ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Μ. Χρυσοβελώνη: " Άλλα σκέφτεται, άλλα λέει και άλλα μεθοδεύει η Συγκυβέρνηση του Μνημονίου ".

Μιλώντας στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης στη Βουλή ένα μήνα πριν, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μανιτάκης είχε πει τα εξής:

Μετά το πέρας της αξιολόγησης των δημόσιων υπηρεσιών, θα αρχίσει η αξιολόγηση του προσωπικού και θα βασιστεί σε αντικειμενικά, αξιοκρατικά κριτήρια. Κάθε άλλη συζήτηση που γίνεται ή ακούγεται για μείωση προσωπικού και μάλιστα 130.000 ή για εφεδρεία είναι ...
αυθαίρετη και αβάσιμη. Δεν εντάσσεται στο πρόγραμμα μας. Δεν είναι στις προθέσεις του υπουργείου».

Την ίδια τοποθέτηση περί «αυθαιρεσίας και αβασιμότητας», είχε κάνει ο κ. Μανιτάκης και σε ερώτηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή στις 10 Ιουλίου.Μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον κ. Στουρνάρα, με αντικείμενο το πακέτο των 11,5 δις, απαντώντας σε ερώτηση για το πότε θα πάρει μορφή το μέτρο της εφεδρείας, ο κ. Μανιτάκης απάντησε:
«Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όλες τις περιπτώσεις και όλες τις δυνατότητες».

Η αυτοαναίρεση των λεγομένων του κ. Μανιτάκη είναι ενδεικτική του γενικότερου πνεύματος, της διάθεσης και του επιπέδου πολιτικής αξιοπιστίας της συγκυβέρνησης των προθύμων του Μνημονίου, στην οποία ηγείται ο κ. Σαμαράς.

Είναι δυνατόν να εμπιστευθούν οι πολίτες μία κυβέρνηση που άλλα σκέφτεται, άλλα λέει και άλλα μεθοδεύει, παίζοντας ανήθικα πολιτικά και επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη μιας κοινωνίας που υποφέρει μέσα στην ύφεση και στην ανεργία και αγωνιά για το αύριο;


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 8/13/2012 05:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Μ. Χρυσοβελώνη: " Άλλα σκέφτεται, άλλα λέει και άλλα μεθοδεύει η Συγκυβέρνηση του Μνημονίου "."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες