ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Το Χωνί σήμερα στα περίπτερα : " Που θα κρυφτεί ο Σαμαράς; "

26/08/2012: "Το Χωνί" έγραψε: : «Εισαγγελέας για το "Μπενάκειο" του Αλέξανδρου Σαμαρά .»
29/08/2012: Είπαν ότι δεν υπάρχει Εισαγγελική έρευνα και έκαναν αγωγή  €1.000.000 Στο "Χωνί".

02/09/2012: "Το Χωνί" δημοσίευσε δυο έγγραφα που αποδεικνύουν ότι διενεργείται Εισαγγελική έρευνα.
03/09/2012: Που θα κρυφτεί ο ...
Σαμαράς;

• Στις 26 Αυγούστου Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε ότι, μετά από καταγγελία δασολόγων του Λασιθίου, ο εισαγγελέας ερευνά την υπόθεση του κόκκινου σκαθαριού στο Φοινικόδασος του Βάι, στην οποία εμπλέκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), με πρόεδρο τον αδελφό του πρωθυπουργού Αλέξανδρο Σαμαρά.

• Στις 29 Αυγούστου το Μπενάκειο (με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Σαμαρά) έκανε αγωγή στην εφημερίδα Το ΧΩΝΙ και αξιώνει ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ από τους δημοσιογράφους της, με τον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχει εισαγγελική έρευνα και πως κανένα στέλεχός του δεν έχει απασχολήσει τις εισαγγελικές αρχές.

• Στις 2 Σεπτεμβρίου Το ΧΩΝΙ δημοσίευσε ΔΥΟ ΕΓΓΡΑΦΑ της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου που αποδεικνύουν ότι υπάρχει εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη. Μάλιστα, η εφημερίδα κάλεσε τον πρόεδρο του Ινστιτούτου και αδελφό του πρωθυπουργού να ρωτήσει αν ο καθ’ ύλην αρμόδιος διευθυντής του ΜΦΙ έχει κληθεί και έχει καταθέσει στον εισαγγελέα. Το ΧΩΝΙ έχει στοιχεία ότι το συγκεκριμένο στέλεχος του ΜΦΙ κατέθεσε για την υπόθεση και, μάλιστα, όχι μία, αλλά δύο φορές.
Το ΧΩΝΙ απέδειξε ότι το Ινστιτούτο με πρόεδρο τον πρωθυπουργικό αδελφό έκανε αγωγή λέγοντας ψέματα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

• Στις 3 Σεπτεμβρίου, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

Ξεσκεπάζουμε τα ψέματά τους. Διαβάστε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί.

Το ΧΩΝΙ.
Στα περίπτερα και σήμερα Δευτέρα.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 9/03/2012 06:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Το Χωνί σήμερα στα περίπτερα : " Που θα κρυφτεί ο Σαμαράς; ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες