ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Συνάντηση του Χρήστου Μαντά με συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ .

Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 επισκέφθηκε, ύστερα από αίτημά του, τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά το Προεδρείο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ιωαννίνων. Οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ τόνισαν ότι από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής του μνημονίου αλλά και στη συνέχεια με τις επικαιροποιήσεις ,τα...
μεσοπρόθεσμα και τις σε εξέλιξη εφαρμογές του δεύτερου μνημονίου αντιτάχτηκαν με κάθε πολιτικό ,αγωνιστικό και νομικό τρόπο.

Άλλωστε, συνέχισαν , οι επιπτώσεις των δανειακών συμβάσεων που περιλαμβάνει και τα ασφαλιστικά ταμεία και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επικαιροποιεί με τραγικό και καταστροφικό τρόπο τις επιπτώσεις των μνημονιακών πολιτικών στη κοινωνία, στη χώρα και την Ευρώπη. Κάλεσαν τέλος το βουλευτή ,όπως και τους βουλευτές των άλλων κομμάτων να καταψηφίσει τα νέα μέτρα, όταν έρθουν προς ψήφιση στη βουλή.

Στη συνέχεια αφού έγινε αναλυτική συζήτηση για όλους τους τομείς του Δημοσίου, ο X.Μαντάς εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγώνες των δημοσίων υπαλλήλων και των άλλων εργαζόμενων, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα σταθεί δίπλα τους μέσα και έξω από τη Βουλή ,ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο πλειοψηφικό μέτωπο, απέναντι στη νέα μνημονιακή λαίλαπα.

Οι ενωτικοί και ειρηνικοί αγώνες των εργαζομένων, συνέχισε, είναι οι μόνοι που μπορούν να ματαιώσουν τα σχέδια της εσωτερικής και εξωτερικής τρόικας για την πλήρη εξαθλίωση του ελληνικού λαού και τη μετατροπή της χώρας σε Ειδική Οικονομική Ζώνη με εργαζόμενους τριτοκοσμικά αμειβόμενους και την χώρα έρμαια στα χέρια της εγχώριας και ξένης ολιγαρχίας.

Υποσχέθηκε, τέλος, ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους ,μαζί με το λαό για να καταψηφιστεί το νέο καταστροφικό πακέτο μέτρων και κάλεσε και τους βουλευτές των άλλων κομμάτων να αναλογιστούν την προσωπική τους ευθύνη που είναι άλλωστε και συνταγματική τους υποχρέωση. Καταλήγοντας , τονίστηκε ότι η επιτυχία και η συμμετοχή στην γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στις 26 Σεπτεμβρίου πρέπει να είναι η απάντηση του λαού με στόχο την ματαίωση του νέου επώδυνου πακέτου μέτρων καθώς και όλης της μνημονιακής πολιτικής.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 9/25/2012 01:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση του Χρήστου Μαντά με συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες