ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ελληνική κρίση... Απάντηση στη κ. Μέρκελ & κ. Γιούνκερ.

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Το παρόν άρθρο αφιερώνεται στις ψυχές των 3000 Ελλήνων που έφυγαν από τη ζωή σαν αυτόχειρες, λόγω οικονομικών προβλημάτων που δημιούργησαν στη χώρα μας, εφιάλτες και Εθνοπροδότες πολιτικοί, πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτής της Δικτατορίας πιόνια είσθε και εσείς κ. Μέρκελ &  κ.Γιούνκερ.

Η χώρα μας αποτελεί το εργαστήριο όπου εφαρμόζεται η νέα θεραπεία του Σόκ, σύμφωνα πάντα με το «Δόγμα Σόκ». Tα νέα οικονομικά μέτρα της κυβερνήσεως Σαμαρά, προκαλούν Σόκ &  Δέος στο...
Λαό.

Τα διεθνή ΜΜΕ λέγουν, «Οι Έλληνες κουβαλούν βάρος που δεν τους αναλογεί», δηλαδή ένα μεγάλο μέρος αυτού του χρέους μας το φόρτωσαν τα διεθνή αρπακτικά, οι διεθνείς γύπες, σε συνεργασία με τους εδώ εφιάλτες ορντινάντσες πολιτικούς σαν πιόνια τους.

Οι μαριονέτες πολιτικοί μας, ζητούν διεθνή αξιοπιστία της χώρας μας, αλλά τη θέλουν με μέτρα που επιβάλλουν εις βάρος του φτωχού λαού, ενώ οι μεγαλοκαρχαρίες παραμένουν στο φορολογικό απυρόβλητο.

Οι Εθνοπροδότες πολιτικοί μας, καθυστερούν αδικαιολόγητα τις διαδικασίες για την έναρξη εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου, των πετρελαίων και φυσικού αερίου, μέχρι να είναι έτοιμοι οι διεθνείς γύπες να τον αρπάξουν. 
Ούτε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. δεν αξιώθηκαν να ανακηρύξουν και χαράξουν, διότι έτσι το θέλει η παγκόσμια διακυβέρνηση. Φωνάζουν διαρκώς για ανάπτυξη, αλλά φοβούνται, εφόσον δεν τη θέλει το Μεγάλο αφεντικό τους.

Οι Γερμανοί μαζί με τους βόρειους δορυφόρους τους, μας θέλουν μεν μέσα στην Ευρωζώνη για τα πετρέλαια και τον άλλο πλούτο μας, αλλά μας θέλουν σαν αποικία, μας θέλουν σαν το εξοχικό τους, για να εκμεταλλευθούν τον ορυκτό, και τουριστικό μας πλούτο, με συμβάσεις αποικίας και προτεκτοράτου.

Πολιτικά και κυβερνητικά εμφανιζόμαστε πολύ αδύναμοι, και αυτό οι εχθροί μας το εκμεταλλεύονται. Μέχρι οι λαθρομετανάστες το κατάλαβαν ότι πολιτικώς και διοικητικώς είμαστε αδύναμοι, και το εκμεταλλεύονται καταλλήλως.

Φοβάμαι ότι τελικά οι εφιάλτες πολιτικοί θα κάνουν χρεοκοπία, αλλά εις βάρος των Ελλήνων, δηλαδή θα κάνουν στάση εσωτερικών και ΜΟΝΟ πληρωμών, ενώ θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα τοκοχρεολύσια στους διεθνείς δανειστές-τοκογλύφους. Γιαυτό λένε διαρκώς ότι οι επιστροφή στη δραχμή θα είναι καταστροφική.

Ενώ εάν κάνουν στάση Εξωτερικών και ΜΟΝΟ πληρωμών, και Διαγραφή του ολικού χρέους, η επιστροφή στη δραχμή θα είναι ευεργετική για το κράτος, και το λαό. Αλλά δεν τολμούν, διότι έτσι θα χάσει το Μεγάλο αφεντικό τους, από τον οποίον στηρίζονται. Προτιμούν να εξαθλιωθεί ο Ελληνικός λαός, παρά να χάσει το αφεντικό τους. Ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Προβόπουλος λέει,
«Η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν κόλαση» εννοώντας ότι δεν θα διαγράψουν το χρέος. Πράγματι με το χρέος θα είναι κόλαση.

Εμείς του λέμε, η επιστροφή στη δραχμή, XΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, θα ήταν παράδεισος. 
Αλλά δεν τολμούν να διαγράψουν τα χρέη.

O υπουργός οικονομικών κ. Στουρνάρας, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση στη Βουλή είπε, «Να βγούμε από τα Μνημόνια, και μετά τι;;; επιστροφή στη δραχμή;
Του απαντάμε μετά λήψη τέτοιων μέτρων που η κυβέρνησή σας είναι ανίκανη να λάβει!

Ο πρωθυπουργός Σαμαράς δήλωσε, «Το μέτωπο της δραχμής, έχασε άλλη μία μάχη», άραγε τη φράση «ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ» την άκουσε ποτέ; μιλά ειρωνικά για Lobby της δραχμής. 

Το Αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ γράφει, «Είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα, να διαγράψει το χρέος»

Ενώ το περιοδικό FORBES γράφει, «Να παραγραφεί το Ελληνικό χρέος. Η κατάλληλη αντιμετώπιση του διογκούμενου, και μη Βιώσιμου Ελληνικού χρέους, είναι η παραγραφή του, και όχι η ενίσχυσή του με νέα δάνεια»!
 
Ακούει κανείς;

Το Γερμανικό STERN γράφει, «Θρυαλλίδα κακών εξελίξεων για την Ευρωζώνη, η έξοδος της Ελλάδος!»

Οι εθνοπροδότες πολιτικοί πρώτα να διαγράψουν το χρέος, και έξοδο από τα μνημόνια, και μετά επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, χωρίς χρέη. Αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν, διότι δεν συμφέρει το μεγάλο αφεντικό τους, από τον οποίο παίρνουν εντολές, τι να πράξουν και τι να ποιήσουν!

Η επιστροφή στη δραχμή χωρίς χρέη, θα έχει και άλλο ένα ευεργετικό αποτέλεσμα, θα φύγουν οι λαθρομετανάστες, αφού αυτοί ευρίσκονται εδώ για το Ευρώ, που έχει μεγάλη αξία.
Ο διακεκριμένος Βέλγος νομικός Ερίκ Τουσέν λέγει, «Όλο το χρέος του Μνημονίου είναι επαχθές , απεχθές, και επονείδιστο, για το λαό».

Αυτή είναι η ηδονή των Παντοκρατόρων, να πίνουν το αίμα των λαών με δάνεια και χρέη, και ειδικά το αίμα του Ελληνικού Λαού, που είναι ποτισμένο με ΙΧΩΡ, και τους γεμίζει υγεία πνευματική και σωματική.

Οι Ούνοι και Βάνδαλοι, Γότθοι και Βησιγότθοι Γερμανοί, είδαν ότι οι Αμερικανοί έστειλαν τον Bill εδώ, και μας απεκάλεσε πλούσια χώρα με άφθονες πηγές ενέργειας, και λαό με χαρίσματα, πλούσιο σε ιστορία, πολιτισμό, και εξυπνάδα, και είπαν, «Οι Αμερικανοί πάνε να μας «φάνε» την Ελλάδα μέσα από τα χέρια μας», και αμέσως έστειλαν τον Μπαρόζο και τον Γιούνκερ εδώ, να μας γλυκάνουν με λόγια παρηγοριάς, ενώ άλλοι κουτόφραγκοι προέβησαν σε δηλώσεις του τύπου, «Καμιά χώρα δεν θα φύγει από την Ευρωζώνη», και θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα, κλπ, κλπ. Προβλήματα που αυτοί μας δημιούργησαν.
Εμείς λέμε, «Και οι Άγιοι φοβέρα θέλουν»...

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος προσήλθε πρόσφατα στη κ.Μέρκελ σαν ικέτης, δεν της ζήτησε τίποτε, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος μας λυπήθηκε, και σεβόμενος τους Έλληνες είπε, « Η Ελλάς να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις, εφόσον δεν πλήττουν τον Ελληνικό λαό. Με σεβασμό στις αντοχές του Ελληνικού Λαού.» 
Και συμπλήρωσε,«Εάν και εφόσον ο λαός μπορεί να τα αντέξει». Οι ξένοι μας σκέφθηκαν, οι Έλληνες ηγέτες «αγρόν ηγόρασαν», φθάνει να γίνουν αρεστοί στα Μεγάλα αφεντικά. Οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι πιο ανάλγητοι, από τους ξένους ηγέτες.
 Από τις φωτογραφίες που είδαμε, μας έδωσαν την εντύπωση ότι ο Σαμαράς προσήλθε στη κ. Μέρκελ σαν υπηρέτης προς αφεντικό!

Η Γερμανία συμπεριφέρεται ως ο Ηγεμών της Ε.Ε. και Ευρωζώνης.
Η κυρία Μέρκελ πρέπει να καταλάβει ότι, η Ε.Ε. σήμερα είναι όπως ο Πύργος της Βαβέλ της Παλαιάς Διαθήκης, και σύντομα θα καταρρεύσει σαν τους δίδυμους πύργους των Αμερικανών, όταν οι Κοσμοκράτορες παύσουν να τη χρειάζονται.

Οι Παντοκράτορες και Κοσμοκράτορες, κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τις δύο μεγαλύτερες δυνάμεις της Γης, ΗΠΑ & Ε.Ε. Το κατάφεραν διορίζοντας στα ανώτατα κυβερνητικά αξιώματα ανθρώπους από τη δική τους φυλή.

«Εκ της ρίζης Ιεσσαί, και εξ΄ οσφύος του Δαυϊδ».
Αν δεν είσαι «από τη ρίζα Ιεσσαί, και σπέρμα του Δαυϊδ,» δεν ανεβαίνεις σε κυβερνητικά και τραπεζικά αξιώματα.
«Δεν βλέπεις Θεού πρόσωπο», λέει ο λαός.
Είναι όλοι αυτοί που σήμερα μιλάνε για ρατσισμό…….
Όλοι αυτοί από πρόεδρο και κάτω είναι και στους δύο συνασπισμούς, ΗΠΑ & Ε.Ε. «Εκ της ρίζης Ιεσσαί, και σπέρματα Δαυϊδ».

Στο κράτος του Ισημερινού, με τη μονομερή διαγραφή του χρέους από το πρόεδρο Ραφαήλ Κορέα, «Ο Δαυϊδ νίκησε το Γολιάθ» της γραφής.
Ο φτωχός και μικρός Ραφαήλ, νίκησε τους Γίγαντες & Άτλαντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, κ.κ. Ροκφέλερ & Ρότσιλντ, διότι ήταν παράνομοι. Πέτυχε στηριζόμενος και βασιζόμενος στο δεδικασμένο του Μεταξά, τότε που ο Μεταξάς διέγραψε το χρέος.
Το ίδιο μπορούν να πράξουν οι δειλοί και φοβισμένοι πολιτικοί μας.

Όπως γράφει το περιοδικό CRASH Ιούνιος 2012, ο Ραφαήλ Κορέα ανέθεσε στο Βέλγο νομικό Ερίκ Τουσέν, να προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο οικονομικών υποθέσεων. Μετά από 14 μήνες εργασιών η Διεθνής επιτροπή λογιστικού ελέγχου, εξέδωσε το πρώτο πόρισμα,
κηρύττοντας ένα μεγάλο κομμάτι του χρέους ως επαχθές.

Κατόπιν ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαήλ Κορέα, το διέγραψε μονομερώς, πληρώνοντας στους δανειστές μόνο 35 cents το κάθε δολάριο χρέους. Η Ουάσιγκτον είχε μόλις πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο…… Όχι «κουρέματα» και άλλες αηδίες, αυτές είναι λογιστικές κομπίνες για δειλούς και φοβισμένους πολιτικούς, κομπίνες για να μη χάσουν οι τράπεζες του διεθνούς κατεστημένου, και όπως πράγματι δεν έχασαν, έχασε μόνο ο φτωχός Ελληνικός λαός.

Είδατε με το «κούρεμα» να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδος.;
Για τη λύση του Ελληνικού οικονομικού προβλήματος έξη είναι τα βήματα-μέτρα που πρέπει να γίνουν.

1.- Σχηματισμός Εθνικής Πατριωτικής Κυβερνήσεως, και όχι κυβέρνηση από πιόνια και μαριονέτες του παγκόσμιου κατεστημένου.

2.-Αλλαγή εξωτερικής, Αμυντικής, και οικονομικής πολιτικής.

3.- Στάση εξωτερικών πληρωμών, και μονομερή διαγραφή του χρέους.
Πράγμα που ποτέ δεν πρόκειται να κάνουν οι μαριονέτες πολιτικοί.

4.-Προσφυγή στο διεθνές Δικαστήριο οικονομικών υποθέσεων.

5.-Άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, με συμβάσεις συμφέρουσες το Ελληνικό Δημόσιο, και όχι συμβάσεις αποικίας.

6.-Σύναψη νέων διεθνών συμμαχιών & συνεργασιών………..

Οι γνωστοί μας παντοκράτορες, έβαλαν δικούς τους πολιτικούς, (πιόνια και μαριονέτες), στις κυβερνήσεις της Ελλάδος, για εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.
Μάζεψαν με χρηματιστηριακά κόλπα, και άλλα σάπια τραπεζικά προϊόντα, όλο το ζεστό ρευστό χρήμα του Λαού, και καταχρέωσαν το λαό στις τράπεζες. 
Η νέα σεισάχθεια που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ολική διαγραφή των δανείων για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Οι μνημονιακοί πολιτικοί πιόνια και μαριονέτες του Ρότσιλντ, είναι η Σέχτα του Ευρώ, και ας δυστυχεί ο λαός.
Πήραν όλο τον ορυκτό πλούτο, (χρυσό, πετρέλαια, φυσικό Αέριο, κλπ) και οδήγησαν μια πλούσια χώρα στη χρεοκοπία και δυστυχία, και την κατέστησαν περίγελο του Κόσμου.
 Γερμανοί πολιτικοί λέγουν, «Αν αποτύχουμε εμείς να διασώσουμε την Ελλάδα, θα το κάνει η Ρωσία».

Τα ΜΜΕ λένε, «η Ρωσία περιμένει με δισεκατομμύρια ευρώ, ένα κάλεσμα από την Ελληνική κυβέρνηση.» για να λύσει το Ελληνικό πρόβλημα. Αλλά τα πιόνια του Ρότσιλντ δεν τολμάνε……
Προτιμούν να κρατούν τον Ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση……..

Η πρόσφατη «διαπραγμάτευση» του Σαμαρά με τους Ευρωπαίους ηγέτες έγινε με βάση τα συμφέροντα των φοροφυγάδων της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας. (Βλέπε SIEMENS), κ.λ.π. Ο Σαμαράς αποκαλεί τους αντιπάλους του Lobby της δραχμής, ενώ ο ίδιος με τη παρέα του (όλοι ορντινάντσες της Ν.Τ.Π.) είναι η Σέχτα του Ευρώ……..

Ο Σαμαράς ανησυχεί για την αξιοπιστία της χώρας διεθνώς, του απαντάμε, καλλίτερα αναξιόπιστοι, παρά τοκογλύφοι σαν τα παγκόσμια Σιωνιστικά αφεντικά του.

Η χώρα του Ισημερινού, που πριν από μία δεκαετία χαρακτηριζόταν ως «Δημοκρατία της Μπανανίας», σήμερα αποτελεί φαινόμενο οικονομικού θαύματος. Έκτοτε νέες «Μπανανίες» δημιουργήθηκαν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, αυτές που έχτισαν εφιάλτες, ορντινάντσες, και Φιλιπινέζες πολιτικοί τύπου Jeffrey. Το quarteto Jeffrey-Βαγγέλη-Ντόρα-Αντώνης θαυματούργησε για τα Σιωνιστικά συμφέροντα της Ν.Τ.Π. καταστρέφοντας την Ελλάδα, με γενοκτονία στον Ελληνικό Λαό.
Σήμερα ο Ισημερινός αποτελεί τη πιο ευχάριστη χώρα να ζεί κανείς.

Οι κοινωνικές παροχές έχουν αυξηθεί προς το Λαό, με τους φτωχούς να παίρνουν μια σειρά από επιδόματα, και την πρόσβαση στην υγεία να είναι πλέον εντελώς δωρεάν, ενώ αύξηση σημειώνουν και οι δημόσιες επενδύσεις. Ο δικηγόρος Ερίκ Τουσέν, νομικός του Βελγίου, είναι πρόεδρος της οργάνωσης για τη κατάργηση του χρέους των φτωχών κρατών, και συμμετείχε αφιλοκερδώς στην επιτροπή λογιστικού ελέγχου του Ισημερινού. Εκτός από τη γνώση διαθέτει και την εμπειρία που πιστοποιεί ότι ένας άλλος δρόμος είναι δυνατός.
Αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση, η οποία λείπει από τα δικά μας πιόνια. Κάντε το όπως ο Ραφαήλ Κορέα στον Ισημερινό, μας συμβουλεύει ο Ερίκ Τουσέν. Στη δική σας περίπτωση είναι πιο εύκολο, γιατί τα συμβόλαια είναι λιγότερα.

Η τρόϊκα (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Μηχανισμός στήριξης Ε.Ε.), γνωρίζει καλά ότι με αυτή τη πολιτική δεν μπορεί να δημιουργήσει ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Όμως ο πραγματικός στόχος της είναι να ενισχύσει τις τράπεζες του Ρότσιλντ και όχι την Ελλάδα. 
Οι προδότες πολιτικοί που κυβερνούν, και κυβέρνησαν τη χώρα στο πρόσφατο παρελθόν, αρνήθηκαν τη σύσταση διεθνούς επιτροπής λογιστικού ελέγχου στην Ελλάδα, αφού αυτοί συνήργησαν να δημιουργηθεί αυτή η τραγική κατάσταση στη χώρα, για τα συμφέροντα των τραπεζών του Ρότσιλντ, (GoldmanSachs) γιαυτό τους αποκαλούμε προδότες, εφιάλτες, επίορκους, πιόνια και μαριονέτες του Ρότσιλντ, και ότι κακό θα μπορούσε να βρεί τη πατρίδα μας και το λαό μας. Είναι ρομπότ με μπαταρίες του Ρότσιλντ.

Κοιτάξτε το πρόσωπο του Μάριο Ντράγκι (ΕΚΤ), Μόντι, Παπαδήμου, κλπ, δεν μοιάζουν με ρομπότ των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ;
Δεν υπάρχει σχέδιο Μάρσαλ καμιάς οικονομικής υπερδύναμης, για τη διάσωση της Ελλάδας. Το σχέδιο διάσωσης της πατρίδας μας είναι μέσα στα χέρια μας, και λέγεται, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ & «ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ», αλλά οι φοβισμένοι αχυράνθρωποι υπηρέτες πολιτικοί, δεν τολμούν.

Όπως γράφει το περιοδικό «CRASH» Ιούνιος 2012 ο τότε πρωθυπουργός ΓΑΠ προτού μας βάλλει στο ΔΝΤ και στο μηχανισμό στήριξης της Ευρωζώνης, ζήτησε τις εμπειρίες και συμβουλές του Ραφαήλ Κορέα. 

Η απάντηση και συμβουλή ήταν,
 «Υπάρχει ένα πράγμα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις, και ένα ΜΟΝΟ που πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να μη το πληρώσεις. Αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις είναι να απευθυνθείς στο ΔΝΤ. Και αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις είναι να συστήσεις επιτροπή λογιστικού ελέγχου».
Δεν έκανε ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Είχε και τις συμβουλές του κ.Ρουμελιώτη, και άλλων οικονομολόγων που του έλεγαν, «Μακριά από το ΔΝΤ»………..

O Ντομινίκ Στρός Κάν είχε πεί στον ΓΑΠ πως μαυτό που πας να κάνεις θα καταστρέψεις το Έθνος σου. 
Εκείνος δεν τον άκουσε.
Και ενώ ο ΓΑΠ είχε τόσο σοφές εμπειρικές συμβουλές, έκανε ακριβώς τα αντίθετα. Κατόπιν όλων αυτών είναι να μην τους αποκαλείς προδότες!
 Αφού μας χρεοκόπησαν με εντολές άνωθεν…….

Ο Μαξ Κάϊζερ λέει, «Η Ελλάδα έχει δεχτεί εχθρική επίθεση. Η ιδέα της κατάληψης της Ελλάδος, στοχεύει στην αρπαγή της περιουσίας της». Και ο Έρικ Τουσέν λέγει, «Η τρόϊκα γνωρίζει καλά ότι με αυτή τη πολιτική δεν μπορεί να δημιουργήσει ανάπτυξη στην Ελλάδα.
 Ο στόχος και σκοπός είναι να ενισχύσει τις τράπεζες του Παντοκράτορα Ρότσιλντ.» Όπως λέγουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι μεγάλοι διεθνείς τραπεζικοί όγκοι δωροδοκούν κυβερνητικούς αξιωματούχους σε όλα τα κράτη της Γης, για να υπογράψουν συμβόλαια και Μνημόνια που είναι υπέρ των εταιριών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και κατά του λαού.

Η διεθνής νομολογία λέγει, ως επαχθές ορίζεται το χρέος που,
Α) έχει συναφθεί χωρίς τη συγκατάθεση του Έθνους.
Β) τα ποσά που εισέρρευσαν από το δάνειο, σπαταλήθηκαν με τρόπο που αντιβαίνει στα συμφέροντα του Έθνους. (Αυτό έγινε στην Ελλάδα).
O k. Πάγκαλος λέει, «Μαζί τα φάγαμε», του απαντάμε, τα έφαγαν οι Μ.Κ.Ο. της κάθε Μαργαρίτας, και οι κάθε διαλογής μεγαλοκαρχαρίες.
Γ) ο πιστωτής-δανειστής είναι ενήμερος για τα παραπάνω.

Οι Δανειστές χορηγούσαν δάνεια για να τα «φάνε» οι Μ.Κ.Ο. και κάθε διαλογής λαμόγια.
Εδώ εγείρεται το ερώτημα, από το αν μπορεί μια χώρα να πληρώσει το δημόσιο χρέος της, στο αν πρέπει να το πληρώσει.

Γιαυτό το ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. δεν υποστηρίζουν μια επιτροπή λογιστικού ελέγχου, διότι αυτή η επιτροπή θα δείξει την ευθύνη τους στη δημιουργία του χρέους της χώρας. Φέρουν μεγάλη ευθύνη για το χρέος, τόσο όσον αφορά τη δεκαετία 1990-2000 , όσο και το νέο χρέος με τα Μνημόνια. Το ΔΝΤ γνώριζε ότι το πρόγραμμα θα αποτύχει, εντούτοις το προώθησε μέσω Jeffrey, ώστε να καταρρεύσει η Ελλάδα, για να εξυπηρετηθούν τα γεωπολιτικά σχέδια και συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας στη περιοχή. 
Eν τω μεταξύ, οι κυβερνώντες πολιτικοί, όλο και δανείζονται, για να μπορέσουν να κυβερνήσουν.

Χωρίς να παράγουν έργο και χρήμα, όλο αρμέγουν με χαράτσια-φόρους το λαό. Η τρόϊκα (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Μηχανισμός ΕΕ), γνωρίζει καλά ότι με αυτή τη πολιτική, δεν μπορεί να δημιουργήσει ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Ο πραγματικός της στόχος όμως είναι να ενισχύσει τις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εις βάρος της Ελλάδος.

Όταν ο Σαμαράς μίλαγε στη Μέρκελ για ανάπτυξη, η Μέρκελ απαντούσε, δεν μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη στην Ελλάδα, άλλα είναι τα σχέδιά μας για τη περιοχή…….
Ο Σαμαράς αντί να κάνει ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, & ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, για να λύσει μια κι έξω το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, βαρύνει και άλλο το καταχρεωμένο στις τράπεζες Λαό, με νέες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, με νέους φόρους και χαράτσια, χωρίς να σκεφθεί, πως θα πληρωθούν αυτά, αφού ο λαός είναι χρεωμένος στις τράπεζες.

Ο Σαμαράς μιλάει για οικονομικό «Μαραθώνιο» του Ελληνικού λαού, και για «Νενικήκαμεν», συγκεκριμένα λέγει, «Η Ελλάδα μετέχει ολόκληρη σε Μαραθώνιο δρόμο. Θα κερδίσουμε το Μαραθώνιο, και θα πούμε Νενικήκαμεν».
 Φαίνεται βασίζεται στις δικές του εκατομμυριούχες τσέπες, και στις τσέπες άλλων εκατομμυριούχων πολιτικών, που αναφωνούν «Μαζί τα φάγαμε», που μπορούν και πληρώνουν φόρους και χαράτσια, χωρίς να σκεφθεί το καταχρεωμένο στις τράπεζες Λαό.

Σήμερα προσπαθούν να βρούν τα 11,5 δις. Ευρώ, που μπορεί να γίνουν και 22,5 δις. ευρώ, τόσα ζήτησαν οι τράπεζες του Ρότσιλντ!

Κάθε τρίμηνο αυτός ο κύριος ζητάει όλο και περισσότερα, με τη δικαιολογία ότι «πέσαμε έξω στα έσοδα», και ότι λείπουν από τα κρατικά ταμεία. Όμως πώς να μείνουν στα κρατικά ταμεία αφού όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν κατευθείαν στις τράπεζες του Ρότσιλντ;
Ευρώ είναι αυτό, ισχυρό νόμισμα, και ο Ρότσιλντ το χρειάζεται……..

Αναφερόμαστε διαρκώς στα ονόματα των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, διότι αυτοί είναι οι πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και αυτοί καθορίζουν τις τύχες των Λαών της Γης.
Ο μεγάλος κερδισμένος της κρίσης είναι οι τράπεζες, και ο μεγάλος χαμένος ο λαός των κρατών που τις διασώζει με τα λεφτά του, και τα διάφορα δάνεια. Η κρίση δεν θα ολοκληρωθεί πριν τα κράτη απορροφήσουν τις ζημιές των τραπεζών της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Όλη η Γη είναι ένα χρέος.
 Οι τράπεζες της Σιωνιστικής παγκόσμιας κυριαρχίας, έχουν εξαπολύσει πλανητική οικονομική επίθεση, και τα πιόνια οι κατά τόπους πολιτικοί εκτελούν τους λαούς.
Τα οικονομικά όπλα που χρησιμοποιούν είναι, τα Χρηματιστήρια, τα αμοιβαία κεφάλαια-Mutual Funds, τα Hedge Funds, Swaps, Spreads, CDS, πάσης φύσεως ομόλογα, ασφάλειες, διαχειριστές κεφαλαίων, τις τράπεζες των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, τη Wall Street, κ.λ.π. και άλλα σάπια τραπεζικά προϊόντα. Όλοι αυτοί παίζουν τα οικονομικά παιχνίδια για κατάληψη της παγκόσμιας κυριαρχίας.
Όλων αυτών σήμερα θύμα είναι και η Ελλάς με το χρέος που της φόρτωσαν!
 Στη περίπτωση της Ελλάδος, η τρόϊκα του εξωτερικού διατάζει, και η Τρόϊκα εσωτερικού εκτελεί τον Ελληνικό Λαό.

Ζούμε κάτω από δύο Τρόϊκες. Τη Τρόϊκα των τραπεζών του Ρότσιλντ, και τη Τρόϊκα εσωτερικού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ορντινάντσες της Τρόϊκας εξωτερικού.

Τα διεθνή ΜΜΕ μας πληροφορούν ότι, «οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, με το Σιωνιστικό Κογκρέσο, και τη Σιωνιστική Γερουσία, απάλλαξαν τη Goldman Sachs, από όλες τις κατηγορίες σκανδάλων», εμείς λέμε αν τολμούσαν ας έκαναν αλλιώς…. αφού η Goldman Sachs, (Ροκφέλερ&Ρότσιλντ), κυβερνά τις ΗΠΑ……..

Οι σημερινοί κυβερνώντες πολιτικοί, δεν είναι ικανοί να προωθήσουν την επαναδιαπραγμάτευση των Μνημονίων, τη διαγραφή του χρέους θα επιτύχουν;
Κάθε τρίμηνο οι τράπεζες των δανειστών ζητούν και νέα ποσά χρημάτων, και τα ανδρείκελα και ορντινάντσες πολιτικοί, σπεύδουν να ικανοποιήσουν στύβοντας τους μισθούς, συντάξεις, την εργασία, υγεία, παιδεία, οδηγώντας τους Έλληνες στην αυτοκτονία.

Πρέπει να υπάρξει άμεσα καταλογισμός ευθυνών, για το πώς η χώρα οδηγήθηκε στα Μνημόνια, και τους υπεύθυνους, η Ελληνική Δικαιοσύνη να τους «κάτσει στο σκαμνί» με τη κατηγορία της Εθνικής προδοσίας. Καλά νέα για την Ε.Ε. της Μέρκελ, αφού ο φόβος κυριάρχησε και θριάμβευσε η προπαγάνδα των ξένων στις Ελληνικές εκλογές, και οι μικρο-νοικοκυραίοι, παππούδες & γιαγιάδες, ψήφισαν τις ορντινάντσες του Ρότσιλντ, χωρίς να σκεφθούν τα εγγονάκια τους.!

Τα νέα οικονομικά μέτρα φέρνουν και καταστροφή στην Εθνική μας Άμυνα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι εθνοπροδότες πολιτικοί, λόγω χρεοκοπίας, θέλουν να αποσύρουν 130 μαχητικά αεροπλάνα από την Πολεμική μας Αεροπορία.
Κατόπιν αυτού οι Τούρκοι πανηγυρίζουν!

Ο πρόεδρος του Ισραήλ, κατά την εδώ επίσκεψή του δήλωσε,
«Ο παλαιός Κόσμος απέθανε, ο νέος Κόσμος ανατέλλει» εννοώντας τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. 
Δηλαδή μας οδηγούν εξαθλιωμένους στη Ν.Τ.Π. του Ρότσιλντ, «ως πρόβατα επί σφαγήν».

Οι συντάξεις, φόροι & χαράτσια που πληρώνουμε σήμερα, εμείς τα υποζύγια, πηγαίνουν όλα στα τοκοχρεολύσια δανείων των τραπεζών του Ρότσιλντ, και για εγγυήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.

Έλληνες αντιδράστε!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 9/03/2012 09:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ελληνική κρίση... Απάντηση στη κ. Μέρκελ & κ. Γιούνκερ. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες