ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Β. Καπερνάρος: " 4.000 ευρώ την ημέρα για ενοίκιο για το Υπουργείο Οικονομικών . "

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος»,της Δευτέρας, 03.09.2012: «4.000 ευρώ την ημέρα  πληρώνουμε ενοίκιο για το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος». 

Την ίδια ώρα, που δημοσιεύματα σύσσωμου του διαδικτυακού τύπου και των μεγάλων καναλιών, αναφέρουν πως το Ελληνικό κράτος ενοικιάζει πληρώνοντας υπέρογκα ενοίκια 686(!) ακίνητα ενώ χιλιάδες κρατικά ακίνητα μένουν αχρησιμοποίητα. Ενώ λοιπόν το επιτελείο του...
υπουργείου Οικονομικών και η ελληνική κυβέρνηση ψάχνουν μέτρα για την συγκράτηση των κρατικών δαπανών διαφαίνεται μία απίστευτη και τουλάχιστον προκλητική σπατάλη αναφορικά με τα ενοίκια που καλείται να πληρώσει το Ελληνικό Δημόσιο για τη στέγαση των υπηρεσιών του.

Εκτός αυτού, ενδεικτικό δείγμα της σπατάλης στον συγκεκριμένο τομέα είναι πως τουλάχιστον 8 στις 10 κρατικές υπηρεσίες στεγάζονται σε ενοικιασμένα κτίρια, ενώ πάνω από πενήντα χιλιάδες(!) κρατικά ακίνητα παραμένουν ανεκμετάλλευτα .Επίσης, μόνο στο κέντρο της Αθήνας, το ΙΚΑ, των τεράστιων ελλειμμάτων, νοικιάζει 200 κτίρια για τη στέγαση των υπηρεσιών του.

Την ώρα λοιπόν που ο ελληνικός λαός καλείται να αποδεχτεί εκ νέου περικοπές στα ήδη πενιχρά εισοδήματά του, το ελληνικό κράτος παρουσιάζεται εξαιρετικά σπάταλο, επιβαρύνοντας κατά αυτόν τον τρόπο το δημόσιο προϋπολογισμό προκαλώντας ταυτόχρονα το κοινό αίσθημα δικαίου.

Με βάση τα ανωτέρω:

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
 Πόσες είναι επ’ ακριβώς οι δημόσιες υπηρεσίες που στεγάζονται σε κτίρια ιδιωτών μόνο στο κέντρο της Αθήνας;(Να κατατεθούν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα).

 Ποιος ο ακριβής αριθμός χρημάτων που δαπανούνται μηνιαίως από το Ελληνικό δημόσιο για τα κτίρια ενοικιαζόμενων δημόσιων υπηρεσιών που στεγάζονται στην Αθήνα; (Να κατατεθεί σχετικός συγκεντρωτικός πίνακας με όλα τα κτίρια που νοικιάζει το Ελληνικό Κράτος στην περιοχή αυτή και τα χρήματα που του κοστίζει μόνο για ενοικίαση καθ’ ένα εξ αυτών)

 Ποιες οι συμβάσεις που είναι σε ισχύ και ποια η τυχόν αμοιβή μεσαζόντων στις συμβάσεις αυτές; (Να κατατεθούν σχετικά αποδεικτικά έγγραφα)

 Προτίθεται το Υπουργείο να λάβει μέτρα για την εξοικονόμηση και συγκράτηση των δαπανών αναφορικά με τις υπέρογκες εκμισθώσεις και αν ναι, είναι μία εξ’ αυτών η εκμετάλλευση της αναξιοποίητης δημόσιας περιουσίας;

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/04/2012 05:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Β. Καπερνάρος: " 4.000 ευρώ την ημέρα για ενοίκιο για το Υπουργείο Οικονομικών . ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες