ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Σημαντικές παρεμβάσεις για την προστασία του Περιβάλλοντος στη Θεσπρωτία.

Με γρήγορους ρυθμούς προωθούνται από την Περιφέρεια Ηπείρου οι διαδικασίες για την υλοποίηση δύο ακόμη έργων προστασίας του Περιβάλλοντος στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Πρόκειται για την αποκατάσταση των Χ.Α.Δ.Α. Ηγουμενίτσας- Φιλιατών και των υπολοίπων που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα.  Οι διαγωνιστικές διαδικασίες έχουν...
ολοκληρωθεί και οι αποφάσεις ανάδειξης των αναδόχων έχουν αποσταλεί στο Υ.ΠΕ.ΚΑ. για προσυμβατικό έλεγχο, προκειμένου στη συνέχεια να υπογραφούν οι συμβάσεις υλοποίησης των έργων.

Το πρώτο έργο, προϋπολογισμού 762.200 αφορά την αποκατάσταση των Χ.Α.Δ.Α. (χωματερές) Ηγουμενίτσας (Κοτσέκι – Καστρί) και Φιλιατών. Το έργο, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, ανατέθηκε με ποσοστό έκπτωσης 8,64% στην εταιρεία «Λαμπρινή και Λάμπρος Ντέτσικας Α.Ε» με διακριτικό τίτλο «ΕΞΕΛΙΞΗ Α.Ε».

Το δεύτερο έργο, προϋπολογισμού 598.400 ευρώ, αφορά την αποκατάσταση των υπολοίπων χωματερών της Π.Ε. Θεσπρωτίας. Το έργο, με άλλη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, με ποσοστό έκπτωσης 8,75%, ανατέθηκε στην τεχνική εταιρεία «ΕΛΙΓΜΟΣ Α.Ε.».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε ότι η Περιφερειακή Αρχή, πιστή στις εξαγγελίες της για την ανάληψη πρωτοβουλιών προστασίας του Περιβάλλοντος, προχώρησε με συντονισμένες ενέργειες και το θέμα της αποκατάστασης των Χ.Α.Δ.Α..

«Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα εκλείψει το απαράδεκτο φαινόμενο των ανεξέλεγκτων χωματερών στη Θεσπρωτία, που είναι ζήτημα προτεραιότητας για μας, καθώς εκτός από την ρύπανση του περιβάλλοντος, προσβάλλoυν τον πολιτισμό μας και πλήττουν την τουριστική εικόνα της περιοχής μας. Η Περιφέρεια, προχωρά παράλληλα το νέο σχεδιασμό για την διαχείρισης των απορριμμάτων, με την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων, δίνοντας λύση για όλη την Ήπειρο και φυσικά για τη Θεσπρωτία.

 Ο αγώνας για την προστασία του Περιβάλλοντος, είναι συνεχής και πρέπει να συμβάλλουν για αυτή, φορείς και πολίτες, αποτρέποντας τη δημιουργία νέων εστιών ρύπανσης».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/18/2012 06:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σημαντικές παρεμβάσεις για την προστασία του Περιβάλλοντος στη Θεσπρωτία."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες