ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Τέρενς Κουίκ: " Ούτε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ούτε εγώ προσωπικά δεχόμαστε απειλές. "

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Νέγρη του ραδιοφωνικού σταθμού της Σάμου "2000fm" και διαχειριστή της δημοσιογραφικής ιστοσελίδας aegaio blog , σχετικά με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας αναφερόμενο στην υπόθεση του "τουρκόγλωσσου χάρτη της Σάμου" και τις απειλές του Τούρκου δημοσιογράφου-εκδότη του χάρτη για μηνύσεις, δήλωσε τα εξής:

"Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο για το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας. Και ούτε με αφορούν οι απειλές για μηνύσεις. Ούτε οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες  ούτε εγώ προσωπικά δεχόμαστε...
τέτοιες φοβέρες. 

Η Ερώτησή μου προς τους τέσσερις Υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης είναι διατυπωμένη πολύ προσεκτικά και εξυπηρετώντας τα εθνικά μας συμφέροντα.

Απαντήσεις περιμένω και θα αποδεχθώ μόνο από τους αρμόδιους Υπουργούς στους οποίους απευθύνθηκα και από κανέναν άλλον.

Πάντως, μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι μέχρι αυτή τη στιγμή επικρατεί απόλυτη σιωπή από πλευράς του Δημάρχου της Σάμου.

Επίσης, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος, θα πράττω το αυτονόητο καθήκον μου σε ό, τι έχει σχέση με τα εθνικά μας θέματα και μάλιστα σε εποχές όπου πολλαπλασιάζονται οι μεθοδεύσεις της Άγκυρας και στην περιοχή του Αιγαίου και στην περιοχή της Θράκης και στο θέμα της προώθησης των λαθρομεταναστών από τα παράλια της Τουρκίας στην πατρίδα μας και στο ζήτημα της ΑΟΖ, αλλά βεβαίως και στο θέμα της Κύπρου.

Τέλος, φρονώ ότι όπως στο παρελθόν στο Υπουργείο Βορείου Ελλάδος και μετέπειτα Μακεδονίας-Θράκης υπήρχε Διπλωματική Διεύθυνση του ΥΠΕΞ, έτσι και τώρα θα πρέπει να υπάρξει κάποια αντίστοιχη είτε στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής είτε στις δύο Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, ώστε κανένας Αυτοδιοικητικός ή άλλος φορέας να μην κάνει του κεφαλιού του χωρίς προηγούμενη συνεργασία και γνωμοδότηση του Υπουργείου Εξωτερικών. Γεωπολιτικοστρατιωτικά, οι καιροί απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή».

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 9/03/2012 02:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ: " Ούτε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ούτε εγώ προσωπικά δεχόμαστε απειλές. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες