ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

ΠΕΔ - Περιφέρεια και φορείς σε κοινή συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Γιάννης Παπαλέξης συμμετείχε στην συνάντηση-κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους φορείς της Ηπείρου, με θέμα «Ενημέρωση για την Προγραμματική περίοδο 2014-2020», που οργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου την Παρασκευή (21/9/2012) στα Ιωάννινα.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Παπαλέξης ανέφερε τα εξής:
«Μέσα σε ένα οικονομικά ασφυκτικό και....
αβέβαιο περιβάλλον στο οποίο ζούμε, καλούμαστε με τη συνεργασία όλων μας, να υλοποιήσουμε το «νέο ΕΣΠΑ». Έχοντας πολύτιμη εμπειρία από την υλοποίηση των προηγούμενων κοινοτικών προγραμμάτων, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε έναν συγκροτημένο σχεδιασμό για το αύριο του τόπου μας, με την ιεράρχηση έργων και δράσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη, ξεπερνώντας αδυναμίες, αστοχίες και προβλήματα του παρελθόντος.

Απαιτείται γι’ αυτό η συνεργασία όλων των φορέων (αυτοδιοικητικών, επιστημονικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών, οικονομικών φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων ) για τη διαμόρφωση των προτάσεων οι οποίες να υπηρετούν το στόχο της περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης. Η συμμετοχή των Δήμων στη διαμόρφωση των προτάσεων θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι αυξημένη, διότι οι Δήμοι γνωρίζουν καλύτερα τα τοπικά προβλήματα και έχουν άμεση αντίληψη για τα πράγματα, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της κάθε περιοχής.

Ένα άλλο σημείο που θα ήθελα να σταθώ είναι η σχέση Έργου – Οφέλους. Δεν πρέπει να δούμε μόνο την απορρόφηση αλλά και την αντανάκλαση, την ωφέλεια που θα έχει η υλοποίηση ενός έργου στην κοινωνία. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Να μην χαθούν πόροι για την περιοχή. Το πρόγραμμα αυτό πρέπει να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από συλλογική προσπάθεια και συνεργασία.
Να σχεδιάσουμε το αύριο με την εμπειρία του σήμερα».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/27/2012 10:35:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΠΕΔ - Περιφέρεια και φορείς σε κοινή συνεδρίαση."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες