !

Παρακολουθούμε το έγκλημα να συντελείται ελπίζοντας πως θα μας λυπηθούν, η κάποιος από-μηχανής θεός στο τέλος θα μας σώσει και μένουμε κει, σαν διάσπαρτα μυρμήγκια που αγριοκοιτάζουν τον ελέφαντα καθώς έρχεται καταπάνω τους.. Οργιζόμαστε αλλά από μέσα μας και πνίγουμε τη φωνή μας και περιμένουμε …τι άραγε;

Παρακολουθούμε τις μέρες, κυλούν βασανιστικά και υποτακτικά ..
Σιγοψιθυρίζουμε …δεν μπορεί, κάτι θα γίνει, θα αλλάξει η κατάσταση… κάποιοι θα αντιδράσουν, κάποιοι θα βγουν στους δρόμους...

Κάποιοι, πάντα κάποιοι ..
«κάποιοι ...άλλοι»!
Και περιμένουμε...
Σαν Ιδανικοί αυτόχειρες!!.
Δημήτρης Καπέλλας.
ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 8/26/2012 07:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Ιδανικοί αυτόχειρες. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες