ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

"ΑΥ.ΡΙ.Ο. για την Ήπειρο" : " Είμαστε αντίθετοι σε κάθε κατάργηση ή συγχώνευση των Φορέων Διαχείρισης. "

Το σχέδιο καταργήσεων και συγχωνεύσεων των Φορέων Διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνεται σε μια λογική οικονομιών κλίμακας, όπως θέλει να πιστέψουμε η κυβερνητική προπαγάνδα.

Το βασικό κίνητρο ήταν και παραμένει η προώθηση των «φαστ τρακ» επενδύσεων και η εκχώρηση κρίσιμων περιβαλλοντικών αγαθών στο μεγάλο και μικρό ιδιωτικό κεφάλαιο, με άμβλυνση των ...
όποιων αντιστάσεων των Φορέων Διαχείρισης.

Οι πραγματικοί στόχοι αυτού του σχεδίου αποκαλύπτονται και από την επιλεκτική εξαίρεση ορισμένων Φ.Δ. της χώρας από τις συγχωνεύσεις αλλά και από την μεταφορά της αρμοδιότητας στην κρίσιμη περίπτωση της λίμνης Παμβώτιδας. Είναι εξωφρενικό ότι ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις κατάργησης Φ.Δ. οι αρμοδιότητες μεταβιβάζονται σε συγκεκριμένες Διευθύνσεις Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ή Περιφερειών, οι αρμοδιότητες του Φ.Δ. Παμβώτιδας μεταβιβάζονται στην Περιφέρεια Ηπείρου γενικά, δηλ. στην απόλυτη δικαιοδοσία μιάς Περιφερειακής Αρχής, η οποία έχει επιβεβαιώσει την αδιαφορία της για το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον.

Αντίθετα, σε όλα τα κρίσιμα μέτωπα της λίμνης, από το Προεδρικό Διάταγμα μέχρι την αδειοδότηση των ξενοδοχείων και από την οριοθέτηση μέχρι τα νέα πλωτά, η σημερινή Περιφερειακή Αρχή έχει αναγάγει την πελατειακή λογική και την εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων συμφερόντων σε αποκλειστική φροντίδα της.

Είναι ευνόητο ότι η παράταξή μας αντιτίθεται όχι μόνο στη μεταβίβαση της αρμοδιότητας στην Περιφέρεια Ηπείρου αλλά και σε κάθε κατάργηση ή συγχώνευση των Φορέων Διαχείρισης, οι οποίοι, παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις τους, αποτελούν κατάκτηση για την ελληνική κοινωνία και για την Ήπειρο και έχουν να επιτελέσουν σημαντικό έργο για την προστασία και ανάδειξη της μοναδικής φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 9/05/2012 10:45:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for ""ΑΥ.ΡΙ.Ο. για την Ήπειρο" : " Είμαστε αντίθετοι σε κάθε κατάργηση ή συγχώνευση των Φορέων Διαχείρισης. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες