ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Α. Βασιλείου: " Ο πραγματικός πλούτος της χώρας μας είναι η δημοκρατία . "

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την ευκαιρία της εμποροπανήγυρης στην Άρτα και τις διάφορες ανακοινώσεις, δηλώνουν :

 Όταν το κράτος εδώ και πολλά χρόνια ταυτίζεται με τον εκάστοτε κομματικό σχηματισμό που κυβερνάει.

Όταν η διαφθορά πνίγει τους κυβερνόντες...
κεντρικά και τοπικά και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.

 Όταν η συνοχή της κοινωνίας μας δεν απασχολεί κανέναν εθνοπατέρα.

Όταν η αναξιοκρατία είναι το εθνικό μας σπορ και κανείς δεν δέχεται την αξιολόγηση του έργου του.

Όταν οι τοπικές διοικητικές αρχές είναι ανεξέλεγκτες και δεν δίνουν οικονομικό απολογισμό στις τοπικές κοινωνίες.

Όταν οι προεκλογικές δεσμεύσεις έχουν ημερομηνία λήξεως την επομένη των εκλογών και κανείς δεν παραιτείται.

Όταν το εγώ μας για ένα διορισμό ή ένα μεροκάματο στο δημόσιο, κρυφά από τους υπόλοιπους, υπερέχει του εμείς.

Όταν γενικώς ευχόμαστε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή δεν έχουμε και εμείς, αντί να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε.

ΤΟΤΕ φυτρώνουν οι πάσης φύσεως σωτήρες και σαλταδόροι οι οποίοι με την ανοχή και την αδυναμία της συντεταγμένης πολιτείας αναλαμβάνουν το ρόλο του προστάτη. Η προστασία αυτή μπορεί στιγμιαία να δείχνει από πολλούς ότι είναι μία αποδεκτή ενέργεια, μακροπρόθεσμα όμως είναι επικίνδυνη από πολλές πλευρές.

 Η πολιτεία με τα συντεταγμένα όργανα τα οποία πληρώνει από το υστέρημά του ο Ελληνικός λαός, έχει την υποχρέωση να προστατεύει τον Έλληνα νομοταγή πολίτη έναντι των πάσης φύσεως παρανόμων δικών μας ή ξένων και δεν παραχωρεί αυτή την υποχρέωση του σε καμία οργανωμένη ή μη ομάδα.

Μη ξεχνάμε ότι ο πραγματικός πλούτος της χώρας μας, ο οποίος μάλιστα είναι και ανεξάντλητος, είναι η δημοκρατία και αυτήν πρέπει να προστατέψουμε από σαλταδόρους και μελλοντικούς καταληψίες της εξουσίας.

Αντώνιος Λ. Βασιλείου 
Αντιστράτηγος (εα) - Πολιτικός Μηχανικός 
τ. Στρ/κός Σύμβουλος ΟΑΣΕ επί συμβατικών Εξοπλισμών 
MSc. Επιχειρησιακός Ερευνητής 
Πολιτευτής &  Υπεύθυνος Τομέα Εθνικής Άμυνας 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 Εκλογικής Περιφέρειας Άρτας
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/27/2012 01:08:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Α. Βασιλείου: " Ο πραγματικός πλούτος της χώρας μας είναι η δημοκρατία . " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες