ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών: " Πωλείται Πατρίς - Εργοδοτείται κατακτητής ! "

Άφωνους μας άφησε για ακόμη μια φορά το καθεστώς Χριστόφια όταν ενημερωθήκαμε για την πρόσληψη τουρκοκύπριου απόφοιτου «πανεπιστημίου» των Κατεχομένων («Πανεπιστήμιο Εγγύς Ανατολής») από το Υπουργείο Εξωτερικών, γεγονός που αναιρεί την πάγια πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας που στηρίζεται στη θέση-αρχή περί μη αναβάθμισης του παράνομου μορφώματος που δημιουργήθηκε ετσιθελικά στο κατεχόμενο τμήμα της πατρίδας μας.

Λόγω της ημιμάθειας, της άγνοιας και της προδοτικής τάσης που...
διακατέχει την κυβέρνηση «μας», οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι όλα τα πανεπιστήμια στα κατεχόμενα είναι παράνομα και ούτως η άλλως δεν συμμορφώνονται με τις σχετικές Νομοθεσίες και Κανονισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας που αφορούν στην Ανώτερη και Ανώτατη εκπαίδευση.

Συνεπώς οποιοσδήποτε τίτλος σπουδών απονέμεται από αυτά δεν αναγνωρίζεται από την Κυπριακή Δημοκρατία. Με μια τέτοια κίνηση αναγνωρίζουμε την, ούτω καλούμενη, νομοθεσία της λεγόμενης "τουρκικής δημοκρατίας βόρειας Κύπρου", η οποία σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και το διεθνές δίκαιο, είναι μια παράνομη οντότητα που δεν αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα πλην του τούρκικου κράτους.

Δεν μας αφορά, εάν αυτό έγινε από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Λιλλήκα ή αν ψηφίστηκε και από την βουλή των αντιπροσώπων. Τέτοιες ενέργειες είναι σαφώς παράνομες, αντιδημοκρατικές και μοιρολατρικές, και θα έπρεπε να τύχει διόρθωσης από την εκάστοτε κυβέρνηση. Επιπρόσθετα, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν τίθεται θέμα στήριξης των «τουρκοκυπρίων» ενόσω αιμοδοτούν και στηρίζουν το έκτρωμα στο νησί μας.

Από την στιγμή που συντηρούν την κατοχή, δεν παύουν να είναι κατακτητές και παράλληλα απέναντί μας. Εάν και εφόσον αποκηρύξουν την κατοχή και ζήσουν στις ελεύθερες περιοχές ως νόμιμοι κάτοικοι του νησιού συμβάλλοντας στην επίτευξη μια δίκαιης κ βιώσιμης λύσης που δε μπορεί να είναι άλλη από την απελευθέρωση, τότε μπορούν να έχουν κ το δικαιωμα να διεκδικούν θέσεις στο δημόσιο.

Η Π.Ε.Ο.Φ. θεωρεί παράνομο ότι δημιουργήθηκε και λειτουργεί υπο το παράνομο καθεστώς της δήθεν τουρκοκυπριακής κοινότητας, πριμοδοτούμενοι απο το τουρκικό κράτος. Τέτοιες ενέργειες συντείνουν στην de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους και είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ.

Να βγάζετε τα δικά σας μάτια μόνοι σας. Τα δικά μας βλέπουν καθαρά και ξάστερα.

Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/04/2012 06:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών: " Πωλείται Πατρίς - Εργοδοτείται κατακτητής ! ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες