ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Κ. Μαρκόπουλος: " «Ροζ» τηλέφωνο η κλήση προς τον ΕΟΠΥΥ. "

Την άμεση κατάργηση της σύμβασης των πενταψήφιων αριθμών για την εξασφάλιση ραντεβού με γιατρό, ζήτησε με επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Κώστας Μαρκόπουλος, τονίζοντας ότι οι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να πληρώνουν πανάκριβα και το τηλέφωνο για τα ραντεβού με τους γιατρούς.

«Να καταργήσετε άμεσα τη σύμβαση των πενταψήφιων τηλεφωνικών αριθμών για ...
εξασφάλιση ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ και να επιστρέψετε στο 184, που είχε κόστος 0,03 ευρώ ανά κλήση και τώρα έφθασε 1,2 ευρώ από σταθερό και 2 ευρώ από κινητό.»
Η χρέωση αυτή είναι καθαρή κερδοσκοπία όπως ακριβώς και τα «ροζ» τηλέφωνα, υπογράμμισε ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες μπερδεύονται με τους πέντε διαφορετικούς αριθμούς, ενώ το τηλεφώνημα διαρκεί μέχρι και επτά λεπτά, χωρίς πάντα να εξασφαλίζει ραντεβού σε γιατρό. Είναι από τριάντα έως πενήντα φορές ακριβότερο. Μοιάζει με «ροζ» τηλέφωνο και θα γίνει παρεξήγηση στις οικογένειες χωρίς λόγο.»

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι δεν προσφέρει ούτε ασφάλιση, ούτε ασφάλεια.
«Την ώρα που ο συνταξιούχος και ο κάθε μισθωτός του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα πρέπει να πληρώνει τα φάρμακά του από την τσέπη του, έπρεπε τουλάχιστον να του διασφαλίσετε ένα πιο φθηνό τηλέφωνο για να κλείνει ραντεβού με τους γιατρούς.»

Παράλληλα ο βουλευτής Ευβοίας κατήγγειλε ότι ο ΕΟΠΥΥ λειτουργεί μόνο στα χαρτιά , αφού χρωστά σε φαρμακοποιούς και γιατρούς και κάλεσε τον υπουργό Υγείας να απολύσει τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ εφόσον δεν φρόντισε να εξασφαλίσει τη επαρκή χρηματοδότηση του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού στη χώρα.

«Ο ΕΟΠΥΥ δεν καλύπτει τίποτε και αυτά που εμφανίζει ότι καλύπτει τον ασφαλισμένο, τα καλύπτει δωρεάν για τις υπηρεσίες των επιστημόνων οι οποίοι παρέχουν στους ασφαλισμένους. Ενώ φαίνεται ότι καλύπτει τον ασφαλιζόμενο δε πληρώνει ούτε το γιατρό, ούτε τον φαρμακοποιό ο ΕΟΠΥΥ δεν υπάρχει. Είναι τσαμπατζής.

Αφού λοιπόν ο πρόεδρος του ο κ. Βουδούρης δεν φρόντισε να εξασφαλίσει την προίκα του, δεν μπορεί να εξασφαλίσει φθηνό τηλέφωνο για πρόσβαση σε γιατρό τι τον θέλετε; Να τον διώξετε, να βάλετε πρόεδρο της εμπιστοσύνη σας, να του δίνετε εντολή το πρωί και να υλοποιείται το βράδυ.

Κακώς καλέσατε φαρμακοποιούς και γιατρούς να συνεννοηθείτε. Χρωστάτε 80 χιλ. ευρώ μεσοσταθμικά σε κάθε φαρμακείο της χώρας. Έπρεπε να καλέσετε τις πολυεθνικές φαρμακευτικές που εκβιάζουν τους φαρμακοποιούς. Έπρεπε επίσης να ρωτήσετε τον κ. Στουρνάρα γιατί δεν ανακεφαλαιοποιήθηκαν τα 12 δις των ασφαλιστικών ταμείων που «κουρεύτηκαν», ενώ αυτό έγινε στις τράπεζες».

Από την πλευρά του ο αρμόδιος υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς παραδέχθηκε ότι το κόστος κλήσης είναι ιδιαίτερα υψηλό και δεσμεύθηκε ότι εφόσον οι εταιρίες ακολουθήσουν ξανά εναρμονισμένη πρακτική θα προκηρύξει νέο διαγωνισμό και προς το παρόν «κατόρθωσε» έκπτωση 10% στις χρεώσεις των εταιριών.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/04/2012 10:35:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Κ. Μαρκόπουλος: " «Ροζ» τηλέφωνο η κλήση προς τον ΕΟΠΥΥ. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες