ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Νέες ταυτότητες :Τέλειωσε και το τελευταίο κομμάτι της ηλεκτρονικής φυλακής των Ελλήνων πολιτών.Το μόνο που απομένει είναι το ψηφιακό τους "μαρκάρισμα" .

Στην Καισαριανή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του "κέντρου επιχειρήσεων" της ..ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Οι μηχανές εκτύπωσης των νέων ταυτοτήτων έχουν ήδη "μπεί μπροστά".

Σε λίγες ημέρες (αρχές του Σεπτέμβρη) το κατοχικό καθεστώς αυτής της άλλοτε Ορθόδοξης και δημοκρατικής χώρας, θα απαιτήσει απο τον κάθε ένα χωριστά να δώσει ενυπογράφως την συγκατάθεσή του στο ψηφιακό μαρκάρισμα μέσω της αποδοχής - παραλαβής της νέας...
ταυτότητας.

Πηγές των οποίων η αξιοπιστία αλλά και η γνώση των πραγμάτων είναι αδιαμφισβήτητη, μας ανέφεραν , ότι στην Καισαριανή ,εκεί δηλαδή που πρίν ένα χρόνο και εμείς καταγγέλλαμε ότι φυλάσσονται πάνω απο 9 εκατομμύρια τσιπαρισμένες κάρτες του πολίτη,υπάρχει ένα κεντρικό σύστημα διασύνδεσης, ελέγχου,διαχείρισης και αποθήκευσης ΟΛΩΝ των βάσεων δεδομένων καθώς επίσης και κάθε off line ψηφιακού αρχείου που διατηρούν νομικά πρόσωπα δημοσίου αλλά και ιδιωτικού δικαίου.

Ολοκληρώθηκε δηλαδή τεχνικά αυτό το τμήμα που θα ασχολείται απο εδώ και πέρα με το ηλεκτρονικό φακέλωμα του κάθε Έλληνα πολίτη, για χάρη του οποίου θα μας εκβιάσουν να πάρουμε τις νέες "έξυπνες" ταυτότητες.

Με απλά λόγια κάθε πληροφορία που αφορά τον Έλληνα πολίτη και που ήδη καταγράφουν σε βάσεις δεδομένων ή σε ψηφιακά αρχεία , εταιρείες, οργανισμοί, υπηρεσίες (φανερές και μυστικές) , ασφαλίστικά ταμεία, τράπεζες, ΔΕΚΟ, ιδιώτες κ.α , θα συλλέγεται ,θα επεξεργάζεται και θα αποθηκεύεται σε αυτό το κέντρο που θα είναι κατά πάσαν πιθανότητα το "κέντρο επιχειρήσεων" της νέας "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης". 

Μιας "διακυβέρνησης" που κατά τις εντολές των ξένων εντολέων και τις ομολογίες των ντόπιων εντολοδόχων τους , θα είναι παγκόσμια και που όπως ισχυρίζονται θα φέρει επιτέλους μια "τάξη" στα ...πράγματα.

Οι άνθρωποι οι οποίοι μας έδωσαν τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το κέντρο, μας είπαν χαρακτηριστικά, ότι είναι απίστευτο τι πληροφορίες έχουν ήδη συλλέξει για τον καθένα μας, τόσο απο τις μέχρι "χθές" ασύνδετες μεταξύ τους επίσημες και γνωστές βάσεις δεδομένων, όσο και απο εκείνες που διατηρούν φανερές και μυστικές υπηρεσίες , με πρόσχημα την "εθνική ασφάλεια' , την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κλπ.

Δεδομένου ότι το "τεκμήριο της αθωότητας" έχει ήδη καταργηθεί de facto αρχικά απο την συνθήκη του Σένγκεν , αλλά και απο μεταγενέστερες συνθήκες , νόμους , κανονισμούς και οδηγίες της Ε.Ε , ΟΛΟΙ θεωρούμεθα ύποπτοι ή δυνητικά ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων και άρα υποκείμενα παρακολούθησης ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Τα προϊόντα αυτής της μαζικής -κατά την προσωπική μας εκτίμηση-παρακολούθησης είναι και αυτά αποθηκευμένα (και θα αποθηκεύονται εσαεί) σε αυτό το κέντρο μαζί με δεκάδες χιλιάδες άλλες πληροφορίες που αφορούν την δημόσια και ιδιωτική μας ζωή για να "επεξεργαστούν" ...κατάλληλα και να διοχετευθούν "εκεί που πρέπει και όταν πρέπει".

Υπάρχει λοιπόν ήδη ο "Μεγάλος Αδελφός" και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψουμε την συγκατάθεσή μας κατά την παραλαβή της νέας ταυτότητας, η οποία θα είναι και το επίσημο "ψηφιακό μαρκάρισμα" σε αυτήν την ανοικτού τύπου ηλεκτρονική φυλακή.

Μέχρι στιγμής δεχτήκαμε σχεδόν αδιαμαρτύρητα τις εξοντωτικές "τιμωρίες" που μας επέβαλλαν με κυνισμό και ανυπέρβλητη χυδαιότητα και θράσος οι πραγματικοί υπαίτιοι της παρούσας "κρίσης".

Δεχτήκαμε να χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία , πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας χωρίς να"πέσει ντουφεκιά".
Δεχτήκαμε να μας λένε κατάμουτρα ότι "μαζί τα φάγαμε". 
Δεχτήκαμε να μας αποκαλούν οι κοπρίτες κοπρίτες , οι τεμπέληδες τεμπέληδες και οι απατεώνες απατεώνες.

Θα δεχτούμε να δώσουμε και το τελευταίο "φλουρί" που μας απόμεινε και που δεν είναι άλλο απο το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας;
Θα δεχτούμε να γίνουμε οι "μαρκαρισμένοι" κατάδικοι μιας ηλεκτρονικής φυλακής που θα έχουν πάνω κάτω τα ίδια περίπου "δικαιώματα" με εκείνους που "φιλοξενεί" στα Διάφορα Γκουαντανάμο η Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Κλασσικοπερίπτωση.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 8/29/2012 01:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Νέες ταυτότητες :Τέλειωσε και το τελευταίο κομμάτι της ηλεκτρονικής φυλακής των Ελλήνων πολιτών.Το μόνο που απομένει είναι το ψηφιακό τους "μαρκάρισμα" ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες