ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Απόψεις: " Πόσο ακόμη θα τους πιστεύουμε και θα τους υπομένουμε; "

Γράφει ο Δ.Μ.

Έλληνες συμπολίτες,
εδώ και πολλές δεκαετίες το πολιτικό κατεστημένο, με επί κεφαλής τα κόμματα εξουσίας, έπαιζε πάντα τα δικά του παιχνίδια, εξασφαλίζοντας πρώτιστα τα προσωπικά συμφέροντα των εκάστοτε ηγετών του, δευτερευόντως τα κομματικά συμφέροντα των μελών του και τέλος έδειχνε και κάποιο ισχνό...
ενδιαφέρον και για τα συμφέροντα της χώρας, ανάλογα με τις όποιες συμμαχικές γεωπολιτικές εξαρτήσεις του, αδιαφορώντας για την ύπαρξη τη δική σας, της οικογένειά σας και των παιδιών σας.

Ήξεραν πολύ καλά όλοι οι κυβερνώντες, ότι από την υπεραξία της δικής σας εργασίας και του μόχθου σας, θα πλούτιζαν αυτοί και τα «ημέτερα» στηρίγματά τους, που τους βοηθούσαν οικονομικά και ανταποδοτικά να ανέβουν στην Εξουσία.

Ήξεραν πολύ καλά, ότι τακτοποιώντας σας εργασιακά, και δίνοντάς σας «κάποιο κόκκαλο» για να γλύψετε, ενώ αυτοί «έτρωγαν όλο το κοπάδι», θα σας έχουν κομματικά «δικούς τους», καθώς και όλη σας την οικογένεια.

Ήξεραν ακόμη ότι εσείς θα τρέχατε πρώτοι να υπερασπιστείτε την πατρίδα, όταν και όπου η ανάγκη το καλούσε, ενώ αυτοί θα κρύβονταν, ως συνήθως, στα σίγουρα και ασφαλή μετόπισθεν.

Και το χειρότερο, σας έκαναν να πιστεύετε ότι σας έλεγαν πάντα την αλήθεια και ότι όλα όσα έκαναν, ήταν για «το καλό όλων» και για «το καλό της χώρας».

Το μόνο που δεν σας έλεγαν, ήταν ότι σαν «καλό όλων» εννοούσαν τους εαυτούς τους και για «χώρα», εννοούσαν το πώς από αυτήν θα κέρδιζαν περισσότερα...

Κυρίως όμως σας έκρυβαν επιμελώς, ότι ζούσαμε πάντα με δανεικά, για να ζούνε αυτοί καλά και ότι τα δανεικά αυτά τα χρεώνανε πάντα στις δικές σας πλάτες…

Έλα όμως που οι καιροί άλλαξαν, οι μάσκες έπεσαν, τα προσχήματα δεν τηρούνται, μιας και οι ξένοι δεν τους εμπιστεύονται πλέον για υπηρέτες των συμφερόντων τους και ζητούν πίσω τα δανεικά, ΑΜΕΣΑ…

Και αυτοί, που πιστέψατε στα ψεύδη τους, που τους στηρίξατε στα παράνομα σχέδιά τους, που τους δώσατε τα πάντα για να βρίσκονται στην Εξουσία, έρχονται τώρα και προκειμένου να μην θιγούν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα των «ημετέρων» στηριγμάτων τους, ζητούν από εσάς, την οικογένειά σας και τα παιδιά σας, να εξοφλήσετε τα δικά τους χρέη, ΑΜΕΣΑ…

Αδιαφορούν ανερυθρίαστα αν έχετε ή αν χάνετε τη δουλειά σας, αν έχετε να φάτε, αν έχετε φάρμακα, αν θα λειτουργούν τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα μαγαζιά, αν θα έχετε εισόδημα για να ζήσετε εσείς, η οικογένειά σας και τα παιδιά σας…

Σας ζητούν και σας παίρνουν ότι έχετε και δεν έχετε, με διάφορα ψέματα, φοβέρες και δικαιολογίες, που σας σερβίρουν «τα στηρίγματά τους», διότι ξέρουν ότι «είσαστε δικοί τους» και θα αντέξετε μέχρι το τέλος… σας.

Το τέλος όμως έφτασε, είναι σχεδόν χειροπιαστό και σας κτυπάει την πόρτα, με απολύσεις, με περικοπές μισθών και συντάξεων, με οικονομική αφαίμαξη που θα κάνει τη ζωή σας μαρτύριο, με παντελή έλλειψη κοινωνικών αγαθών, με αβάσταχτο πλέον το κόστος ζωής και εφόσον δεν αντιδράτε, θα είσαστε μάλλον εσείς, ή κάποιοι από το στενό συγγενικό σας περίγυρο, τα επόμενα νούμερα στις 3000 και πλέον αυτοκτονίες, που έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια, εκτός αν...

Έλληνες συμπολίτες,
Πόσο ακόμα θα υπομένουμε και θα παραμένουμε άπραγοι;
Πόσο ακόμα θα τους ακούμε και θα τους πιστεύουμε;
Πότε επί τέλους, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα τους στείλουμε στον αγύριστο;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…

Αγανακτισμένος πολίτης (που έφτασε στο απροχώρητο)


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 9/18/2012 04:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Πόσο ακόμη θα τους πιστεύουμε και θα τους υπομένουμε; " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες