ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Αυγούστου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ήρθε στην Ελλάδα και η Imany και στην αφίσα της την βλέπουμε με την μασονική χειραψία! ... Πήξαμε στους Αντίχριστους Μασόνους!

Ξεχωρίζει στην αφίσα το γνωστό ματάκι (παντεπόπτης οφθαλμός) και τα 3 εξάρια απο πάνω...χαιρετάει τα νεοταξικά προβατάκια που θα πάνε στην συναυλία της και θα τους πάρει και τα 18 ευρωπουλάκια!

Νομίζετε είναι τυχαίο που όλοι οι σταρ, κάνουν τις ίδιες χειρονομίες; Αλλά είπαμε, εάν δεν είσαι ταγμένος στο σύστημα, δεν είσαι ομοφυλόφιλος, δεν είσαι αντίχριστος κ.λ.π. ποτέ δεν θα πετύχεις ! Τώρα,εάν εσείς θα της χαρίσετε τα 18 ευρωπουλάκια στην μασόνα,καλά θα κάνετε!
Εγώ δεν (δείτε φωτό και βίντεο από Έλληνες και ξένους διάσημους ) ...
θα της τα δώσω!

Η αλήθεια είναι μία!
ΕΜΕΙΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ,
ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΘΕ FACEBOOK ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...
ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΨΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Αφήστε τους άλλους να είναι πρόβατα για σφαγή!
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και με Έλληνες διάσημους...

MACEDONIA IS GREECE
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 8/26/2012 07:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

1 σχόλια for "Ήρθε στην Ελλάδα και η Imany και στην αφίσα της την βλέπουμε με την μασονική χειραψία! ... Πήξαμε στους Αντίχριστους Μασόνους! "

  1. Ανώνυμος

    δες και εδώ για να πάρεις αρκετά στοιχεία.
    www.vigilantcitizen.com

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες