ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Τι κρύβεται πίσω από το ανατριχιαστικό ρολόϊ των Illuminati ;

Το πρόσφατο βίντεο που απεικονίζει το ρολόι των Illuminati σεαντίστροφη μέτρηση, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας μεγάλη αίσθηση μας έδωσε εδώ στο pentapostagma.gr το έναυσμα να προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε (έστω) και αχνά την κρυμμένη σημασία του.

Μία πρώτη (αν και σαφώς η λιγότερη πιθανή) ερμηνεία είναι ότι το τέλος της ημερομηνίας της αντίστροφης μέτρησης συμπίπτει με την παρέλευση 28 ημερών από τη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του (δείτε τα βίντεο)...
Λονδίνου – που συνδέεται με την ταινία 28 Ημέρες Μετά του Βρετανού σκηνοθέτη Danny Boyle που απεικονίζει το ξέσπασμα μίας φονικής πανδημίας ιού.

Το τέλος της αντίστροφης μέτρησης είναι αναλυτικότερα η 9/9/2012 (9η Σεπτεμβρίου του 2012) στις 13:23:33…

Ας προσπαθήσουμε τώρα να παραθέσουμε κάποιες ημερομηνίες εξαιρετικής σημασίας για τους Illuminati:
9/9/2012=23=5 (Η ημερομηνία που λήγει η αντίστροφη μέτρηση του ρολογιού των Illuminati.)

9/1/1945=11 (Η αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου)

8/6/1945=33 (Ο βομβαρδισμός της Χιροσίμα)

9/11/2001=14=5 (Η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους)

[Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 11 ΚΑΙ 33 ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 11 ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙLLUMINATI.]

Ο αριθμός πέντε είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός για τους Ιlluminati (όπως θα αναλύσουμε και παρακάτω) και συνδέεται πρωταρχικά με την πεντάλφα η οποία χρησιμοποιείται φανερά αλλά και υπόγεια από τους Πεφωτισμένους.

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το ρολόι των Illuminati, εάν όντως πρόκειται για μία προειδοποίηση, είναι ότι υποδεικνύει ότι σχεδιάζουν κάτι για την 9η ημέρα του 9ου μήνα της τρέχουσας χρονιάς.Υπέπεσε στην αντίληψη μας ότι υπάρχει ταινία κινουμένων σχεδίων των Illuminati η οποία τιτλοφορείται "9."

Η απαρίθμηση των ανωτέρων ιστορικών ημερομηνιών είναι μόνο ενδεικτική, αλλά εάν κάποιος προβεί σε ενδελεχή έρευνα θα ανακαλύψει ότι η αριθμολογία είναι τόσο σημαντική για τους υπηρέτες του αντίχριστου ώστε όλα τα γεγονότα εξαιρετικής σημασίας για αυτούς θα έπρεπε ή θα πρέπει να έχουν (τελικό) άθροισμα 5 ή αριθμό ίσο ή πολλαπλάσιο του 11.

Τι σημαίνει ο αριθμός 5 για τους Ιλλουμινάτι;
5 – Το πέντε είναι ο αριθμός που προστατεύει τα μέλη των Ιλλουμινάτι από τον Θάνατο. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιούν τον Νόμο τον Πέμπτων ο οποίος χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού ώστε να αντιλαμβάνεται ‘’την αλήθεια’’ όλων των πραγμάτων.

Τι σημαίνει ο αριθμός 11;
11 – Ο αριθμός έντεκα είναι ο αριθμός της καταστροφής, απόλυτης κρίσης και του θανάτου του ανθρώπου. Οποιοδήποτε γεγονός σχετίζεται με τον αριθμό 11 στρώνει το κόκκινο χαλί για την έλευση του αντίχριστου. Στα Λατινικά το όνομα του Διαβόλου είναι LVX το οποίο αριθμολογικά μεταφράζεται σε (50+5+10 = 65 =6+5 =11)Συμπερασματικά
Υπάρχουν τρείς ερμηνείες με τα έως τώρα δεδομένα:

Πρώτον, η λιγότερο πιθανή είναι το ξέσπασμα ενός φονικού ιού 28 ημέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων (9/9/2012).

Δεύτερον, η ημερομηνία έναρξης του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου;
 Το τελικό άθροισμα πέντε ‘εμφανίστηκε’ και στην ημερομηνία επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους, η οποία αποτέλεσε την απαρχή των ‘πολέμων κατά της τρομοκρατίας’ σε ολόκληρο τον κόσμο και του απόλυτου κράτους επιτήρησης και αστυνόμευσης στο εσωτερικό των Η.Π.Α.
 

Τρίτον, μία προειδοποίηση για τους ίδιους τους Ιλλουμινάτι; Το πέντε προστατεύει τα μέλη από τον θάνατο και οι ίδιοι γνωρίζοντας το γεγονός, την τοποθεσία και τη φύση του γεγονότος προστατεύουν τον ανίερο κύκλο τους…
Αυτές είναι οι παρούσες ερμηνείες που μπορούν να δοθούν… Εάν μπορέσουμε να εντοπίσουμε και περισσότερα στοιχεία θα σας κρατούμε ενήμερους.

Πηγές
[1] ,
[2] ,
[3]

Από το Πενταπόσταγμα.


ΚΛΙΚ ΜΠΑΝΕΡ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΗΓΗΣ ΑΡΧΗ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 8/28/2012 02:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τι κρύβεται πίσω από το ανατριχιαστικό ρολόϊ των Illuminati ; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες