ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Β. Βλέτσας: "Αναγκαία η επέκταση της Λεωφόρου Γεννηματά έως τον κόμβο Κουτσελιού. "

Η αναβάθμιση της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας που σχεδίασε και υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνδυασμό με την πολιτική απόφαση που πρέπει να παρθεί για την επέκταση της Λεωφόρου Γεννηματά έως τον κόμβο Κουτσελιού, θα δημιουργήσουν δύο ισάξιους οδικούς άξονες που θα αποσυμπιέσουν και θα σηκώσουν το κυκλοφοριακό βάρος της εισόδου εξόδου από το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων για πολλές δεκαετίες.

Η επέκταση της Λεωφόρου Γεννηματά έως...
τον κόμβο Κουτσελιού είναι οφθαλμοφανές ότι θα συμπληρώσει το «παζλ» με την οδό Βογιάνου, την Κενάν Μεσσαρέ, την εκσυγχρονισμένη Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας και την περιφερειακή οδό, εξαφανίζοντας την τεράστια ανάσχεση που παρατηρείται καθημερινά τις ώρες αιχμής στην είσοδο-έξοδο της πόλης .

Επίσης με την ολοκλήρωση της οδού Γεννηματά, τα εισερχόμενα αυτοκίνητα θα οδηγούνται αυτόματα στα τρία μεγάλα παρκινγκ της πόλης (στα Παλαιά Σφαγεία, στα Λιθαρίτσια ή στο υπόγειο παρκινγκ της πλατείας) μειώνοντας την κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης. Τέλος, μια πιθανή, μελλοντική αναβάθμιση του αερολιμένα Ιωαννίνων θα φέρει νέες απαιτήσεις, οι οποίες θα απαντηθούν με την υπογειοποίηση του Ιστορικού Κέντρου και τη σύνδεση της λεωφόρου Γεννηματά με τη Γ. Παπανδρέου, τη λεωφόρο Γράμμου και το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων .

Ιστορικά, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός και η επέκταση της οδού Γεννηματά ήταν πρόταση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ιωαννιτών που έγινε αποδεκτή από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. Επίσης η Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Ανατολής είχε εκτελέσει προκαταρκτικές εργασίες για την υποδοχή της Λεωφόρου. Για το εν λόγω ζήτημα, είχε αποφανθεί θετικά το Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Παμβώτιδας μετά από έντονη διαβούλευση με την τοπική κοινωνία. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η πρωτοβουλία της εκπόνησης των αναγκαίων μελετών από την πρώην Νομαρχία Ιωαννίνων και η δηλωμένη υποχρέωση της Εγνατίας Οδού να συμβάλει στην ολοκλήρωση του έργου.

Αναμφισβήτητα η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει συνέχεια και εμείς ως εκφραστές της έχουμε την αυτονόητη υποχρέωση να συνεχίσουμε το όραμα και τον κόπο των προηγούμενων αιρετών της περιοχής μας. Καλώ την Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, έστω και αργά, να επανεξετάσει την επέκταση της Λεωφόρου Γεννηματά έως τον κόμβο Κουτσελιού.

Θεωρώ αναγκαιότητα να αλλάξει άρδην ο πολιτικός σχεδιασμός της δημοτικής αρχής, τώρα που το ρυθμιστικό σχέδιο των Ιωαννίνων επανήρθε στο προσκήνιο δια μέσου του συντοπίτη μας Αναπληρωτή Υπουργού Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ Σταύρου ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ. Οφείλει ο Δήμος Ιωαννιτών να αφυπνιστεί και εκμεταλλευόμενος την πολιτική συγκυρία να κινηθεί σοβαρά προς όλες τις κατευθύνσεις διεκδικώντας την ολοκλήρωσή της Λεωφόρου Γεννηματά .


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 9/03/2012 06:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Β. Βλέτσας: "Αναγκαία η επέκταση της Λεωφόρου Γεννηματά έως τον κόμβο Κουτσελιού. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες