ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Απόψεις: " Απάντηση στη πολιτική ηγεσία της Ευρωζώνης, πιόνια & μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας . "

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος, Διεθνολόγος.
Η χώρα μας αποτελεί εργαστήριο όπου εφαρμόζεται η νέα θεραπεία του Σόκ, σύμφωνα πάντα με το «Δόγμα του Σοκ».

Στην Ευρωζώνη δεν υπήρξε και δεν υπάρχει αλληλεγγύη και υποστήριξη μεταξύ των κρατών- μελών.
Υπάρχει μόνο η αρχή, «Ο κλέψας του κλέψαντος», ή «Ο λύκος τρώει το αρνί».
Κατηγορούμε Γερμανούς, Άγγλους, Γάλλους, κ.λ.π. σαν κλέφτες διότι μας έκλεψαν κατά καιρούς μέρος από τις ...
αρχαιότητες.
Οι Γάλλοι την Αφροδίτη της Μήλου, και άλλα πολύτιμα κομμάτια.
Οι Άγγλοι τα γλυπτά του Παρθενώνα, και άλλα πολύτιμα γλυπτά.
Οι Γερμανοί πολύτιμα κομμάτια από όλους τους Ελληνικούς αρχαίους
Ιερούς τόπους. Τα Μουσεία τους είναι γεμάτα με Ελληνικές Θεότητες.

Κατηγορούμε τους Γερμανούς σαν «Μπαταχτζήδες» διότι πήραν με βία το κατοχικό δάνειο, και σήμερα αρνούνται να το εξοφλήσουν.
 Κατηγορούμε τους Γερμανούς ως αναξιόπιστους διότι με τη δύναμη του ισχυροτέρου, αρνούνται να πληρώσουν τις πολεμικές επανορθώσεις, και αποζημιώσεις από τις καταστροφές σε όλες τις υποδομές, που επέφεραν στη χώρα μας κατά τη κατοχή.

Κατηγορούμε τους Γερμανούς ότι έκλεψαν το χρυσό της Ελλάδος από τη Κεντρική Τράπεζα, και αρνούνται να τον επιστρέψουν.
Κατηγορούμε τους Γερμανούς ότι προέβησαν σε γενοκτονία των Ελλήνων, κατά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο!!!(Καλάβρυτα, Δίστομο, Κόρινθο, και άλλους μαρτυρικούς τόπους όπου εξετέλεσαν Έλληνες Πατριώτες-Αδέλφια μας και Πατέρες μας).
Οι Γερμανοί ήταν και είναι εχθροί μας!!!

Κατηγορούμε τους Άγγλους ότι μας έριξαν σε εμφύλιο πόλεμο, μετά τη κατοχή, με αποτέλεσμα τη καταστροφή της χώρας.

Κατηγορούμε τους Σιωνιστές Αμερικάνους ότι με όργανα μαριονέτες πολιτικούς εκμεταλλεύτηκαν την Ελλάδα, από το 1950 μέχρι σήμερα.

O νόμος του ισχυροτέρου, ο νόμος της ζούγκλας, επικρατεί στην Ευρωζώνη της Ε.Ε. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.

Σήμερα οι Γερμανοί μας λεηλατούν με οικονομική σκλαβιά.
Μας γυρίζουν πίσω πολλές δεκαετίες.
Κατέστησαν την Ελλάδα κατεχόμενη ζώνη. Ο Ράϊχενμπαχ, με το Φούχτελ, και τους λογιστάκους της Τρόϊκα διοικούν τη χώρα μας.

Ο Σαμαράς το βιολί του, «Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας».
Υπουργοί του Σαμαρά δήλωσαν, «Οι δανειστές είναι φίλοι μας», όπως τότε στη κατοχή οι δοσίλογοι έλεγαν, «Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας».

Ενώ η λαίλαπα της Τρόϊκα σαρώνει τον Ελληνικό Λαό, Υπουργός της Ν.Δ. λέει, «Ευχαριστώ τους τοκογλύφους», σαν το Σημίτη που είπε ευχαριστώ τους Αμερικάνους που μας πήραν Κύπρο & Ίμια.

Οι Έλληνες σήμερα παραμένουμε μουδιασμένοι από τον οικονομικό Αρμαγεδδώνα. Η Ελλάδα τίθεται στα κρεματόρια από τους εταίρους μας στην Ε.Ε. και στην Ευρωζώνη για 40 χρόνια.
Οι Έλληνες αναφωνούμεν το «Τετέλεσται», σαν το Χριστό επάνω στο Σταυρό, αφού οι Σιωνιστές δανειστές-τοκογλύφοι, αυτοί που Σταύρωσαν το Χριστό, μας τελειώνουν με την ανοχή της τρικομματικής κυβερνήσεως.

Το Σύνταγμα των Ελλήνων κατελήθη από τους Σιωνιστές δανειστές, και ο πατριωτισμός των Ελλήνων ευρίσκεται εν υπνώσει. Οι Έλληνες οφείλουν να αντιδράσουν σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος, που γράφει ότι υποχρεούμεθα να αντιδράσουμε.

Ο Αρχιπροδότης Jeffrey, ήταν ο Μένεμ της Αργεντινής.
Ο Σαμαράς είναι ο Ντε Λα Ρούα της Αργεντινής, και θα φύγει με ελικόπτερο, όπως έφυγε ο Ντε Λα Ρούα.

Η Βουλγαρία βλέποντας τη συμπεριφορά των εταίρων μας, έναντι της Ελλάδος, αρνήθηκε να προσχωρήσει στη ζώνη του Ευρώ, φοβούμενη μήπως πάθει τα ίδια σαν την Ελλάδα. Η Ε.Ε. είναι μια Σιωνιστική Μαφία. 

Όλα αυτά που μας έκλεψαν, ανέρχονται στο ποσόν των 1 τρις ευρώ, δηλαδή στο διπλάσιο του σημερινού δημόσιου χρέους της Ελλάδος. Η Ελλάδα βοήθησε στο παρελθόν τη Γερμανία να σωθεί από τη χρεοκοπία, τότε στην ενοποίηση των δύο Γερμανιών, και μετά το Β! Π.Π.

Σήμερα η Γερμανία μας ποτίζει, «αντί του μάνα χολή».
Σήμερα η Γερμανία είναι ο λύκος που κατασπαράζει τους αδυνάτους.
Μας κατασπαράζει διότι θέλει τον ορυκτό μας πλούτο, και τη Γεωστρατηγική και Γεωπολιτική αξία της χώρας. Θέλει την Ελλάδα μια απέραντη Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη, (Ε.Ο.Ζ.)

Μια εθνική πατριωτική Ελληνική κυβέρνηση μπορεί να τα συμψηφίσει όλα αυτά, και να ξεχρεώσει τη χώρα, πλην των αρχαιοτήτων, των οποίων απαιτούμε την άμεσο επιστροφή στη πατρίδα τους.

Μας οδήγησαν στα δάνεια με υψηλά επιτόκια και μνημόνια, στα σκάνδαλα και τη διαφθορά, (SIEMENS), και έτσι έγινε η οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος. Γιαυτό λέμε μέσα στην Σιωνιστική Ε.Ε. ο λύκος τρώει το αρνί, και επικρατεί η αρχή, «ο κλέψας του κλέψαντος». Όποιος προλάβει να κατασπαράξει τον άλλον. 
Αυτή όμως δεν είναι οικονομική συνεργασία, ούτε συμμαχία, και πρέπει να καταγγελθεί με μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Βρισκόμαστε μέσα στο λάκκο των λεόντων.

Όσο βλέπουν οι Γερμανοί και οι άλλοι, ότι εμείς τα κουτορνήθια ψηφίζουμε τους δικούς τους πράκτορες, τόσο ζητάνε περισσότερα.
Προεκλογικά λυσσάξανε με απειλές ότι θα μας βγάλουν από το ευρώ, εάν δεν ψηφίσουμε τους δικούς τους, και ο λαός φοβήθηκε.
Σήμερα μιλάνε για χρεοκοπία της Ελλάδος, βρισκόμαστε ένα σκαλοπάτι προ της Αργεντινής του 2001.
Ο διάσημος οικονομολόγος Πωλ Κρούγκμαν λέει, «το ευρώ καταρρέει, και η Γερμανία με την αρπακτική πολιτική της έχει την ευθύνη».

Ο διάσημος μεγαλοεπιχειρηματίας, και μεγαλοεπενδυτής George SOROS, λέει, «εφόσον η Γερμανία δεν μπορεί με τίμια μέσα να ηγηθεί και να οδηγήσει την Ευρωζώνη στην ευημερία, παρά μόνο με απάτες, να βγεί έξω από την Ευρωζώνη και το Ευρώ, ως ανίκανη και αναξιόπιστη σαν ηγέτης».

Εν τω μεταξύ ο χρυσός καλπάζει στα διεθνή χρηματιστήρια, απόδειξη ότι η Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, ετοιμάζει οικονομική κατάρρευση, για την εύκολη επικράτηση της παγκόσμιας δικτατορίας.

Τα νέα οικονομικά μέτρα της τριμερούς κυβερνήσεως Σαμαρά, προκαλούν Σοκ & Δέος στο λαό. Στο λόγο του στη Θες/νίκη, στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός κατέκρινε με σφοδρότητα τους αντιμνημονιακούς αντιπάλους του, φαίνεται ότι προτιμά τα μνημόνια τα οποία προσυπέγραψε, και μάλιστα με έκτακτες εγγυητικές επιστολές και αλυσόδεσε έτσι τη χώρα και το λαό της. 
Άραγε τη φράση «ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» την άκουσε ποτέ;
 Δεν έχει πια τη δύναμη να το κάνει, αφού υπέγραψε τα Μνημόνια.!!

Μίλησε για LOBBY της δραχμής, ενώ αυτός είναι το LOBBY των Βρυξελλών, και των Μνημονίων. Ο Πρωθυπουργός είναι στο LOBBY του ξεπουλήματος όσο-όσο των χρυσαφικών της χώρας. Ήδη τα βλέμματα των Τούρκων επιχειρηματιών εντοπίζονται σε λιμάνια και μαρίνες της Ελλάδος, αφού βρίσκουν προθύμους από εδώ μεριά.

Η υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ και στη Τρόϊκα, είναι πράξη εσχάτης προδοσίας, και ως τοιαύτη πρέπει να αντιμετωπισθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη για τους πολιτικούς υπευθύνους.

Ήδη ο Jeffrey διέφυγε στο εξωτερικό.
Δηλώνει μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ

Τι να την κάνουμε την Ευρωζώνη κ. Σαμαρά, αφού πρόκειται σύντομα να καταρρεύσει; 
 Για να δυστυχούμε;
 Για να πληρώνουμε τόκους στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας, και να μας έχουν σκλαβωμένους μέσα σε μια απέραντη ΕΟΖ;
Τι να την κάνουμε την Ευρωζώνη κ.Σαμαρά, όταν ο λαός δυστυχεί και στενάζει;

 Εδώ ταιριάζει η λαϊκή ρήση, «Ας με λένε Βοϊβοντίνα, και ας ψοφάω από τη πείνα». (Η Βοϊβοντίνα ήταν σύζυγος του Βοεβόδα, Βασιλέως-Προέδρου μιας χώρας των παλαιών Βαλκανίων.)

Αυτό λέει και ο κ. Σαμαράς, «Να είμαστε στην Ευρωζώνη, και ας ψοφάμε από τη πείνα». 
Μα, κύριε Σαμαρά μου, στην Ευρωζώνη μπήκαμε για να ευτυχήσουμε, και όχι να μας κατασπαράξουν οι γύπες!

Αυτό θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβουν οι κυβερνώντες, ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σαν τους ηγέτες της Ε.Ε. Τα διεθνή ΜΜΕ λέγουν, «Οι Έλληνες κουβαλούν βάρος που δεν τους αναλογεί», δηλαδή ένα μεγάλο μέρος αυτού του χρέους μας το φόρτωσαν τα διεθνή αρπακτικά, οι διεθνείς γύπες της Σιωνιστικής Ευρωζώνης, σε συνεργασία με τους εδώ εφιάλτες πολιτικούς σαν πιόνια τους. 

Οι ορντινάντσες των τραπεζών του Ρότσιλντ πολιτικοί μας, νομίζουν ότι εάν γίνουν μαριονέτες των προέδρων Ροκφέλερ & Ρότσιλντ, θα απολαμβάνουν ένδοξη πολιτική καριέρα. Ε, ρε κούνια που τους κούναγε, έγιναν υπηρέτες του Ρότσιλντ για να γίνουν πρωθυπουργοί, υπουργοί, και βουλευτές.
Τόση είναι η αξία τους.!
Όλο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο το χρηματοδοτεί ο Ρότσιλντ με τη παρέα του!

Οι σημερινοί «Έλληνες» πολιτικοί δεν έχουν καμία προσωπική αξία, στηρίζονται επάνω στη δύναμη του Ρότσιλντ, προέδρου της Σιωνιστικής παγκόσμιας κυριαρχίας.
Αυτά ισχύουν και για τους Ευρωπαίους πολιτικούς, της Ευρωζώνης, που είναι και αυτοί αχυράνθρωποι της παγκόσμιας Σιωνιστικής μαφίας.

Οι μαριονέτες πολιτικοί μας, ζητούν διεθνή αξιοπιστία της χώρας, αλλά με μέτρα οικονομικής καταπίεσης και εξαθλίωσης του φτωχού Λαού, ενώ οι μεγαλοκαρχαρίες παραμένουν στην οικονομική ασυδοσία, και στο φορολογικό απυρόβλητο.

Έτσι την εννοούν την διεθνή αξιοπιστία της χώρας.
Την αξιοπιστία της χώρας τη βασίζουν επάνω στη δυστυχία των χαμηλών στρωμάτων του φτωχού Λαού.
Την αξιοπιστία της χώρας εμείς τα υποζύγια, το πόπολο, τη πληρώνουμε, όχι οι κλέφτες εκατομμυριούχοι πολιτικοί και μεγιστάνες του πλούτου.

Οι εφιάλτες πολιτικοί μας, καθυστερούν αδικαιολόγητα τις διαδικασίες για την έναρξη εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου, (πετρέλαια-φυσικό αέριο, κλπ), μέχρι να είναι έτοιμοι οι διεθνείς γύπες να τον αρπάξουν. 
Ούτε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. δεν αξιώθηκαν να ανακηρύξουν, διότι έτσι το θέλει η παγκόσμια διακυβέρνηση των αφεντικών τους. Αντί να ανακηρύξουν την Α.Ο.Ζ. που θα φέρει πλούτο στη χώρα, εφαρμόζουν την Ε.Ο.Ζ. που θα κατακερματίσει τη χώρα, διότι έτσι θέλουν οι σατανικοί σαράφηδες Παντοκράτορες, τα αφεντικά τους.

Ο Ρότσιλντ φωνάζει, θέλω την Ελλάδα μια τεράστια ΕΟΖ, και οι ορντινάντσες της Τρόϊκα της Ε.Ε. τρέχουν και δεν φτάνουν, διατάσσοντας την εσωτερική τρόϊκα της Ελλάδος, να εκτελέσει!!!
Φωνάζουν διαρκώς για ανάπτυξη, αλλά δεν τολμούν, εφόσον δεν τη θέλει το μεγάλο αφεντικό τους.
Όταν μια χώρα υποδουλώνεται στις τράπεζες των Σιωνιστών λόγω δανείων, υφίσταται και υποφέρει πολλά κακά.

Η κρίση χρέους δεν είναι μόνο Ελληνικό πρόβλημα, είναι παγκόσμιο.
Σήμερα οι ΗΠΑ έχουν ένα δημόσιο χρέος γύρω στα 16 τρις.δολ. και αυτό τις καθιστά υποχείριο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Αυτά να τα ακούσει ο Mit Romney, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τη προεδρία, που ολοένα στους προεκλογικούς λόγους του ειρωνεύεται την Ελλάδα λέγοντας, «Εμείς δεν θα γίνουμε σαν την Ελλάδα». Ήδη έχουν καταντήσει χειρότερα από την Ελλάδα.

Είναι στη πρώτη γραμμή κρούσης όλων των πολέμων που εξαπολύει στην ανθρωπότητα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Έχουν γίνει στρατιώτες, πιόνια και μαριονέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, αφού οι μορμόνοι-στους οποίους ανήκει ο κ. Romney,- είναι θυγατρική του Παγκόσμιου Σιωνισμού των Επικυρίαρχων της Γης.

Ο Romney είναι το υποκατάστατον του G. BUSH Junior.
Εάν εκλεγεί ο Romney, «Ουαί και αλλοίμονο στους Αμερικανούς», θα προκαλέσει Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τα ίδια συμβαίνουν και στις χώρες της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης.
Όλα ξεκίνησαν το 1971 τότε που οι Σιωνιστικές ΗΠΑ αποσύνδεσαν το δολάριο από το χρυσό, και οι ΗΠΑ οδηγήθηκαν στο τεράστιο χρέος.
Αργά ή γρήγορα το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα θα διαλυθεί.
Αυτό προσπαθούν να επιτύχουν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, για να φέρουν τη παγκόσμια επικυριαρχία τους.

Γιαυτό οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. χρηματοδοτούν συνεχώς τις τράπεζες υπό μορφήν εγγυήσεων και ανακεφαλαιοποιήσεων.
Κάνουν μετάγγιση αίματος, μέχρι ο ασθενής να αποθάνει.
Από τα 31.5 δις. ευρώ που περιμένουμε να λάβουμε, τα 25 δις. ευρώ θα πάνε στις Τράπεζες, και θα τα εξοφλήσει το αναλώσιμο πόπολο. 

Στις χώρες της νότιας Ευρώπης της Ευρωζώνης, οι καταθέτες αποσύρουν μαζικά τα χρήματά τους από τις τράπεζες, και τα μετατρέπουν σε χρυσό, γιαυτό η τιμή του ευγενούς μετάλλου καλπάζει διεθνώς, και όχι μόνο, φοβούμενοι τα χειρότερα να συμβούν.

Οι πολιτικοί βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να μας φορολογούν.
Τα χρήματα από τη φορολογία και τα χαράτσια, τα στέλνουν όλα στο Ρότσιλντ, για να αγοράζει χρυσό.!

Στη Γαλλία ο νέος πρόεδρος Ολάντ, δηλώνει ότι θα αυξήσει τη φορολογική κλίμακα στο 75% για τους πλουσίους, αυτό σημαίνει ότι και η Γαλλία δεν πάει καλά. Ο πληθωρισμός κατατρώγει το χρήμα αφού οι τιμές των αγαθών διαρκώς ανεβαίνουν, είναι και αυτός ένα είδος φόρου.
 Στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, η κεντρική τράπεζα Federal Reserve είναι στα χέρια των προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας
Δηλαδή το εκδοτικό του δολαρίου ίδρυμα, είναι στα χέρια των κ.κ. Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, αυτό είναι που επεδίωκαν ανέκαθεν.

Στις χώρες της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης, όλες οι κεντρικές τράπεζες (εκδοτικές του νομίσματος- Boudensbank), είναι υπό τον έλεγχο του προέδρου Ρότσιλντ, προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης. 
Αυτό σημαίνει ότι ο πρόεδρος Ρότσιλντ τυπώνει και εκδίδει το Ευρώ, όπως και το δολάριο. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!

 Έτσι αποκτούν παγκόσμια ισχύ οι κ.κ. Ρότσιλντ & Μαφία.
Όταν καταρρέει μια χώρα λόγω του χρέους, αμέσως αρχίζουν οι ελλείψεις σε όλα τα βασικά είδη επιβίωσης του πληθυσμού.

Στην Ελλάδα ήδη άρχισαν να λείπουν τα φάρμακα, σε λίγο θα εκλείψουν και τα τρόφιμα, και άλλα είδη επιβίωσης του πληθυσμού.
Όταν επέλθει επίσημα η χρεοκοπία, θα δούμε συμμορίες στους δρόμους να λεηλατούν, και ο σώζων εαυτόν σωθείτω……….

Με τη χρεοκοπία επέρχεται και η κατάρρευση του κράτους, και των παρεχομένων κοινωνικών υπηρεσιών, ήδη άρχισαν τα όργανα στα νοσοκομεία. Γιαυτό λέμε στο Πρωθυπουργό, εδώ και τώρα, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, για να σωθούμε , και μετά τα βρίσκουμε, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…………..

Οι Γερμανοί μαζί με τους βόρειους δορυφόρους τους, μας θέλουν μεν μέσα στην Ευρωζώνη, για τα πετρέλαια, και τον άλλο πλούτο μας, αλλά μας θέλουν σαν αποικία, μας θέλουν σαν το εξοχικό τους για να παραθερίζουν στις διακοπές τους, μας θέλουν για να εκμεταλλευθούν τον ορυκτό και τουριστικό πλούτο μας, μας θέλουν σαν αποικία και προτεκτοράτο, και όχι σαν ισότιμο μέλος. Μας θέλουν μια τεράστια ΕΟΖ για τα συμφέροντα της Γερμανίας.

Στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο είχαμε τη Ναζιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Σήμερα έχουμε τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, της οποίας οι Γερμανοί πολιτικοί και Βιομήχανοι, είναι υπηρέτες και ορντινάντσες.

Πολιτικά και κυβερνητικά εμφανιζόμαστε πολύ αδύναμοι, και αυτό οι εχθροί μας το εκμεταλλεύονται. Μέχρι οι λαθρομετανάστες το κατάλαβαν ότι πολιτικώς και διοικητικώς είμαστε αδύναμοι και το εκμεταλλεύονται καταλλήλως.

Φοβάμαι ότι τελικά οι εφιάλτες πολιτικοί θα κάνουν χρεοκοπία, αλλά εις βάρος των Ελλήνων, δηλαδή θα κάνουν στάση εσωτερικών και ΜΟΝΟ πληρωμών, ενώ θα συνεχίσουν να πληρώνουν-εξυπηρετούν το χρέος στις διεθνείς τράπεζες των παγκόσμιων επικυρίαρχων.

Γιαυτό λένε διαρκώς ότι η επιστροφή στη δραχμή θα είναι καταστροφική. Ενώ εάν κάνουν στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΜΟΝΟ πληρωμών, και διαγραφή του ολικού χρέους, η επιστροφή στη δραχμή χωρίς χρέη, θα είναι ευεργετική για το κράτος και το λαό.

Όμως δεν τολμούν να κάνουν ότι έκαναν άλλα κράτη και σώθηκαν, διότι έτσι θα χάσει το μεγάλο αφεντικό τους , του οποίου τυγχάνουν υπάλληλοι. Προτιμούν να χάσει και εξαθλιωθεί ο Ελληνικός λαός, παρά να χάσει το αφεντικό τους. Το γελοίο θα είναι να επιστρέψουμε στη δραχμή με χρέη, με κυβέρνηση Σαμαρά!

Ο Διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος κ. Προβόπουλος -(ιδιοκτησία του Ρότσιλντ),- λέει, «Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν κόλαση», εννοώντας ότι δεν θα διαγράψουν το χρέος, για να μη χάσει το αφεντικό!

Εμείς του λέμε, η επιστροφή στη δραχμή, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, θα ήταν παράδεισος. Όμως δεν τολμούν να διαγράψουν τα χρέη.

Ο υπουργός οικονομικών κ. Στουρνάρας, τραπεζίτης και αυτός, άνθρωπος της παγκόσμιας κυριαρχίας, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση στη Βουλή είπε, «Να βγούμε από τα Μνημόνια, και μετά τι;;; επιστροφή στη δραχμή;
 εμείς του απαντάμε επιστροφή στη δραχμή ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, και μετά λήψη τέτοιων εκτάκτων μέτρων, στη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική, που η κυβέρνησή σας, είναι ανίκανη να λάβει, λόγω δουλικότητας στο μεγάλο αφεντικό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.

Κατόπιν αυτού παραμένουμε καταχρεωμένοι στους διεθνείς τσιφούτηδες, σαράφηδες, της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας.

Στους εφιάλτες πολιτικούς μας λέμε, σας πήραμε χαμπάρι τι αντεθνικό παιχνίδι παίζετε σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Ο πρωθυπουργός πρέπει να καταλάβει ότι εμείς το αναλώσιμο πόπολο πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του Ρότσιλντ, και εμείς έχουμε το πάνω χέρι, όχι η Τρόϊκα. Εάν δεν μας δώσουν την επόμενη δόση, τότε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές………

Ο Σαμαράς είναι στο LOBBY της τρόϊκας, LOBBY ξεπουλήματος της Ελλάδος. Ο Σαμαράς προσέφερε Γη και ύδωρ στη Μέρκελ.
Ο πρόεδρος των Γερμανών Βιομηχάνων κ. Κάϊτελ ζητά η Ελλάδα όλη να γίνει μια μεγάλη Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη (Ε.Ο.Ζ.) στην οποία οι Γερμανοί θα επιχειρούν αφορολόγητοι, με φθηνό Ελληνικό εργατικό δυναμικό, φθηνές πρώτες ύλες, και φθηνή ενέργεια. Μόνο από εμάς το πόπολο ζητούν βαριά φορολογία, οι Γερμανοί βιομήχανοι μέσα στην ΕΟΖ που λέγεται Ελλάς, θα είναι αφορολόγητοι. Ε.Ο.Ζ. σημαίνει, πλήρη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, πλήρη εκχώρηση φυσικών πόρων στους διεθνείς επενδυτές, και πλήρη εκχώρηση οικονομικών εργατικών συνθηκών, δηλαδή Μπαγκλαντές!

Ε.Ο.Ζ. είναι ο ορισμός της καταπάτησης όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο όνομα του κέρδους των διεθνών επενδυτών.
Νομιμοποιούν τους λαθρομετανάστες, για να τους χρησιμοποιήσουν σαν εργάτες στις Ε.Ο.Ζ. ανά την Ελληνική επικράτεια.

Ο κ. Κάϊτελ είναι εγγονός του Στρατάρχη Κάϊτελ των Ναζιστικών Ενόπλων Δυνάμεων κατοχής της Ελλάδος κατά το Β! Π.Π.
Ο George SORROS λέει, «Η ύφεση που πλήττει τις χώρες της Ε.Ε. μέσα στους επόμενους έξη μήνες θα περάσει και στη Γερμανία.»

Γιαυτό οι Γερμανοί προσπαθούν να βρούν διέξοδο αρπάζοντας το πλούτο της Ελλάδος, μετατρέποντας την Ελλάδα σε μια απέραντη ΕΟΖ.

Στο πρόσφατο «κούρεμα» του χρέους της Ελλάδος, το περίφημο P.S.I. Οι τράπεζες του Ρότσιλντ πρόλαβαν και ξεφορτώθηκαν 110 δις. ευρώ.

Για το ξεπούλημα της Ελλάδος το Αμερικάνικο κανάλι CNN λέει ειρωνικά, «Όλες οι ευχές και τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, χάρη στους καλούς ανθρώπους της Ελλάδος.»
Και συνεχίζει λέγοντας, «Ο Παρθενώνας και ο Όλυμπος δεν πωλούνται ακόμα….. όλα μπορεί να γίνουν δικά σας στην κατάλληλη τιμή…… και πιστεύω ότι οι Έλληνες μάλλον είναι στην κατάλληλη διάθεση για διαπραγμάτευση….» 

Λεηλατούν τη χώρα, δολοφονούν τον Λαό.
Διώχνουν τη Νεολαία της Ελλάδος σαν μετανάστες στο εξωτερικό, και φέρνουν εδώ καραβιές έγχρωμους λαθρομετανάστες Ισλαμιστές.
 Μας αναγκάζουν να συζήσουμε με τους λαθρομετανάστες.
28 δις. ευρώ μας στοιχίζουν οι λαθρομετανάστες ετησίως.

To δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά 23 δις. ευρώ μέσα σε 3 μήνες.
Η Πολιτική συμμορία, μαζί με τη Τραπεζική μαφία εκτίναξαν το χρέος, τώρα περιμένουν από τη περικοπή των συντάξεων των γερόντων να καλύψουν τα κενά της οικονομίας.

Στο διαδίκτυο το Site «Αττικά Νέα» αποκαλύπτει, «Οι Τράπεζες έλαβαν από τη Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, δάνεια ύψους 203 δις. ευρώ». Τα εξοφλεί το αναλώσιμο πόπολο. Τα πήραν με επιτόκιο 1% και δανείζουν τον Ελληνικό Λαό με 19% (Πιστωτικές κάρτες). Αυτή είναι η μεγάλη απάτη των τραπεζιτών εις βάρος του Ελληνικού Λαού.!
Και όχι μόνο. Σήμερα όλη η Ελλάδα ξεπουλιέται, για να σωθούν οι Τραπεζίτες, με τη μέθοδο των ανακεφαλαιοποιήσεων και εγγυήσεων.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε, «Το μέτωπο της δραχμής, έχασε άλλη μία μάχη» άραγε τη φράση «ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» την άκουσε ποτέ;
Το Αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ γράφει, «Είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα, να διαγράψει το χρέος». 
Ενώ το περιοδικό FORBES γράφει, «Να παραγραφεί το Ελληνικό χρέος. Η κατάλληλη αντιμετώπιση του διογκούμενου, και μη βιώσιμου Ελληνικού χρέους, είναι η παραγραφή του, και όχι η ενίσχυσή του με νέα δάνεια»!

Ακούει κανείς;

Το Γερμανικό περιοδικό STERN γράφει, «Θρυαλλίδα κακών εξελίξεων για την Ευρωζώνη, η έξοδος της Ελλάδος!» 

Οι εφιάλτες πολιτικοί πρώτα πρέπει να διαγράψουν το χρέος και έξοδο από τα Μνημόνια, και μετά επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα χωρίς χρέη. Αυτό δεν θέλουν να το καταλάβουν, ούτε να το ακούσουν, διότι δεν συμφέρει το μεγάλο αφεντικό τους, από τον οποίον παίρνουν εντολές, τι να πράξουν και τι να ποιήσουν!

Εάν παραμείνουμε στην Ευρωζώνη, θα διαιωνίζεται αυτή η τραγελαφική κατάσταση με τα δάνεια, τοκοχρεολύσια, περικοπές μισθών και συντάξεων, και ο λαός θα εξαθλιωθεί με τους φόρους και τα χαράτσια.

Η επιστροφή στη δραχμή ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, θα έχει και ένα άλλο ευεργετικό αποτέλεσμα, θα φύγουν οι λαθρομετανάστες, αφού ήλθαν εδώ για το ευρώ, το οποίο στη πατρίδα τους έχει μεγάλη αξία.

Ο διακεκριμένος Βέλγος νομικός Ερίκ Τουσέν λέγει, «Όλο το χρέος της Ελλάδος, είναι επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο, για το λαό, και είναι παράνομο και κολάσιμο από τα διεθνή δικαστήρια.»

Βλέπετε ο Σαμαράς δυστυχώς δεν είναι ούτε Νέστορ Κίρτσνερ, ούτε Ραφαήλ Κορέα, είναι ένα απλό υποκατάστατο του εφιάλτη για τον Ελληνισμό Jeffrey.

Όμως οι τράπεζες του Ρότσιλντ έχουν διαφορετική γνώμη. Θέλουν τα κράτη και τους αναλώσιμους λαούς καταχρεωμένους στις τράπεζες.
Αυτή είναι η ηδονή των Παντοκρατόρων, να πίνουν το αίμα των λαών με δάνεια και χρέη.

Οι Ούνοι και Βάνδαλοι, Γότθοι και Βησιγότθοι Γερμανοί, είδαν ότι οι Αμερικανοί έστειλαν τον Bill εδώ, και μας απεκάλεσε πλούσια χώρα, με άφθονες πηγές ενέργειας, και λαό περιούσιο με χαρίσματα, πλούσιο σε ιστορία, πολιτισμό, και εξυπνάδα, και είπαν, «Οι Αμερικάνοι πάνε να μας «φάνε» την Ελλάδα-αποικία μέσα από τα χέρια μας», και αμέσως έστειλαν εδώ τον Μπαρόζο, Γιούνκερ, και Ρομπάϊ, να μας γλυκάνουν με λόγια παρηγοριάς, ενώ άλλοι κουτόφραγκοι προέβησαν σε δηλώσεις, 
«Καμιά χώρα δεν θα φύγει από την Ευρωζώνη», και «Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα», κλπ, κλπ.
 Προβλήματα που αυτοί μας δημιούργησαν.

Φοβούνται μη χάσουν την αποικία –προτεκτοράτο που είναι γεμάτο πρώτες ύλες, γεμάτο με Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική αξία!

Όλα αυτά οδηγούν στο διαμελισμό της χώρας. 
Έλληνες ξυπνήστε!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/18/2012 07:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Απάντηση στη πολιτική ηγεσία της Ευρωζώνης, πιόνια & μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας . ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες