ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Γενική απεργία και πορεία διαμαρτυρίας σήμερα στην Κόνιτσα για την απομάκρυνση της ΔΟΥ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε στις 24/9/2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ, με θέμα: την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για το κλείσιμο της ΔΟΥ Κόνιτσας, με την παρουσία και σύμφωνη γνώμη των φορέων της περιοχής αποφάσισε ομόφωνα την αποστολή του ακόλουθου ψηφίσματος:

ΨΗΦΙΣΜΑ
Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να...
προβεί στo κλείσιμο της ΔΟΥ Κόνιτσας, που εξυπηρετεί μία ορεινή, δυσπρόσιτη και επιμεθόριο περιοχή. Μας καταδικάζετε σε αφανισμό. Το κλείσιμο της ΔΟΥ θα επιφέρει ένα ισχυρό και οριστικό πλήγμα στην οικονομική και κοινωνική ζωή της ακριτικής μας επαρχίας.

Η ΔΟΥ Κόνιτσας εξυπηρετεί σαράντα δύο (42) Τοπικές Κοινότητες, καθώς και την έδρα του Δήμου, οι οποίες απέχουν εκατόν πενήντα (150) χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα όπου προορίζεται να λειτουργήσει η μία και μοναδική ΔΟΥ στο νομό Ιωαννίνων.

 Διερωτώμεθα απλά. Δεν ενδιαφέρει την πολιτεία η εξυπηρέτηση των κατοίκων που ζουν σε τόσο ακριτικές περιοχές; Στο βωμό δηλαδή των οποιονδήποτε εκάστοτε πολιτικών σκοπιμοτήτων δεν σας ενδιαφέρει η διατήρηση και βιωσιμότητά της υπαίθρου;

Κρίνουμε αδιανόητη την αδιαφορία σας για τον μαρασμό της υπαίθρου, την οποία δικαιολογείτε με την επίκληση προσχηματικών οικονομικών σκοπιμοτήτων. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι, γνώμονας των εν λόγω ενεργειών σας είναι και η μείωση του κόστους λειτουργίας της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, εμείς, ως Δήμος Κόνιτσας υποβάλλουμε επίσημα την ακόλουθη πρόταση:
 ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥ. 

Έχουμε καταδικαστεί ως πολίτες από τις από τις συνεχείς οριζόντιες και άδικες περικοπές. Μην μας στερείτε το δικαίωμα και μην αγνοείτε την υποχρέωσή σας να λαμβάνετε υπόψη σας την καλύτερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων. Η επαρχία πρέπει να ζήσει.
 Γίνεται αντιληπτό ότι οι κάτοικοι της περιοχής μας δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους ως συναλλασσόμενοι φορολογούμενοι, μεταβαίνοντας στα Ιωάννινα.

Ως Δήμος Κόνιτσας, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συναινέσουμε ή να ανεχτούμε τον μαρασμό της ορεινής και δυσπρόσιτης περιοχής μας.

Για όλα τα παραπάνω αποφασίζουμε:
Α) την αποστολή ψηφίσματος σε όλους τους αρμοδίους φορείς, βουλευτές του Νομού, κ. Περιφερειάρχη και Περιφερειακό Συμβούλιο.

Β) παράσταση διαμαρτυρίας στον Γενικό Γραμματέα Aποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας.

Γ)Συμβολική κατάληψη της ΔΟΥ Κόνιτσας

Καλούμε την Πέμπτη 27/9/2012 σε Γενική Απεργία όλων των Υπηρεσιών, Σχολείων και Εμπορικών Καταστημάτων.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/27/2012 11:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Γενική απεργία και πορεία διαμαρτυρίας σήμερα στην Κόνιτσα για την απομάκρυνση της ΔΟΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες