ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Σ. Ξουλίδου: " Σε συντονισμένο κι εσκεμμένο πόλεμο βρίσκεται η ιστορία και η θρησκεία μας από ανθέλληνες και μισέλληνες; "

Σε συντονισμένο κι εσκεμμένο πόλεμο βρίσκεται η ιστορία και η θρησκεία μας από ανθέλληνες και μισέλληνες, εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς τύπου Ρεπούση και Τατσόπουλου. Μέγιστης ντροπής κι αίσχους άλλη μια περίπτωση προκαλεί το εθνικό μας αίσθημα και πρόκειται για τον καλοπληρωμένο και «αναντικατάστατο» καλλιτεχνικό διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Γεώργιο Λούκο.

Ο εν λόγω κύριος στα 7 χρόνια της θητείας του, μόνο ελληνικό πολιτισμό δεν...
παράγει, με αποκορύφωμα την 16η και 17η Ιουλίου του φετινού καλοκαιριού να ανέβει με δική του ευθύνη και άδεια στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο θέατρο της οδού Πειραιώς η αναίσχυντη και κατάπτυστη παράσταση «Αθανάσιος Διάκος, η επιστροφή». 

Μια παράσταση στην οποία ο ήρωας του 1821 παρουσιάζεται ως ένας άθλιος Έλληνας ο οποίος βρίζει χυδαία, ξυλοφορτώνει και τελικά σφαγιάζει την έγκυο (από έναν Κούρδο!) σύζυγό του, την Κρουστάλλω!

Συγγραφέας του έργου η Λένα Κιτσοπούλου η οποία στην στήλη Κοντέινερ της πάντα "προχωρημένης" Ελευθεροτυπίας, είχε δηλώσει σχετικά με την οικονομική κρίση που βιώνουμε ότι πρέπει ξαδέρφια, μανάδες, γιαγιάδες, πεθερές, όλοι να συνευρεθούν ερωτικά μεταξύ τους γιατί κάνει καλό. Η αιμομιξία, δεν πειράζει, δεν πρόκειται να γεννηθούν χειρότεροι βλάκες από αυτούς που ήδη υπάρχουν!

Τέτοιοι μισάνθρωποι, των οποίων η ζωή και η «καριέρα» είναι αφοσιωμένη στο κήρυγμα του μίσους και του ρατσισμού κατά των Ελλήνων, κατά της ιστορίας μας και κατά της ορθόδοξης θρησκείας μας, είναι προκλητικό να επιβραβεύονται από τον κάθε κύριο Λούκο, ο οποίος πληρώνεται με χρήματα του ελληνικού λαού.

Ως κεραυνός εν αιθρία σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο» (27/8) ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τζαβάρας επέμεινε ιδιαίτερα στην επιλογή «των άξιων για τους εποπτευόμενους φορείς».

 Και όταν ρωτήθηκε αν συμπεριλαμβάνει στους άξιους και τον Γιώργο Λούκο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών (η θητεία του έληξε πριν από λίγες εβδομάδες), ο υπουργός απάντησε: «Την απόφαση που θα πάρω δεν θα τη στηρίξω στο αν ο δείνα που θα αναλάβει να γίνει πρόεδρος σε έναν οργανισμό είναι αρεστός σε μια ομάδα».
Αντιδιαστέλλοντας με αυτόν τον τρόπο τις έννοιες «άξιος» και «αρεστός». Στην επιμονή του δημοσιογράφου, δε, αν «θεωρεί άξιο τον κ. Λούκο, επαύξησε: «Αξιότατο».

Καλούμε τον υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού να μας απαντήσει:

1. Θα αντικαταστήσετε άμεσα τον κύριο Λούκο, του οποίου η θητεία έχει λήξει από το τέλος Ιουλίου;

2. Θα μπορούσατε να μας πληροφορήσετε πόσα πληρώσαμε ως Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες για τον αγαπητό κύριο Γιώργο Λούκο, ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου;

3. Θα συνεχίσετε να ανέχεστε στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού έναν άνθρωπο, που ενώ από τη μια κόβει την ελεύθερη είσοδο των εκπαιδευτικών σε αρχαιολογικούς χώρους από την άλλη εγκρίνει κονδύλια ύψους 1.000.000 ευρώ για συντήρηση μιναρέ στη Ρόδο και επιχορηγεί παραστάσεις εμετικές σαν την παραπάνω;

Η Βουλευτής 
Σταυρούλα Ξουλίδου.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 9/03/2012 07:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Σ. Ξουλίδου: " Σε συντονισμένο κι εσκεμμένο πόλεμο βρίσκεται η ιστορία και η θρησκεία μας από ανθέλληνες και μισέλληνες; " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες