ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Απόψεις: " ΣΥΡΙΖΑ = ΔΗΜΑΡ ... και αντιστρόφως ! "

Του Δ.Μ.
Αν και οι πολιτικές τους απόψεις διαφοροποιήθηκαν από τότε που αποσχίστηκε ο Κουβέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η μαθηματική σχέση ισχύει για τις θρησκευτικές απόψεις των δύο αυτών κομμάτων. 

Η μεγάλη και κοινή τους έχθρα προς την χριστιανική θρησκεία (για να μην αναφερθώ και στον εθνικό πατριωτισμό) είναι σύνηθες...
φαινόμενο σε κάθε αριστερό κομματικό συνδυασμό ή συνιστώσα και στηρίζεται στην άποψη ότι «η θρησκεία είναι το όπιο των λαών», που τον ναρκώνει και ...
δεν μπορεί να δει καθαρά πολιτικά. 

Και μπορεί να έχουν κάποιο δίκαιο, όταν συμβαίνουν θρησκευτικές υπερβολές τυφλού θρησκευτικού φανατισμού, όπως συμβαίνει τελευταία με τον Μωαμεθανισμό στα κράτη της περιοχής της Μεσογείου και όχι μόνον…

 Η άμεση όμως πρεμούρα και των δύο κομμάτων, να σπεύσουν και να υπερασπιστούν τον 27χρονο που συνελήφθη για τη σελίδα που είχε φτιάξει στο Facebook και περιείχε υβριστικό περιεχόμενο κατά του Γέροντα Παΐσιου, δείχνει ανεξήγητο υπερβάλλοντα ζήλο, λες και αυτό είναι το φλέγον κοινωνικό ζήτημα των καιρών και όχι η οικονομική καταστροφή της χώρας, στην οποία συμμετέχει και η ΔΗΜΑΡ… 

Τόσο η ΔΗΜΑΡ, που με επίσημη κομματική ανακοίνωση μέμφεται τις κρατικές υπηρεσίες, που λειτούργησαν στα πλαίσια της εφαρμογής των νόμων του κράτους, κατηγορώντας το για σύμπραξη με την Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται από τμήμα της ανακοίνωσής της που λέει:
«Πρόκειται για μια σύλληψη η οποία αφενός, δείχνει ένα κράτος πρόθυμο να ανταποκριθεί τάχιστα στις επιταγές της Χρυσής Αυγής και αφετέρου αντίκειται στην ελευθερία του λόγου, όπως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου την έχει ορίσει, δηλαδή η ελευθερία του λόγου δεν πρέπει να περιορίζεται σε ιδέες και πληροφορίες ευρείας αποδοχής, αλλά να περιλαμβάνει και αυτές που αντιβαίνουν στις κυρίαρχες αντιλήψεις», 
όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ με την δημοσιοποίηση των απόψεων του, όπως τις διατύπωσε ο εκ των βασικών του στελεχών, Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, από όπου κατηγορεί συλλήβδην τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης, τη ΔΗΜΑΡ και τους Νόμους του κράτους γράφοντας σχετικά:
«Τι πιστεύει ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης για την ισχύουσα νομοθεσία περί βλασφημίας και την σύλληψη του 27χρονου; Γιατί σιωπά; η ΔΗΜΑΡ; (τι κάνει, γιατί δεν τον επιπλήττει, εννοεί, μια και είναι δικός της)» 

Και συμπληρώνει:
«Όταν ο νόμος εξισώνει την βλασφημία με την παιδεραστία, είναι άδικος. Θέλω να παραστώ ως μάρτυρας υπεράσπισης, του 27χρόνου που συνελήφθη». 

Δυστυχώς, «έχουν χάσει τη μπάλλα» τα δύο αριστερίστικα αυτά κόμματα, μαζί και το ΚΚΕ, που νομίζουν ότι φταίει «το όπιο των λαών» για το πολιτικό τους κατάντημα και την απαξίωση, όπως την εμφανίζουν τα χαμηλά ποσοστά των συχνών σφυγμομετρήσεων, αλλά και τα εκλογικά αποτελέσματα του Ιουνίου. 

Και ο μεν ΣΥΡΙΖΑ που «φούσκωσε» ποσοστιαία με τις ψήφους των δυσαρεστημένων πασόκων, είναι σε αδιέξοδο και τα ποσοστά του δύσκολα θα αυξηθούν, καθότι ο πολιτικός του λόγος «σκοντάφτει» σε πράξεις αντιθρησκευτικές, αντεθνικές, αντιπατριωτικές και κυρίως φιλολαθρομεταναστευτικές, που αποτελούν μείζον κοινωνικό πρόβλημα, όπως και ο πολιτικός λόγος της ΔΗΜΑΡ που κάνει τα ίδια και η οποία σε λίγο παίρνει το δρόμο του ΛΑΟΣ.

Το δε σταλινικό ΚΚΕ, αδυνατεί να αντιληφθεί την αντικειμενική πραγματικότητα και να ωφεληθεί από την κρίση, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των μαζών, οδηγώντας τες σε λύσεις που θα έχουν αποτέλεσμα και όχι αόριστα ευχολόγια του τύπου «ο Λαός πρέπει από μόνος του…» κ.λ.π. ενώ το ΚΚΕ απουσιάζει από τα πεδία των μαχών, περιοριζόμενο σε αντιδραστικές ιδεολογικές αψιμαχίες με τα δύο προηγούμενα κόμματα, που δεν οδηγούν πουθενά…

Κάντε επί τέλους και τα τρία κόμματα μαζί κανένα τρισάγιο, μπας και σας βοηθήσει η χάρις του Γέροντα Παΐσιου του θαυματουργού και δείτε «άσπρη μέρα…»… 

Ο απλός Έλληνας πολίτης 
(που πιστεύει στον Γέροντα…)
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 9/26/2012 12:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " ΣΥΡΙΖΑ = ΔΗΜΑΡ ... και αντιστρόφως ! " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες