ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Εκδήλωση για τα 100 Χρόνια Απελευθέρωσης του Μετσόβου.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της ΖΠΑ, πραγματοποιήθηκε η Επετειακή Εορταστική Εκδήλωση του Συλλόγου των εν Ιωαννίνοις Μετσοβιτών και του Συλλόγου Κρητών Ηπείρου, που έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 Χρόνων Απελευθέρωσης του Μετσόβου, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 στις 7:30 μ.μ. και τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου. 

Ομιλητές ήταν, ο...
Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., ελλογιμώτατος Καθηγητής κ. Μιχάλης Τρίτος, που ανέπτυξε το θέμα: «100 χρόνια από την απελευθέρωση του Μετσόβου: Έπαινος Μετσόβου» και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Σταυρουλάκης με θέμα: «Κρήτες Αγωνιστές κατά την απελευθέρωση του Μετσόβου».

Οι μεστές και καθ’ όλα εμπεριστατωμένες ομιλίες, τόσο του κ. Τρίτου όσο και του κ. Σταυρουλάκη, άφησαν πλήρως ικανοποιημένους τους ακροατές, που το απέδειξαν με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους.

Ο Χορευτικός Σύλλογος Μετσόβου και ο Χορευτικός Όμιλος του Συλλόγου Κρητών Ηπείρου εντυπωσίασαν με τη χορευτική τους δεινότητα και ενθουσίασαν το κοινό με την γεμάτη ζωντάνια παρουσία τους. Χαιρετισμούς για την εκδήλωση απέστειλαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σταύρος Καλογιάννης και ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Κώστας Τασούλας.

Την εκδήλωση του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Αργυρός, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Χρήστος Μαντάς, ο Δήμαρχος Μετσόβου κ. Νίκος Τσομπίκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Οδυσσέας Πότσης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, οι Αντιπρυτάνεις κ.κ. Γεώργιος Καψάλης και Βενετσάνος Μαυρέας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών κ. Λευτέρης Δουβανάς, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο πρώην Βουλευτής κ. Μιχάλης Παντούλας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων κ. Ανδρέας Παπιγκιώτης, ο πρώην Δήμαρχος Μετσόβου κ. Κώστας Τζαφέας, ο Συμπαραστάτης του Πολίτη Περιφέρειας Ηπείρου κ. Αποστόλης Οικονόμου, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κ. Μιχάλης Μαγειρίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Μετσοβιτών κ. Αποστόλης Μπίσας, ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Γουδέβενος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κισσαμιτών Αττικής κ. Ελευθέριος Λουπασάκης, ο εκπρόσωπος Κρητών και της οικογένειας Κλειδή κ. Κώστας Κλειδής, η ανηψιά του αγωνιστή Μπαλαντίνου κ. Ζηνοβία Μπαλαντίνου, ο Πρόεδρος της Ε.Η.Μ. κ. Κώστας Βλάχος, πολλοί εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε ένα λιτό παραδοσιακό κέρασμα με κρητική τσικουδιά και ρακί και μετσοβίτικα τυριά, καθώς και χορός από τους παριστάμενους με τα μουσικά όργανα του Χορευτικού Συλλόγου Μετσόβου.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/31/2012 05:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Εκδήλωση για τα 100 Χρόνια Απελευθέρωσης του Μετσόβου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες