ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Συναντήσεις της Μ. Ιατρίδη με φορείς της Ρόδου για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Διαδοχικές συναντήσεις είχε η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με το Λιμενάρχη Ρόδου, Πλοίαρχο Λ.Σ. Ιωάννη Αργυρίου και τον Υπολιμενάρχη, Πλωτάρχη Λ.Σ Σπύρο Τάτη, τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Φώτη Νικολόπουλο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, Μανώλη Ανδρουλάκη και μέλη του ΔΣ της Ένωσης, για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στα Δωδεκάνησα.

Μετά τις συναντήσεις η Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:...

«Είχα σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση, με τους ανθρώπους που καλούνται να αντιμετωπίσουν στα Δωδεκάνησα, την έξαρση του κύματος της λαθρομετανάστευσης. Η κατάσταση είναι οριακή.

Η Κυβέρνηση επιλέγει να χειριστεί το ζήτημα καθαρά επικοινωνιακά, τρώγοντας “υποβρύχια” και πίνοντας καφέδες σε ελεγχόμενες περιοχές, αφήνοντας τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς στην ακριτική Ελλάδα, να παλεύουν με ελάχιστα μέσα και λιγοστό προσωπικό, το οποίο έχει φτάσει ήδη στα όρια του.

Την ίδια στιγμή, η Κυβέρνηση, υιοθετώντας τις επιταγές των δανειστών μας, προχωρά στις μειώσεις των μισθών των λιμενικών και αστυνομικών, έχοντας παράλληλα την απαίτηση, οι άνθρωποι αυτοί, να λειτουργούν μόνο με το φιλότιμο τους.

Ταυτόχρονα, βλέπουμε κυβερνητικούς βουλευτές να λειτουργούν λες και είναι βουλευτές της Αντιπολίτευσης, καταθέτοντας ερωτήσεις ή να ομιλούν “περί ενεργειών” τους, χωρίς όμως να ομολογούν στους Δωδεκανήσιους, ότι ο αριθμός των σκαφών του Λιμενικού που αναφέρουν, δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό των σκαφών που είναι επιχειρησιακά έτοιμα.

Τελικά, το μόνο που καταφέρνουν, είναι να περιορίζονται σε ευχολόγια. Σημειώνω ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που σε λίγες ημέρες, θα ψηφίσουν στη Βουλή τις οριζόντιες μειώσεις των μισθών στα σώματα ασφαλείας και την ίδια στιγμή, θα εξυμνούν το φιλότιμο τους.

Πρέπει η Κυβέρνηση και οι βουλευτές που την στηρίζουν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να εφαρμόσουν αυτά που υποσχέθηκαν στο δωδεκανησιακό λαό, με στόχο να κερδίσουν τις εκλογές του Ιουνίου. Να μας πουν ακόμη, τι ακριβώς εννοούσε ο αρμόδιος Υπουργός κ. Δένδιας, ότι μετά το Δουβλίνο ΙΙ, ακολουθεί το χειρότερο Δουβλίνο ΙΙΙ. Με απλά λόγια, μας είπε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι «αποθήκη» λαθρομεταναστών.

Έστω και τώρα, η Κυβέρνηση οφείλει να κινητοποιήσει όσες δυνάμεις της επιτρέπει η τρόικα. Να ορθώσει επιτέλους το ανάστημά της απέναντι στους δανειστές και να τους δείξει ότι εδώ, στην εσχατιά της Ευρώπης, δίνεται καθημερινή μάχη για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική επιβίωση».

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 9/04/2012 06:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Συναντήσεις της Μ. Ιατρίδη με φορείς της Ρόδου για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες