ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Γ. Χατζημαρκάκης: " Αξίζουν έπαινο οι άνθρωποι του τουρισμού στην Ελλάδα. "

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2012, ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, επαίνεσε την ελληνική τουριστική βιομηχανία καθώς "είναι ένας από τους κυρίαρχους συντελεστές, καθώς με την συμβολή του επηρεάζει την ανάπτυξη της θετικής εικόνας της Ελλάδα σε όλο τον κόσμο." 

"Οι έλληνες που απασχολούνται στον τομέα του τουρισμού είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της Ελλάδας, ιδιαίτερα μέσω...
της παραδοσιακής φιλοξενίας που προσφέρουν: "Με αφορμή την σημερινή ημέρα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους για την σκληρή εργασία που προσφέρουν. " 

Δεδομένου ότι ο τουρισμός ήταν πάντα ένας σημαντικός παράγοντας για την ελληνική οικονομία, ο Γ. Χατζημαρκάκης καλεί για μια εθνική πρωτοβουλία, με σκοπό να προετοιμαστεί μια επιτυχημένη σεζόν για το 2013 :

" Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε εκ νέου ένα από τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας." Ο ευρωβουλευτής δεσμεύεται να υποστηρίξει και να ανυψώσει την ευρωπαϊκή προτίμηση για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, κάτι που επισημαίνει και σε επιστολή - πρόσκληση που απευθύνει στην Ελληνίδα Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Να σημειωθεί πως ο κ. Χατζημαρκάκης τον περασμένο Οκτώβριο οργάνωσε ένα συνέδριο στις Βρυξέλλες μαζί με τον Επίτροπο της ΕΕ κ. Dalli, για τον τουρισμό υγείας, ενώ τον Ιούνιο του 2012 ίδρυσε τον κύκλο ευρωβουλευτών "Φίλοι της Ελλάδας."

Η πρώτη πρωτοβουλία αυτής της κίνησης ήταν να προσκαλέσουν και να παρακινήσουν τον κόσμο να περάσει τις διακοπές του στην Ελλάδα ενώ προγραμματίζει μια σειρά δράσεις για την επόμενη περίοδο.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/28/2012 06:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Γ. Χατζημαρκάκης: " Αξίζουν έπαινο οι άνθρωποι του τουρισμού στην Ελλάδα. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες