ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Σεπτεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Psycho Boys Hellas. Ένα νέο group με κοινό σκοπό την αγάπη για την Ελλάδα.

Οι Psycho Boys δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010.Μετά από μακροχρόνια παρουσία μας στα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα της Εθνικής μας ομάδος αποφασίσαμε όλοι μαζί σαν μια παρέα να ενώσουμε την αγάπη μας γι’αυτό που λέγεται Ελλάδα και να δημιουργήσουμε αυτό το group.

Το group δεν έχει κανέναν επίσημο κομματικό προσανατολισμό αν και τα περισσότερα μέλη μας είναι Έλληνες...
πατριώτες και εθνικιστές.

Αυτό που έχουμε καταφέρει σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα είναι να ενώσουμε διαφορετικούς στο χαρακτήρα και στις σηνήθειες ανθρώπους για έναν και μόνο σκοπό,να κάνουμε για την Ελλάδα και την ένδοξη τιμή της ότι χρειαστεί!

Το group μας σας καλεί αν φυσικά έχετε τον χρόνο να ψάξετε για εμάς ,δεν μιλάμε χωρίς αποδείξεις και δεν λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Αν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτό το group θα σας δεχόμασταν με χαρά μετά την απαραίτητη συνάντηση με έναν από τους δύο αρχηγούς του group. Δεν δεχόμαστε ομοφυλόφιλους,ξένους (λαθρομετανάστες).

 Σαν κάθε μικρή κοινωνία έτσι και το group μας κάποιους κανόνες. Καταρχάς ο σύνδεσμος δεν στεγάζετε ακόμα και οι συναντήσεις μας θα γίνονται στο κέντρο της Αθήνας ή του Πειραιά. Μέσα στο περιβάλλον του συνδέσμου απαγορεύετε να μιλάμε για οπαδικά προς αποφυγή εσωτερικών συγκρούσεων. Επίσης όταν θα στεγάζετε ο σύνδεσμος απαγορεύεται η οποιαδήποτε αφισοκόλληση ή graffity εντός του συνδέσμου.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και σας καλούμε όλους σε αυτή την προσπάθεια για την Ελλάδα. Όσο πιο πολλά άτομα,τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε επίσημο σύνδεσμο για την Ελλάδα στην Αθήνα.

Psycho Boys Hellas Fan Club.
e-mail:psychoboysgr@gmail.com
site:psychoboyshellas
Facebook fan page:Psycho Boys
Twitter:PsychoBoysGR

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 9/25/2012 09:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Psycho Boys Hellas. Ένα νέο group με κοινό σκοπό την αγάπη για την Ελλάδα. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες