ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Κοινή δήλωση των 3 Βουλευτών Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για το θέμα της πώλησης της ΔΩΔΩΝΗΣ.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ αποκαλύπτουν ότι οι επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του μνημονιακού πολιτικού κατεστημένου ότι η ΔΩΔΩΝΗ δεν πωλείται  υπήρξαν ψεύτικες και παραπλανητικές.

Η τρικομματική μνημονιακή συγκυβέρνηση υπό τον κ. Σαμαρά επιχειρεί την τελική υλοποίηση ενός σχεδίου εξευτελιστικών πωλήσεων της περιουσίας του Ελληνικού λαού στο ...
ιδιωτικό κεφάλαιο με προσχηματικά επιχειρήματα περί βιωσιμότητας, ανταγωνιστικότητας κ.λ.π. Η λαίλαπα αυτή περιλαμβάνει και τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ , μια κερδοφόρα επιχείρηση ηγετική στο χώρο της στην Ελλάδα και διεθνώς, που οικοδομήθηκε με το μόχθο των κτηνοτρόφων, τη συνεχή προσπάθεια των εργαζομένων της και τη στήριξη πρώτα απ’ όλα της κοινωνίας της Ηπείρου.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση όχι μόνο δε λαμβάνει κανένα μέτρο για τη στήριξη της κτηνοτροφίας και δεν έχει κανένα σχέδιο αναζωογόνησης της πρωτογεννούς παραγωγής αλλά αντίθετα επιχειρεί ένα εξοντωτικό χτύπημα στην παραγωγική βάση της ‘Ηπείρου και την κτηνοτροφία της περιοχής με το ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ, ενώ ταυτόχρονα συστηματικά την απαξιώνει και την εγκαταλείπει.

Εμείς έχουμε ένα και μοναδικό δρόμο:
Να αγωνισθούμε για να ακυρώσουμε αυτή την εξευτελιστική διαδικασία και να παλέψουμε για να περάσει η ΔΩΔΩΝΗ στους φυσικούς της ιδιοκτήτες με την ταυτόχρονη αποφασιστική στήριξη της κτηνοτροφίας.

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ μπορεί και μέσα από την ανάλογη αναδιοργάνωσή της σε όλα τα επίπεδα, σε συνθήκες διαφάνειας και κοινωνικού ελέγχου, βασισμένη σε ένα συνεταιριστικό αυτοδιαχειριστικό μοντέλο, να αναπτυχθεί και να παίξει κεντρικό ρόλο στη στήριξη της περιοχής αλλά και στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Τα σχέδια για την απαξίωσή της και την πώλησή της με όποιο μανδύα και αν επενδυθούν δεν θα περάσουν.

Σε κάθε περίπτωση θα υπερασπιστούμε το εισόδημα των κτηνοτρόφων της Ηπείρου, τα δικαιώματα των εργαζομένων, τη ζώνη γάλακτος για τη διασφάλιση των παραγωγών, τις τιμές γάλακτος που θα ανταποκρίνονται στην παράδοση της Δωδώνης και πάνω από όλα τον κοινωνικό της ρόλο και χαρακτήρα.

Γεροβασίλη Όλγα
Μαντάς Χρήστος
Μπάρκας Κώστας

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/03/2012 01:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Κοινή δήλωση των 3 Βουλευτών Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για το θέμα της πώλησης της ΔΩΔΩΝΗΣ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες