ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Π.Α.Μ. : " Περίεργα μου τα λες! "

Του Νίκου Χαρονυκτάκη, Συντονιστή στον Πυρήνα ΠΑΜ Ηρακλείου.
Το θέμα μας σήμερα άπτεται των Εθνικών Θεμάτων και με ποια προοπτική τα βλέπουν διάφοροι. Η νεοταξίτικη ροζ αριστερά πχ, σαν νεοταξίτικη που είναι - άλλο αν κάναμε τα στραβά ματιά στις τελευταίες; εκλογές μπας και την σκαπουλάρουμε.

Αυτή η αριστερά λοιπόν που τους οικονομικούς πρόσφυγες των 3 εκατομμυρίων και βάλε, τους θεωρεί μοναχικούς, τεθλημένους τύπους που θα έπρεπε να είχαν ...
δίπλα τους τα παιδιά τις συζύγους, τους παππούδες και ίσως και το… χωριό τους ολόκληρο.

Άρα να τους κάνουμε 4-5 εκατομμύρια άσχετα το τι θα τρώνε αυτοί οι άνθρωποι στο Ελλαδικό μπάχαλο - σίγουρα μεταξύ μας θέλουν οι νεοταξίτες να τρωγόμαστε.
Για το θέμα αυτό, κανονικά, αν ήταν όπως λένε «αριστεροί», θα έπρεπε να αποφασίσει ο λαός με άμεση δημοκρατία και δημοψήφισμα. 
Ούτε φυσικά οι νεοναζί, ούτε οι ροζ, ούτε κανένας νεοταξίτης.

Μάλλον πολύ θα θέλαν να μας δουν να αρπάζουμε το σάντουιτς από το στόμα του τουρίστα, όπως έγινε στην Αργεντινή!

Συνεπώς η ροζ αριστερά που καπέλωσε τώρα ένα ολόκληρο λαό, που τον δούλευε ότι η "Ευρώπη αλλάζει " - έτσι ρε αδέλφια δεν σας έλεγαν ότι "αλλάζει", με τον ομοιοπαθή τους τον μεσιε Ολαντρεου που είπε πρόσφατα, ότι η Ελλάς πρέπει να τηρήσει την Δημοσιονομική Πειθαρχία;

Στις επόμενες εκλογές βεβαία θα πουν και πάλι ότι η Ευρώπη ξανααλλάζει, γιατί έπεσε η Μέρκελ.

Αρ@@@@@ καπαμά!

Η ροζ αριστερά λοιπόν, επί των εθνικών θεμάτων, ήδη τα έχει κάνει σαλάτα - πάντα δολίως - λέγοντας ότι πρέπει να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες, μη λαμβάνοντας υπόψη ότι τα 3 εκατομμύρια οικονομικοί πρόσφυγες έχουν περάσει από Τουρκικά εδάφη, άρα μας πολεμά ήδη η Τουρκία, έκτος των άλλων σε Θράκη και δάση κλπ κλπ.

Ταυτόχρονα βάζει και τους νεοναζί να κάνουν τις μαγκιές με τους σουγιάδες για να επέμβει ο Ευρωστρατός - έχουν νομιμότατο δικαίωμα να ζητήσουν προστασία από το Συμβούλιο Ασφαλείας - να ασκηθεί Ετεροδικία από τον Μέραρχο της Μπλακ Γουωτερ - άρα Γκουαντάναμο, πράσινες ζώνες εκεχειρίας, αναστολή επ' αόριστον εκλογών και κατάτμηση της Επικράτειας κατά τα κέφια του Μέραρχου.

Κατά συνέπεια, εάν τα εθνικά θέματα είναι στην προοπτική της ροζ νεοταξίτικης αριστεράς με το σκεπτικό του ανθρωπισμού, του ουμανισμού, της φιλίας των λαών, το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και άλλα μπουρδολογήματα-επιχειρήματα, τότε ναι: Είμαστε για πολύ γέλιο.

Ανθρωπιστές είμαστε, άλλα όχι νεοταξίτες, ούτε μαλ@@@ς.

Δηλαδή σαν να λέμε, επειδή εγώ είμαι αριστερός - λέμε τώρα - παναπεί ότι και όλοι οι άλλοι είναι. Και μάλιστα οι Τούρκοι, που είναι καλά παιδιά, αφού το λένε τα σίριαλ, άλλα κυρίως το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Άσε για τα βραβεία Ιπεχτσί, με τον 90φευγα που ξέσκισε όσο μπορούσε το ξεσηκωμό του λαού, τον στήριζε και η Περιφέρεια Κρήτης, και εδώ είναι η λούμπα. (Για τον μεγάλο συνθέτη μιλάω, που έφερε τον Καραμανλή αφού του ζήτησαν την γνώμη οι… Αμερικανοί).

Εάν γίνουν οι Τούρκοι καλά παιδιά σε κανένα αιώνα από τώρα, τότε και εμείς να ζήσουμε ειρηνικά μαζί τους, άλλα όχι από τώρα παρά τοοοοτεεεεεεεεε ωρε παιδιά «αριστερά», παιδιά της Σαμαρίνας που λέει και το δημώδες.

Κατά συνέπεια είναι λάθος θανατηφόρο να βλέπεις τους άλλους σύμφωνα με τις θέσεις που σου υπαγορεύουν οι νεοταξίτες, η ο Μαρξ, η ο Χίτλερ.

Τους νεοναζί τώρα, τους έχουν βάλει να καπηλεύονται τα εθνικά θέματα, γελοιοποιώντας και δημιουργώντας καρικατούρες άριας φυλής με επίστρωση Spartan Ελάνιος, άλλα με βασική αποστολή τους να καπελώσουν την Πολιτική Ανυπακοή μη Βίας, καταργώντας την αυτοεπίγνωση που επιδιώκουμε, φτιάχνοντας ομάδες προστασίας γειτονιών κλπ κλπ. Και άντε τώρα να πεις για άμεση δημοκρατία σε αποσπάσματα και τάγματα εφόδου, που έδειξαν το ποιον τους στην κατοχή.

Συνεχίζω την τοποθέτηση μου λέγοντας ότι στην Θράκη οι Πομάκοι ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ και εκεί ενέχεται κάτι περίεργο συμφωνείτε; Οι ροζ όμως, τσιμουδιά. Εκεί δεν υπάρχει ανθρωπισμός και ουμανισμός.

Τώρα, ερώτηση: είναι φιλειρηνικός λαός οι Τούρκοι, η τι έχουν να χωρίσουν μεταξύ τους οι λαοί;

Το ότι μαθαίνουν τους μικρούς Τούρκους στρατιώτες να κάνουν σκοποβολή στα σώματα των Κούρδων Ανταρτών αυτό δείχνει πραότητα και μειλίχιο χαρακτήρα;

Το ότι είναι συνεχώς επεκτατικός λαός συν την βάση στην Αλβανία συν τους φονιάδες που έστειλαν στην Σερβία συν την κατάκτηση εδαφών στην Συρία;

Μήπως θα μπορούσαμε να το δούμε διαφορετικά, δλδ ως προς τις επενδύσεις Τούρκων σε μαρίνες πχ, η το ζεϊμπέκικο του GAPPA ;

ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ, ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΑΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ.

Και αυτό είναι αξίωμα.

Θα με ρωτήσετε τώρα τόση ώρα που το πάω.

Θα σας πω λοιπόν μερικά πράγματα που έχω κατά νου ως αναφορά, για το πως αμύνεται ένα έθνος, με ορθάνοικτα σύνορα.

Σχεδόν τρία εκατομμύρια έχουν μπει, ναι η όχι;

Συνοπτικά εκτιμώ ότι η επίθεση θα γίνει σε πολλαπλά σημεία για να διασπαρθούν οι δυνάμεις μας με ταυτόχρονο χτύπημα και στις πόλεις.

Τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση;

Οι Ρώσοι συμμετέχουν; όχι! Aπό που και ως που; Επειδή το λέει ο Καμένος;

Το ΝΑΤΟ; ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ! Όπως στην Κύπρο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση μήπως; Έλατε βρε παιδιά βρείτε τα! θα μας πει!

Σας παραθέτω δυο λινκς που αφορούν άρθρα του Προέδρου μας Βιτάλη και τα ξαναλέμε.


Σταύρος Βιτάλης : " Άρχισαν τα... όργανα. Και τότε, τι κάνουμε; Χτυπάμε τους Ρώσους; "

Πατριωτικό Μέτωπο

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 8/30/2012 05:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Π.Α.Μ. : " Περίεργα μου τα λες! ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες