ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Τέρενς Κουίκ: " Πότε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης θα φροντίσει για τον 24χρονο αστυνομικό της Λέσβου που έμεινε παράλυτος εν ώρα καθήκοντος; "

Κύριε Υπουργέ,
πότε θα αποφασίσει επιτέλους η όποια ελληνική κυβέρνηση - γιατί αυτό το ζήτημα εκκρεμεί χρόνια τώρα - να σταματήσει να χρησιμοποιεί την Ελληνική Αστυνομία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και τα γήπεδα του μπάσκετ;

Με ποια λογική η Ελληνική Αστυνομία διαθέτει χιλιάδες άνδρες για τις δραστηριότητες αυτών...
των Ανωνύμων Εταιρειών, όταν φουντώνει το έγκλημα της γειτονιάς και δεν επαρκούν πλέον οι αστυνομικοί για όλα αυτά τα κέντρα των λαθρομεταναστών που έχουν ξεφυτρώσει σε όλη την Επικράτεια;»

Αυτά τα ερωτήματα υπέβαλε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, μιλώντας από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση της Ολομέλειας για την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορούσε στις μεταθέσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Σε μία… κατάμεστη αίθουσα της Ολομέλειας (παρόντες ήταν 5 Βουλευτές, ο ομιλών και ο Προεδρεύων, ήτοι σύνολο 7!) ο Τέρενς Κουίκ πρόσθεσε επίσης τα εξής: «Απορώ γιατί δεν εφαρμόζουμε εδώ στην Ελλάδα, σε συνεννόηση με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα πάταξης της βίας στα γήπεδα που εφαρμόζονται στο εξωτερικό.

Αναντίρρητα –και το αναφέρω ως παράδειγμα- είναι το μοντέλο της Αγγλίας, όπου η βία εξαλείφθηκε με την απλή εφαρμογή πραγμάτων που δεν έχουν εισαχθεί στον ελληνικό αμειβόμενο αθλητισμό όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο με τα στοιχεία και τη θέση του κατόχου, οι κάμερες ασφαλείας και οι αυστηρότατες ποινές στους παρανομούντες οπαδούς.
Ένα μικρό πακέτο μέτρων που έβγαλε μια για πάντα την αστυνομία από τα βρετανικά γήπεδα όπου πλέον υπάρχουν μόνο ιδιωτικά security. Τελικά όλο μέτρα υπόσχονται οι κυβερνήσεις και τίποτα δεν γίνεται».

Επίσης, από το βήμα της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος εποπτεύει βουλευτικά και την Εκλογική Περιφέρεια της Λέσβου, έθεσε στον Υπουργό Νίκο Δένδια και το ζήτημα του μοτοσικλετιστή της ΕΛ.ΑΣ, 24χρονου αστυνομικού Στράτου Δούκα, ο οποίος έμεινε εδώ και δύο χρόνια παράλυτος από τη μέση και κάτω, όταν νύχτα σε καταδίωξη, (οι καταδιωκόμενοι επίσης πάνω σε μοτοσικλέτα), τον κλώτσησαν και τον πέταξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χτυπήσει βαρύτατα επάνω σε βράχια.

«Κύριε Υπουργέ»,
τόνισε ο Τέρενς Κουίκ, «ο Στράτος Δούκας από τότε προσπαθεί να βρει μια άκρη στο πώς θα σταθεί όρθιος έστω και στο ένα πόδι, με την οικογένειά του να κινδυνεύει πλέον να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία, αφού το Υπουργείο και το Αρχηγείο τον έχουν εγκαταλείψει. Βεβαίως γνωρίζω ότι εσείς προσωπικά κάνατε παρέμβαση για να πληρωθεί, τώρα τελευταία, ένα μέρος από τα χρωστούμενα που είχε λαμβάνειν από την Υπηρεσία του.

Αλλά όπως αντιλαμβάνεστε αυτό δεν επαρκεί. Έχουμε φτάσει στο σημείο με την παρέμβαση του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Λέσβου «Μυτιλήνη Grace», ο Στράτος να εξυπηρετείται για όλα τα παραϊατρικά είδη με δωρεάν προσφορές από τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου του νησιού και να βοηθείται οικονομικά τόσο από το συγκεκριμένο σύλλογο όσο και από τους συναδέλφους του της Λέσβου που κόβουν ένα κομμάτι από το μισθό τους, αλλά και πολίτες.

Δεν θα πρέπει επιτέλους το ελληνικό κράτος, που για λογαριασμό του τραυματίστηκε τόσο σοβαρά ο Στράτος, να τον φροντίσει, στέλοντάς τον ακόμα και στη Γερμανία όπου οι γιατροί βεβαιώνουν πώς μπορούν να του αποκαταστήσουν σε σημαντικό βαθμό την κινητικότητα των κάτω άκρων;».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/19/2012 07:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ: " Πότε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης θα φροντίσει για τον 24χρονο αστυνομικό της Λέσβου που έμεινε παράλυτος εν ώρα καθήκοντος; ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες