ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Πάνος Καμμένος στον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής: " Είμαστε υπερήφανοι γιατί η Κύπρος έκανε αυτό που δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα οι ελληνικές κυβερνήσεις. "

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου, στα πλαίσια επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα.

Ο κ. Ομήρου ενημέρωσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την πορεία του κυπριακού λέγοντας ότι υπάρχει αδιέξοδο στις απευθείας διαπραγματεύσεις εξαιτίας της αδιαλλαξίας της άλλης πλευράς. Σε ότι αφορά το θέμα προσφυγής της Κύπρου στο Μηχανισμό Στήριξης, ο...
κ. Ομήρου τόνισε ότι  πρέπει να υπάρξει δανειακή σύμβαση που να μην είναι εξουθενωτική και να οδηγεί στην προστασία του κοινωνικού ιστού.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας υπογράμμισε ότι απαιτείται στροφή σε μέτρα που θα οδηγούν στην ανάπτυξη, διαφορετικά, η ύφεση θα βαθαίνει.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής ενημέρωσε επίσης τον κ. Καμμένο για την επιτυχή διερεύνηση κοιτασμάτων φυσικού αερίου και για την αναγκαιότητα κατασκευής τερματικού σταθμού εξαγωγής φυσικού αερίου στην Κύπρο. Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, καλωσόρισε τον κ. Ομήρου στη Ελλάδα και ευχήθηκε η θητεία της κυπριακής προεδρίας στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης να είναι επιτυχημένη.

Αναφερόμενος στο κυπριακό, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η λύση θα δοθεί εφόσον υιοθετηθούν τα διεθνή ψηφίσματα.«Για εμάς η Κύπρος δεν είναι μακριά» υπογράμμισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η Μεγαλόνησος «παραμένει το μοναδικό κράτος στην ΕΕ που εξακολουθεί να διαιρείται από τείχος που προέκυψε από παράνομη εισβολή και κατοχή και τόνισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι υπέρ της Ευρώπης των λαών και των κρατών εθνών «είμαστε αντίθετοι σε όσους επιχειρούν να χωρίσουν την Ευρώπη στον πλούσιο Βορρά και το φτωχό Νότο».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αναφερόμενος στην πραγματοποίηση της οριοθέτησης της ΑΟΖ εκ μέρους της κυπριακής κυβέρνησης τόνισε: «είμαστε υπερήφανοι γιατί η Κύπρος έκανε αυτό που δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα οι ελληνικές κυβερνήσεις. Η Κύπρος αγνόησε τις απειλές της Τουρκίας, οριοθέτησε την ΑΟΖ και απέδειξε ότι χωρίς να διαθέτει στρατιωτική δύναμη επέβαλε το δίκαιο».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 9/25/2012 01:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πάνος Καμμένος στον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής: " Είμαστε υπερήφανοι γιατί η Κύπρος έκανε αυτό που δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα οι ελληνικές κυβερνήσεις. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες