ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Επιστολή συζύγου Κονιτσιώτη Αστυνομικού: " Είμαστε αφύλακτοι στα σύνορα, ανήμποροι μπροστά στους κινδύνους και φοβισμένοι... "

Αρκετές  ημέρες τώρα υπάρχει μια αναταραχή στην μικρή κοινωνία της Κόνιτσας. Όπως συνέβη σε όλη την περιφέρεια της ηπείρου με την αποστολή αστυνομικής δύναμης στον Έβρο, έτσι και στην περιοχή της Κόνιτσας 60 αστυνομικοί κλήθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες να ετοιμαστούν για την 2μηνη εγκατάσταση τους στην περιοχή του Έβρου.

Ως σύζυγος αστυνομικού έζησα αυτές τις ημέρες όλη την αγωνία των αστυνομικών και των οικογενειών τους. Δεν μας πείραξε εμάς τα γυναικόπαιδα που θα φύγουν οι άντρες μας, , ούτε που έπρεπε 3 ημέρες τώρα να...
φέρουμε τα πάνω κάτω να ταχτοποιήσουμε δουλείες σπιτιού 2 μηνών και ακόμα να αφήσουμε κάποιες τις δουλείες μας στην Κόνιτσα ή στα Γιάννενα, που όπως όλοι γνωρίζουμε αυτή την εποχή είναι δυσεύρετες.

Έτσι είναι το επάγγελμα του αστυνομικού θα πουν κάποιοι και συμφωνούμε όλοι σε αυτό.
Ο αστυνομικός είναι μάχιμος πάντα και όπου υπάρχει ανάγκη ξέρουμε ότι πρέπει να είναι εκεί, όμως κύριοι υπουργοί δεν σκεφτήκατε ένα σημαντικό πράγμα παίρνοντας την απόφαση αυτή, ότι πίσω φεύγοντας αυτοί οι αστυνομικοί, τι αφήνετε;10 άτομα να καλύψουν τι;
Καθημερινά συμβάν;
Την εισαγωγή ναρκωτικών από την Αλβανία που για μας είναι καθημερινό φαινόμενο;
Κάθε παράνομο μετανάστη που άρχετε στην χωρά και δεν ξέρουμε τις προθέσεις του;
 Ή τις νέες παράνομες δραστηριότητες που θα βρουν πρόσφορο έδαφος πλέον στην πόλη μας να αναπτυχτούν;

Στο στρατό δεν πήγαμε εμείς οι γυναίκες αλλά ξέρουμε από τους άντρες μας ότι τα νώτα μας δεν τα αφήνουμε ποτέ ακάλυπτα.

Ντροπή σας κύριοι!
Είμαστε αφύλακτοι στα σύνορα, ανήμποροι μπροστά στους κινδύνους και φοβισμένοι.
Ναι κύριοι τα καταφέρατε μια χαρά.
Μας κάνατε για μια φορά να μην σας ξεχάσουμε στις επόμενες εκλογές.

 Και μια συμβουλή, γερόντια, γυναίκες, μάνες ….. φυλάξτε γερά με κάθε τρόπο το σπίτι σας.
 Εύχομαι αυτοί οι 2 μήνες να κυλήσουν ειρηνικά και γρήγορα.

Ε.Κ.

(Τα στοιχεία της αρθρογράφου είναι στη διάθεση του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ.).

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 8/09/2012 09:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επιστολή συζύγου Κονιτσιώτη Αστυνομικού: " Είμαστε αφύλακτοι στα σύνορα, ανήμποροι μπροστά στους κινδύνους και φοβισμένοι... ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες