ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Π.Α.Μ. : " Μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, οργανώνουν κι άλλο «κλώνο» του Πατριωτικού Μετώπου στην Ελλάδα. Υπόσχονται «αγορά του χρέους». "

«Ψευδοσχέδιο Μάρσαλ», ετοιμάζουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, με στόχο να χτυπήσουν το Πατριωτικό Μέτωπο. 

Συγκεκριμένα, με δόλωμα «την αποπληρωμή του χρέους από Ελληνοαμερικανούς», στο πρότυπο του σχεδίου Μάρσαλ, (κατά το οποίο χρησιμοποιήθηκαν «ναρκωδολάρια» για να χρηματισθεί η τότε «άρχουσα τάξη» των «νενέκων» και των ταγματασφαλιτών της χώρας μας), οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, προχωρούν σε ...
«εκδήλωση δημοσίου ενδιαφέροντος» για να «πληρώσουν το χρέος της χώρας». 
Με προμετωπίδα «ελληνοαμερικανούς», οι οποίοι «θυμήθηκαν» τώρα πως η Ελλάδα «καίγεται». 

Ετοιμάζουν παράλληλα τη δημιουργία «Ελληνικού Πατριωτικού Μετώπου» ή κάτι παρόμοιο (κι άλλου κλώνου δηλαδή του Κινήματός μας) και απαιτούν «δήθεν αλλαγή του Συντάγματος» στα «αμεσοδημοκρατικά πρότυπα» ως προϋπόθεση για να πληρώσουν το χρέος. 
 Ετοιμάζουν και κακέκτυπο, ψευδεπίγραφο δηλαδή αντίγραφο του Νέου Αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος που κατέθεσε υπ’ όψη του ελληνικού Λαού το ΠΑΜ, εδώ και χρόνια. 

Όλα αυτά εν’ όψει του καλέσματος του Πατριωτικού Μετώπου «προς όλον τον ελληνικό Λαό», στις 5 Νοεμβρίου στο Σύνταγμα, έτσι ώστε να περάσουν στα πρότυπα της Ελβετίας του Ιωάννη Καποδίστρια, όλες οι εξουσίες στο Λαό, με την ψήφιση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας. 

Φαίνεται πως μετά την περιθωριοποίηση των αποδειχθέντων ως «ανίκανων πρακτορίσκων» τους οι οποίοι δημιούργησαν «κλώνους» του ΠΑΜ και την πλήρη τους αποτυχία να πείσουν τον Λαό, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην «επόμενη φάση». 

Δυστυχώς στην όλη ιστορία – όπως γίνονταν πάντοτε – εμπλέκονται αφελείς Ομογενείς από τη μία πλευρά και αδίστακτοι επαγγελματίες πράκτορες, Ομογενείς και Αγγλοσάξονες, από την άλλη. 
Άτομα τα οποία ήταν γνωστά στους δημοσιογραφικούς κύκλους της Ομογένειας από τη δεκαετία του ’80, τότε που ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, βρίσκονταν στις ΗΠΑ, ως φοιτητής στο CUNY και ως δημοσιογράφος σε ελληνοαμερικάνικα έντυπα και ΜΜΕ. Στο παιχνίδι παίρνουν μέρος και «δημοσιογράφοι» (τι άλλο!), οι οποίοι θα «ανακοινώσουν» πως «έχουν σχέση με Σερβία και Ρωσία» και πως «αυτοί διαχειρίζονται τις σχέσεις της Ελλάδας με τις Βαλκανικές χώρες και τη Ρωσική Ομοσπονδία». 

Θα επιχειρήσουν μάλιστα να στήσουν παράλληλο «σκηνικό συνεργασίας» στο περιβάλλον του νέου Προέδρου της Σερβίας κ. Νίκολιτς αλλά και στη Μόσχα, σε μια επιχείρηση να διεμβολίσουν τις καλές σχέσεις του ΠΑΜ με Σερβία και Ρωσία.
«Παιχνίδι» θα παίξουν και «δημοσιογράφοι» που έχουν εμπλακεί στο παρελθόν με αγορές όπλων και οι οποίοι το «παίζουν» σήμερα «πατριώτες» με περίεργες εκδόσεις και έντονη παρουσία στο διαδίκτυο. 

Όλα δείχνουν πως μετά την αποτυχημένη φάση της «δαιμονοποίησης» του Πατριωτικού Μετώπου και του Προέδρου του (ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, εγκληματίες κλπ), ξεκινά η φάση της συστηματικής «κλωνοποίησης» του κινήματός μας και φυσικά εξαπάτησης του ελληνικού Λαού.

Έχουν όμως γνώση οι φύλακες. Το Πατριωτικό Μέτωπο, ούτε είχε, ούτε έχει τις πλάτες κανενός. Ούτε χρηματοδοτικά, ούτε κάλυψη από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ της χώρας. 
Το μόνο που διαθέτει είναι η ειλικρινής και έντιμη φωνή του. Με όση λοιπόν φωνή διαθέτει, χωρίς «φόβο και πάθος», λέγει: 
Έλληνες γρηγορείτε. Μην τους πιστεύετε. 

-Ετοιμάζονται να σας πουν τα ίδια ψέματα που είπαν τη δεκαετία του ‘90 στους Σέρβους ηγέτες, οδηγώντας τους αμέσως μετά στη φυλακή και στο θάνατο. Ενώ στη συνέχεια, διέλυσαν με τα βομβαρδιστικά και τους πυραύλους τους τη χώρα τους, διανέμοντας τα ιμάτια της Σερβίας στους εχθρούς της. 

-Αν έλθουν δολάρια, θα είναι για τους ολίγους εκλεκτούς τους. Τα υπόλοιπα θα επιστραφούν (όπως έγινε με το σχέδιο Μάρσαλ) στις ΗΠΑ, για να εξυπηρετηθούν τα «μεγάλα αφεντικά» που συνδέονται με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. 

-Αν έλθουν δολάρια, θα έλθουν μόνο με ένα στόχο: Τη διάλυση του εθνικού μας χώρου αυτή τη φορά. 

Ελάτε όλοι στο Σύνταγμα στις 5 Νοεμβρίου, να ανακόψουμε εμείς οι Έλληνες, όπως πρέπει και όπως γνωρίζουμε, την πορεία της χώρας μας προς την άβυσσο. 

Ελάτε να περάσουμε σε αυτό που έπρεπε να έχουμε από το 1827 και τον μέγιστο, Ιωάννη Καποδίστρια:
 ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Πατριωτικό Μέτωπο
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/28/2012 07:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Π.Α.Μ. : " Μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, οργανώνουν κι άλλο «κλώνο» του Πατριωτικού Μετώπου στην Ελλάδα. Υπόσχονται «αγορά του χρέους». ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες