ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Π.Α.Μ. : " Ξεκινάμε: Στις 5 Νοεμβρίου, όλη η Ελλάδα στη Βουλή. Παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας. "

Από το πρωί της 5ης Νοεμβρίου του 2012, καλούμαστε όλοι οι Έλληνες, να πάρουμε την τύχη της χώρας μας στα χέρια μας, με συγκέντρωσή μας, από όλα τα σημεία της Ελλάδας, μπροστά στη Βουλή και με συγκεκριμένους – αυτή τη φορά - στόχους.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, το Κίνημα εκείνο, που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του από το 2009, έθεσε ως αρχές του το «ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, Πατριωτικά, Ελληνικά και Αμεσοδημοκρατικά» και το...
«επιστροφή στην κοινωνία της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας», με δεδομένη πια, την πλήρη καταστροφή του κοινωνικού ιστού της χώρας από το σύνολο του πολιτικού συστήματος, καλεί όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, από την Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012:

Να σταματήσουν κάθε εργασία, είτε είναι εργαζόμενοι, είτε καταστηματάρχες, είτε αυτοαπασχολούμενοι, είτε αγρότες, είτε βιοτέχνες.

Να γυρίσουν την πλάτη σε όλα τα κόμματα, εγκαταλείποντας τα όποια ιδεολογήματα και αγκυλώσεις.

Να ζητήσουν από όλους τους κοινωνικούς φορείς και τα συνδικάτα, να πάρουν άμεσα θέση στην μαζική αυτή κινητοποίηση του ελληνικού Λαού. Σε περίπτωση που αρνηθούν ή αρχίσουν τις κωλυσιεργίες, να τους γυρίζουν επίσης την πλάτη.

Να κατευθυνθούν με κάθε μέσο προς την Αθήνα και το Σύνταγμα.

Να προετοιμασθούν να παραμείνουν στο Σύνταγμα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι στόχοι μας.

Να μην δείξουμε ούτε στιγμή ότι δειλιάζουμε, μπροστά σε όλους αυτούς που έχουν βαλθεί να σακατέψουν την ύπαρξή μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Αυτήν την φορά, δεν κατεβαίνουμε στη Βουλή, για να φασκελώσουμε, να τραγουδήσουμε, να διανέμουμε φυλλάδια. 
Αυτήν την φορά, προχωράμε στην επόμενη φάση.
 Στη φάση της ωρίμανσης του αγώνα μας, όπου απαιτούμε πια και επιβάλλουμε με το δικαίωμά μας ως Λαού, ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ.

Μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία και διδασκόμενοι από τους αγώνες, τόσο των προγόνων μας, όσο και των Λαών του Κόσμου, για Ελευθερία, Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια, έχουμε πια, ένα και μόνον ένα αίτημα: ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΣΤΟΝ ΛΑΟ. 
Και αυτό μπορεί να ολοκληρωθεί, αποδεχόμενοι όλοι μας, έναν στόχο: 
ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Τα βήματά για την επίτευξη αυτού του στόχου, είναι – γιατί πρέπει να είναι – ξεκάθαρα:
Συγκεντρωνόμαστε μπροστά στη Βουλή, με το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας στο χέρι. 
 Ένα Σύνταγμα που βασίσθηκε στα δημοκρατικότερα Συντάγματα της Υφηλίου, συντάχθηκε από Πρωτοπόρους Αγωνιστές, συμπληρώθηκε από το Λαό και θεωρείται σήμερα, ως ότι καλύτερο υπάρχει παγκοσμίως, για την προστασία των κατακτήσεων των Λαών, στο διάβα των αιώνων.

Ολοκληρώνουμε σε Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, τις τελευταίες προτάσεις, αλλαγές, συμπληρώσεις, και φυσικά με την ψήφιση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας.

Παραδίδουμε στον Πρόεδρο της Βουλής το Νέο Σύνταγμα, απαιτούμε την ψήφισή του και αμέσως μετά, απαιτούμε τη διάλυση της Βουλής και τη διενέργεια εκλογών.

Εκλέγουμε τα νέα όργανα, άμεσα από το Εκλογικό Σώμα και άμεσα ανακλητά από το Λαό, μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπει το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας: 
Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Επίτροπο του Λαού, Προέδρους του Αρείου Πάγου, του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου και του Συμβουλίου της Επικρατείας και φυσικά τους 151 Βουλευτές, της Άνω Βουλής των Ελλήνων.

Αμέσως μετά τις εκλογές, είτε με τη συναίνεση των νέων αιρετών και ανακλητών οργάνων, είτε όχι, με το δικαίωμα πια που παρέχει κατ’ ευθείαν στο Λαό, το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, προχωράμε ταχύτατα σε δύο κατεπείγοντα Δημοψηφίσματα:

Παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωζώνη, παραμονή ή όχι της ΤΡΟΙΚΑΣ και του ΔΝΤ, με ταυτόχρονη απόφαση για κήρυξη ή όχι του χρέους ως επαχθούς.

Κατάργηση ή όχι του Δουβλίνου 2 και οριστική επίλυση του μεταναστευτικού ζητήματος, από εμάς: Τον Λαό.

Με δεδομένη την ψήφιση από την πλευρά του Λαού, της αποπομπής της ΤΡΟΙΚΑΣ και του ΔΝΤ, όπως και της κήρυξης του χρέους ως επαχθούς, προχωράμε:

Στην καταγραφή και του χρέους, των διεθνών δανειστών, αλλά και των δημόσιων εκείνων λειτουργών, αιρετών ή διορισμένων, οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι για τη δημιουργία και την υπερδιόγκωσή του.

Στην ταχύτατη εκδίκασή των κατηγορουμένων, διεθνών δανειστών και δημοσίων, αιρετών ή διορισμένων λειτουργών, από τα Ορκωτά/Λαϊκά Δικαστήρια, τα οποία προβλέπει το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας.

Στη κατάσχεση των περιουσιών των υπευθύνων για το χρέος και απόδοση των εκποιημένων περιουσιών τους στους δανειστές, ως ολοκληρωτική και τελεσίδικη αποπληρωμή του χρέους.

Με επίσης δεδομένη την ψήφιση από την πλευρά του Λαού, της κατάργησης του Δουβλίνου 2, προχωράμε στην άμεση επαναπροώθησή των λαθρομεταναστών, στις χώρες προέλευσής τους.

Από κει και πέρα, με δεδομένο ότι στην Άμεση Δημοκρατία, όλες οι αποφάσεις κάθε μορφής εξουσίας, εκτελεστικής, νομοθετικής, δικαστικής, είναι υπό την διαρκή και μόνιμη δυνατότητα ακύρωσής τους από το Λαό, καλούμε τον Πρωθυπουργό που προέκυψε με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες (και φυσικά με το 50+1 των εγκύρων ψηφοδελτίων), να προχωρήσει αμέσως στην οικονομική αναδιάρθρωση της χώρας.

Με πρώτες προτεραιότητες:
Την άμεση χρηματοδότηση της πρωτογενούς παραγωγής, της μικρομεσαίας επιχείρησης και του τουρισμού.

Την επιβολή αντισταθμιστικών δασμών στα εισαγόμενα ανταγωνιστικά των ελληνικών προϊόντα, έως ότου τουλάχιστον επιτευχθούν τα ισοζύγια: Διατροφικό και εμπορικών συναλλαγών.

Τον έλεγχο των τιμών των βασικών ειδών διατροφής και οικιακής χρήσης με διατίμηση.

Την κάθετη μείωση στις τιμές των καυσίμων, με περικοπή της απαράδεκτης φορολόγησής τους και έλεγχό τους στο διυλιστήριο.

Την επιστροφή της Τράπεζας της Ελλάδος στον έλεγχο του Ελληνικού Δημοσίου, με παράλληλο έλεγχο της ρευστότητας του νομίσματος (ευρώ ή εθνικό νόμισμα).

Απλές και καθαρές θέσεις, βγαλμένες όχι από ιδεολογικοπολιτικά φληναφήματα, αλλά από την ήδη υπάρχουσα εμπειρία πολλών Λαών της Υφηλίου, οι οποίοι τα κατάφεραν.

 Και με θεμέλιο την αρχή:
 ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΥΤΗ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ.

Εμπρός λοιπόν να αλλάξουμε την πορεία προς την άβυσσο και να τη μετατρέψουμε σε πορεία προς την ανάπτυξη, τη κοινωνική συνοχή, την αξιοπρέπεια.

Σημείωση: Έως τις 5 Νοεμβρίου, θα ακολουθήσουν από την πλευρά του Πατριωτικού Μετώπου – όσες και όποτε χρειαστούν – διευκρινιστικές ανακοινώσεις.

Πατριωτικό Μέτωπο

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 9/18/2012 04:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Π.Α.Μ. : " Ξεκινάμε: Στις 5 Νοεμβρίου, όλη η Ελλάδα στη Βουλή. Παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες